Kawałki IRON MAIDEN w Radiu!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kawałki IRON MAIDEN w Radiu!!!
A te radio XFM to internetowe jest?? I czy polskie?? Jak coś to częstotliwość zapodajcie 
polskie
w Krakowie 100.5
Dzięki posłucham sobie może wyczaje coś, a jak mi się znudzi to dalej Radio "Ma Ryja" będę katował 
Jestem takiego samego zdania co jeżyk i ma on swieta racje :beer
Jak to miło. Pierwsze piwko :beer jakie dostałem na tym forumironed pisze:Jestem takiego samego zdania co jeżyk i ma on swieta racje :beer
ja słyszałem tylko raz RTTH w radiu ...u babci
przez przypadek właczyła jakąś inną stację niż jedynka
Ale rzeczywiście trochę bezsensu czekać na utwór Maiden w radiu skoro ma się wszystko na płytkach
Radia nie słucham.
-
Wasted Trooper
- -#Prodigal son

w radio bardzo rzadko chyba raz slyszalem :/ i n MTV z trzy teledyski a wiecej nic
W Radiu Kraków mają audycję "Grająca Szafa" i od kiedy ktoś odważny poprosił o Iron Maiden to ludzie maniakalnie dzwonią i proszą o Ironów, prawie codziennie. Głównie takie Brave New WorldyAPPARITION pisze:a the troopera słyszałem na radio kraków audycji skarżyńskiego
Przynajmniej matka mi się Ironów nasłucha
- soulburner
- -#Invader

Hmm, słyszałem następujące kawałki Maiden w Trójce:
* Dance of Death
* No More Lies
* Paschendale
* New Frontier
(w audycjach Piotra Kaczkowskiego oraz w piątkowej Nocy Muzycznych Pejzaży)
W radiu BIS:
* The Trooper
W PR1 polskiego radia:
* Wildest Dreams
To wszystko w 2004 i 2005 roku, wcześniej nie pamiętam, ale wiem, że w Nocy Muzycznych Pejzaży w Trójce parę lat temu leciała taka klasyka jak "Rime Of The Ancient Mariner".
* Dance of Death
* No More Lies
* Paschendale
* New Frontier
(w audycjach Piotra Kaczkowskiego oraz w piątkowej Nocy Muzycznych Pejzaży)
W radiu BIS:
* The Trooper
W PR1 polskiego radia:
* Wildest Dreams
To wszystko w 2004 i 2005 roku, wcześniej nie pamiętam, ale wiem, że w Nocy Muzycznych Pejzaży w Trójce parę lat temu leciała taka klasyka jak "Rime Of The Ancient Mariner".
You must gather your party before venturing forth.
Ja w Radiu Afera w "Nawiedzonym Studiu" słyszałem prawie całe Death On The Road. Fikacie? 
- soulburner
- -#Invader

A, właśnie - całość "Death on the Road" leciała w Radiu BIS tego samego dnia, co "The Trooper" - ale to było sporo po drugiej w nocy i nie miałem już siły czekać i zasnąłem 
edit - z tego powodu, że zasnąłem, nie mogę na 100% potwierdzić, że to leciało, ale prowadzący program z ogromnym entuzjazmem mówił, jak to puszczą tej nocy całość DotR. To było jakoś w listopadzie chyba.
edit - z tego powodu, że zasnąłem, nie mogę na 100% potwierdzić, że to leciało, ale prowadzący program z ogromnym entuzjazmem mówił, jak to puszczą tej nocy całość DotR. To było jakoś w listopadzie chyba.
You must gather your party before venturing forth.
-
IvonMaiden
- -#Invader

brat mi ostatnio mowil ze na EsceRock lecial w calosci Fear Of The Dark
ja osobiscie moze ze dwa razy mialam przyjemnosc uslyszec Maiden w radiu... to chyba bylo The Wicker Man i Wildest Dreams w radiowej Trojce
ja osobiscie moze ze dwa razy mialam przyjemnosc uslyszec Maiden w radiu... to chyba bylo The Wicker Man i Wildest Dreams w radiowej Trojce
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

sa takie dwie rozglosnie,ktre slucham przez neta:ANTYRADIO...i tam czasem wpadną MAIDENi(mimo ze jednym z redaktorów tego radia jest WOJEWÓDZKI!za jago teksty o MAIDENACH nalezy mu sie w ryja!)...oraz drugie radio brytyjskie PLANETROCK!polecam..muza z wysokiej puleczki!JETHRO TULL,PURPLE,itd...no i MAIDENI!wczoraj pare razy lecial "7.synek z 7.synka"!!!!!!!!!!!!no i wiadomosci o Ironach sa co chwile!co w studiu,jak z trasa!!!audycje tam co niedziele ma IOMMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co on mówił o MaidenachSebastianArcheo pisze:mimo ze jednym z redaktorów tego radia jest WOJEWÓDZKI!za jago teksty o MAIDENACH nalezy mu sie w ryja!
No to naprawdę radio z górskiej półki.SebastianArcheo pisze:oraz drugie radio brytyjskie PLANETROCK!polecam..muza z wysokiej puleczki!JETHRO TULL,PURPLE,itd...no i MAIDENI!wczoraj pare razy lecial "7.synek z 7.synka"!!!!!!!!!!!!no i wiadomosci o Ironach sa co chwile!co w studiu,jak z trasa!!!audycje tam co niedziele ma IOMMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Zburzył tym Twój światopogląd, co?SebastianArcheo pisze:Wojewodzki:"Iron Maiden to dla mne totalna wioska!"
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Wszystko mi zniszczyl!Chcialem sie powiesic!hehehe
Dalej mam koszmary!!!!!!!!!!!!
:rocx :rocx
:guns :guns :beer :beer
Dalej mam koszmary!!!!!!!!!!!!
-
Deleted User 357
StraszneSebastianArcheo pisze:mimo ze jednym z redaktorów tego radia jest WOJEWÓDZKI!za jago teksty o MAIDENACH nalezy mu sie w ryja!
A tak poza tym to wyluzuj z emotami
Eeeeee, to jeszcze nie takie złe. Nie przeżywaj, nie warto.SebastianArcheo pisze:Wojewodzki:"Iron Maiden to dla mne totalna wioska!"