Ciąg Dalsze Early Days.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ciąg Dalsze Early Days.
Być może gdzieś ta sprawa została poruszona ale nie zauważyłem. Nie bardzo się orientuję czy jest planowane wydanie drugiej części Historii Iron Maiden. Chciałbym żebyście mnie oświecili co do ciągu dalszego Early Days.
Re: Ciąg Dalsze Early Days.
Nikt nie słyszał nic o wydaniu History Iron Maiden Part 2 ? 
tak, early days :p 2dvd
no ma być niby to z okresu 84-88 poparte trasą tak jak early days... około 2008 roku
-
Deleted User 1499
Early days part:2 wyjdzie i bedzie zawierala dokument z lat 84-88 podajze i znowu ma byc trasa, i potem znowu Early days part:3 z lat 90-93 i znowu trasa.
-
ropuch
troche pozno....a zobaczylbym sobie kawalki z SIT czy SSOASS na zywo tzn. na DVDScorpien pisze:no ma być niby to z okresu 84-88 poparte trasą tak jak early days... około 2008 roku
E.. Tylko z dwóch płytek? Coś tu nie gra:Psekcjazwlok pisze: potem znowu Early days part:3 z lat 90-93
-
ropuch
a moze kolejne czesci tez beda obejmowac 4-plytowe okresy?
Chyba nie, z tego co słyszałem to Golden Years to Powerslave, Somewhere In Time i Seventh Son Of A Seventh Son.ropuch pisze:a moze kolejne czesci tez beda obejmowac 4-plytowe okresy?
-
ropuch
no to torche glupio jak beda wydawac kolejne czesci hitorii obejmujace po 2-3 plyty. no ale taka polityka, wiecej kasy nabija....
Ale też w sumie troche głupio by było wydawać dvd z okresu 1990-1996, bo Blaze to już inna historia i zupełnie inny okres 
-
ropuch
moim zdaniem mogliby robic takie wydawnictwa co 4 plyty. tak by bylo ok 
Nie jest to takie zuypełnie bez sensu. Wszak z 1990 jest tak bardzo nielubiany NPftD, dalej FotD (także mocno podizelone opinie), dalej XF (również wiele osób niechętnie doń podchodzi) i VXI (jw.). I mamy ładne DVD ukazujące wydarzenia po Golden years - w które strone poszedł zespół, co się działo z Dickinsonem itd. Całkiem dobre może byćGreen Man pisze:Ale też w sumie troche głupio by było wydawać dvd z okresu 1990-1996, bo Blaze to już inna historia i zupełnie inny okres
Tylko mógłby być problem z nazwaniem tego okresu, bo jedyne co przyszło mi do tej pory do głowy to Shitty Days
, ew. Difficult Days. O ile możemy uważać, że Golden Yeras wydadzą, to co do kolejnych części nie miałby pewności. A jeśli już to wydadzą to trudno powiedzieć czy zechca pojechać w trasę. A szkoda
- Wakterstein
- -#Trooper

Założe się, że w szóstego czerwca, na pewno coś się pojawi
. Taką kasę mogą zbić
...
bo beda trzy szóstki - 06.06.06

Hehe, fakt, też nie zajarzyłem 
-
ropuch
eeeee to sa zero-szóstkiS1MON pisze:bo beda trzy szóstki - 06.06.06![]()