Rhapsody>Blind Guardian
Rhapsody
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Re: Rhapsody
Wezmę szabelkę, wezwę moc posępnego czerepu i Cię zniszczę. Zaraz później pojawi się super solo i przejmujący wokalDeaDe pisze:Rhapsody>Blind Guardian
Rhapsody>Blind Guardian
Rhapsody nie słyszałem, ale Blind Guardian wydaje się świetne, po usłyszeniu Imaginations From The Other Side
-
Deleted User 1309
A więc zacznę dyskusję prowokacją :
Rhapsody>Blind Guardian
To ja odpowiem prowokacja
Rhapsody = obcisłe rózowe spodenki
jak dla mnie całkiem niezłe zespoły... na pewno sie wyróżniają....muzycy też świetni...całość nie zawsze jest idealna... ale niezłą muze ogólnie grają....
Obcisłe Różowe Spodenki > BG :]
Co ma Rhapsody wspólnego z BG ?
Rhapsody to coś strasznego:) Znaczy taką opinię zawdzięczam jednej osobie tylko. Wybiórcze piosenki mi się podobają ale jako całość przelukrowane. Ale jaki koncert dali to miodzio po prostu
. Oby takich jak najwięcej
.
Mam tylko jeden komentarz do nich:
RUN FOREST (Żelazny :beer :])
Rhapsody to coś strasznego:) Znaczy taką opinię zawdzięczam jednej osobie tylko. Wybiórcze piosenki mi się podobają ale jako całość przelukrowane. Ale jaki koncert dali to miodzio po prostu
Mam tylko jeden komentarz do nich:
RUN FOREST (Żelazny :beer :])
Obcisłe różowe spodenki = ściskanie klejnotów =\=mutacja :]DeaDe pisze:Obcisłe Różowe Spodenki > BG :]
Przesłuchałem ich jedną płytę i rzygnąłem. Lubię manowara, ale manowar x100 to lekkie przegięcie.
BG- praktycznie uwilebiam w całości
Rhapsody- pojedyńcze piosenki. btw. oglądał ktoś taki lolowy teledysk do Holy Thunderforce?
już nawet w Ogniem i Mieczem były bardziej zawaansowane walki mieczem
Rhapsody- pojedyńcze piosenki. btw. oglądał ktoś taki lolowy teledysk do Holy Thunderforce?
już nawet w Ogniem i Mieczem były bardziej zawaansowane walki mieczem
A ja ostatnio słucham tylko rhapsody, oni grają tak świetnie jak ... a nie wiem jak co, ale na koncercik muszę się wybrać. A co do BG to chwilo mi sie znudzili, ale ogółem zespół też jest kapitalny.
-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

rhapsodzi - konkretni sa... ale zdecydowanie wole ich sluchac niz ogladac ich teledyski 
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290
-
Deleted User 357
A teraz powiedz mi GDZIE Rh przewyższa BG to cię normalnie ozłocęDeaDe pisze:Rhapsody>Blind Guardian
Zdzicho pisze:ale na koncercik muszę się wybrać
Ja od koncertu ich nie włączyłam.
Żałośni są ,,troche'' na scenie.
Dokładnie. A jak mnie przekonasz to Ci dług anulujeŻelazny pisze:A teraz powiedz mi GDZIE Rh przewyższa BG to cię normalnie ozłocę
-
Qui-Gon-Przem
- -#Prowler

BG jest swietnym zespolem, natomiast po przesluchaniu kilku piosenek Rhapsody mam wrazenie ze slucham ciagle tej samej piosenki. Oczywiscie zdarzaja sie pereleczki, ale jednak opowiem sie za BG.
-
Deleted User 357
IgzakliQui-Gon-Przem pisze:BG jest swietnym zespolem, natomiast po przesluchaniu kilku piosenek Rhapsody mam wrazenie ze slucham ciagle tej samej piosenki
Podpisuje się. Kiedyś (jeszcze rok temu) mi się bardziej podobało. Znacznie bardziej.Żelazny pisze:IgzakliQui-Gon-Przem pisze:BG jest swietnym zespolem, natomiast po przesluchaniu kilku piosenek Rhapsody mam wrazenie ze slucham ciagle tej samej piosenki
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

powiem szczerze...nie lubie pajacoania w muzyce...a oni wydaja mi sie wybitni...w wydziwianiu!