Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
nie żartujcie sobie z Tokio Hotel
chłopaki całkiem nieźle grają 
[quote="Wrathchild_88"]nie żartujcie sobie z Tokio Hotel
chłopaki całkiem nieźle grają
[/quote]
,słyszałem to przypadkiem i to było straszne przeżycie,ale ten zespół spełnia wszystkie wymogi by zachwycić 13-letnie dzieci, ale dobra na litość Boską nie róbmy off-topa
hehe nie no wiecie jakby supportowali jakis heavy zespół to by sie nauczyli moze troche i zaczeli grać pożądniejszą muze...wyobrażacie sobie jak cały spodek by zaczął gwizdać i buczeć
to by zespół sie sam na wzajem nie slyszał....sorry za OT
Monsun jest lekko pedalski, ale drugi singiel Schrei rozwala <serce> :rocxWrathchild_88 pisze:nie żartujcie sobie z Tokio Hotelchłopaki całkiem nieźle grają
eee a co oni grają bo ja w ogóle nie jestem na czasie z "popularnymi" zespołami...? W bravo girl jest artykułWrathchild_88 pisze:nie żartujcie sobie z Tokio Hotel chłopaki całkiem nieźle grają
[quote="syzygy"][quote="Wrathchild_88"]nie żartujcie sobie z Tokio Hotel chłopaki całkiem nieźle grają[/quote]
eee a co oni grają bo ja w ogóle nie jestem na czasie z "popularnymi" zespołami...? W bravo girl jest artykuł
[/quote]
Ten gatunek nazywa sie emo,ostatnio zostałem uświadomiony co to jest, jest to taka synteza punku z popem, coś jeszcze bardziej delikatnego niż Green Day,troche pachnie jakimś Linkin Parkiem i takimi rzeczami.
Czyli taki bunt ale w bardzo delikatnej formie, co podoba sie dzieciakom,bo klasyczny punk spod znaku Sex Pistols byłby dla nich za cięzki,a pop spod znaku Britney zbyt słodki. Ja czegoś takiego nie trawie.
Ale już nie offtopujmy,zbyt poważny temat ,heh.
eee a co oni grają bo ja w ogóle nie jestem na czasie z "popularnymi" zespołami...? W bravo girl jest artykuł
Ten gatunek nazywa sie emo,ostatnio zostałem uświadomiony co to jest, jest to taka synteza punku z popem, coś jeszcze bardziej delikatnego niż Green Day,troche pachnie jakimś Linkin Parkiem i takimi rzeczami.
Czyli taki bunt ale w bardzo delikatnej formie, co podoba sie dzieciakom,bo klasyczny punk spod znaku Sex Pistols byłby dla nich za cięzki,a pop spod znaku Britney zbyt słodki. Ja czegoś takiego nie trawie.
Ale już nie offtopujmy,zbyt poważny temat ,heh.
-
Wasted Trooper
- -#Prodigal son

A co byscie powiedzieli na 3 koncerty w Polsce ;>?? hmm Wrocław Katowice i Warszawa to była by jazda albo wszystkie trzy w Trojmiescie
:D wtedy tylko z miasta do miasta
pozyjemy zobaczymy ;]
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
To mają być przecieki a nie pobożne życzeniaWasted Trooper pisze:A co byscie powiedzieli na 3 koncerty w Polsce ;>
-
Deleted User 1499
nie ma co liczyc na 2 czy 3 koncerty u nas , napewno zagraja 1 i to w Spodku lub Torwarze
A co powiecie na Hale Sportową w Łodzi? Po ostatnim Rockowisku mam bardzo pozytywne uczucia. Hala miesci okolo 7000 osób. Maiden mogliby zagrac jeden koncert w Spodku i drugi w Hali Sportowej. Ludzie ze śląska którzy chcieliby zaliczyć 2 kocnerty Maiden nie mieliby tak daleko a z Wawy do Łodzi to tylko 2 godziny jazdy 
Ja jestem za Szczecinem! Helloween nam zabrali, ale Ironów mogli by dać
oj by sie działo... A tak naprawde to nielicze na 2 koncerty, 1 mi wystarczy...
Ja jestem bardzo zaWojtek pisze:A co powiecie na Hale Sportową w Łodzi? Po ostatnim Rockowisku mam bardzo pozytywne uczucia. Hala miesci okolo 7000 osób. Maiden mogliby zagrac jeden koncert w Spodku i drugi w Hali Sportowej. Ludzie ze śląska którzy chcieliby zaliczyć 2 kocnerty Maiden nie mieliby tak daleko a z Wawy do Łodzi to tylko 2 godziny jazdy
na SiT grali chyba 5 w Polsce
to był czad 
6 razy grali na SiT
Warszawa, Zabrze,Gdańsk,Łódź,Wrocław i Poznań
Warszawa, Zabrze,Gdańsk,Łódź,Wrocław i Poznań
Skoro z przeciekow zrobil nam sie koncert zyczen to ja tez mysle ze Lodz bylaby dobrym miejscem ze swoja Hala Sportowa
Byle gdzie, byle jak byle juz byl nowy album i koncerty w Polsce !!!
A ja sluchajac se koncertu Ironow z 1985r. wlasnie tak mysle o tym zeby ironi zrobili powtorke z 86r. i wrocili po tak dlugim czasie do Gdańska!! Mogli by tu zorganizowac wielki koncert (jak na Jeanie bylo ponad 100 tys.), wiec jestem dobrej mysli i bym bardzo chcial zeby zagrali Rime of the Ancient Mariner 
How long on this longest day...
o tak! To by było super, na pewno bym się wybrał.--Mlody-- pisze:A ja sluchajac se koncertu Ironow z 1985r. wlasnie tak mysle o tym zeby ironi zrobili powtorke z 86r. i wrocili po tak dlugim czasie do Gdańska!! Mogli by tu zorganizowac wielki koncert (jak na Jeanie bylo ponad 100 tys.), wiec jestem dobrej mysli i bym bardzo chcial zeby zagrali Rime of the Ancient Mariner
Ja mam troche daleko, ale i tak bym się wybrał na 100%, i jeszcze jak by Rime'a grali mmmmm :rocx 
-
ropuch
hehe z Chorzowa to masz troche daleko rzeczywiscieGreen Man pisze:Ja mam troche daleko, ale i tak bym się wybrał na 100%, i jeszcze jak by Rime'a grali mmmmm :rocx
No dla mnie byłoby bardzo wygodnie na Śląskim albo w Spodkuropuch pisze:hehe z Chorzowa to masz troche daleko rzeczywiscieGreen Man pisze:Ja mam troche daleko, ale i tak bym się wybrał na 100%, i jeszcze jak by Rime'a grali mmmmm :rocxpowienienes sie domagac o Spodek albo Stadion Śląski
ja juz sie domagam ;P