IRON MAIDEN vs JUDAS PRIEST
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: IRON MAIDEN vs JUDAS PRIEST
Właściwie nam tylko Iron Maiden, z judaszy znam tylko kilka płyt z Halfordem.
- Elevatorman
- -#Clansman

oczywiscie maiden chociaz judas tez nie zle chociaz znam tylko dwa albumy ale podobno najlepsze painkiller i british steel
głos na mejdena. ich bardzo lubię, a judasa to prawie że nie znam. painkiller był całkiem fajny, ale jakoś nie ciągnie mnie do ich muzyki. zdecydowanie wolę bruce'a niż halforda!
-
ropuch
no to radze Ci posluchac Halforda; chocby solowa plyte Resurrection.
No Halford się świetny i nie ukrywam, że jak dla mnie to zmiata Judasów solo jak nic:]
Czasami mnie rozbrajacie tymi pytaniami...skoro tu jestem to wiadomo, że Maideni... :solo
Iron Miaden oczywiscie
pomimo tego zagłosowałam na "oba świetne" Judas'i też wymiatają :solo
judas priest ma niezłe kompozycje.. gorzej z wykonaniem . .
Judasi maja kilka dobrych utworow ale tylko kilka
srednio podchodzi mi glos Halforda i ogolnie ten ich caly wizerunek hardkorowych metali :guns
<ONS3
-
Hejvi Mietal Bambo
- -#Invader

Wybacz, aleArashi pisze: ten ich caly wizerunek hardkorowych metali
Jak przeczytałem ten fragment to mnie opanowała śmiechawka
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Nie tylko CiebieHejvi Mietal Bambo pisze:Jak przeczytałem ten fragment to mnie opanowała śmiechawka
Zamiast sie glupio smiac, panowie, proponuje uargumentowac swoja opinie.vBrand pisze:Nie tylko CiebieHejvi Mietal Bambo pisze:Jak przeczytałem ten fragment to mnie opanowała śmiechawka
A tak powaznie, to jesli dyskutujemy na powaznie to wysmiewanie nawet najskrajniejszych opinii to straszna dziecinada. Macie inne zdanie?
-
ropuch
ojjj to taki drwal musi miec duzo palcow u jednej dloni.Arashi pisze:Powiedzialam, ze drwal policzylby dobre kawalki JP na palcach jednej dloni
a czy wizerunek jest taki wazny? dla mnie bardziej liczy sie muza.Arashi pisze:ze ich wizerunek jest IMHO raczej nieciekawy.
ropuch--->nie chrzań o ważności muzy, bo Manowara z pewnością nie cierpisz i zlewasz zeń jak 7/8 forum nie słuchając nawet jednego albumu w całości.
-
Hejvi Mietal Bambo
- -#Invader

Śmiech to zdrowie, a zdrowie jest najważniejsze, więc człowieka dbającego o nie raczej nie nazywałbym głupcem, a raczej rozsądnym i patrzącym perspektywicznie.Arashi pisze:Zamiast sie glupio smiac
Dobrze proszę pani.Arashi pisze:proponuje uargumentowac swoja opinie.
Pierwszy argument - Judasi mają wiele dziesiątek świetnych utworów, więc ten drwal musiałby sobie nieźle naciachać siekierą palce wzdłuż, by z każdego jednego uzyskać co najmniej 15 nowych...
Drugi argument - ich wizerunek, to nie wizerunek hardkorowych metali.
A widzisz tu kogoś dorosłegoArashi pisze:A tak powaznie, to jesli dyskutujemy na powaznie to wysmiewanie nawet najskrajniejszych opinii to straszna dziecinada
Dziecinada chyba dzieciom jak najbardziej przystoi i nie należy im jej wytykać
No jasne, że jest ważnyropuch pisze:a czy wizerunek jest taki wazny?
-
ropuch
nie slucham i nie zlewam.zygfryd pisze:ropuch--->nie chrzań o ważności muzy, bo Manowara z pewnością nie cierpisz i zlewasz zeń jak 7/8 forum nie słuchając nawet jednego albumu w całości.
ważny czy nie ale wizerunek JP jest conajmniej żałosny.... 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Heh... taki image sobie wypracowali.. no cóż... muzyką nadrabiają z nawiązkąMatek pisze:ważny czy nie ale wizerunek JP jest conajmniej żałosny....
-
ropuch
najwazniejsze jest to aby nie byc szarym i Judaszki nie sa 
Hejvi Mietal Bambo pisze:Śmiech to zdrowie, a zdrowie jest najważniejsze, więc człowieka dbającego o nie raczej nie nazywałbym głupcem, a raczej rozsądnym i patrzącym perspektywicznie
Hejvi Mietal Bambo pisze:Judasi mają wiele dziesiątek świetnych utworów
Jesli ktos podczas dyskusji zaczyna sie smiac i na tym konczy wypowiedz, to trudno nazwac to przejawem rozsadku. Jedyna perspektywa dla takowych to usuniecie postu (ew. ostrzezenie od moda za statsowanie).Hejvi Mietal Bambo pisze:ich wizerunek, to nie wizerunek hardkorowych metali
Jesli uwazasz, ze Judasi maja eony genialnych utworow to OK. Wszak o gustach sie nie dyskutuje
A jaki wedlug ciebie maja wizerunek? :> Ja zgodze sie z Matkiem - Dla mnie ich 'image' jest zalosny.