04/03/2006 - Metalmania 2006 - Katowice @ Spodek

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

ropuch

Re: 04/03/2006 - Metalmania 2006 - Katowice @ Spodek

Post autor: ropuch »

no dobra :P w koncu tylko pol roku do wakacji :P
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Artur »

Czaro pisze:to, że proces za koncert Gorgorota jest idiotyczny to fakt, ale pierdel mu się należy, za to jak prowadzi interesy
No właśnie i tu jest sedno sprawy - należy mu się coś, ale powód jest po prostu żenujący.......Prowincja, zaścianek - te słowa przyszły mi na myśl kiedy przeczytałem tego newsa kilka dni temu....
ropuch

Artur pisze:powód jest po prostu żenujący
no co? polska tolerancja dla innosci :P jesli tamten koncert obrazil czyjes uczucia to trudno. nikt tam nikogo nie pchal na sile i byli tam raczej ludzie, ktorzy chcieli zobaczyc tamten występ.
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

były bilety....nie bylo to dla nieograniczonej grupy , tylko konkretnych odbiorcow, ktorzy wiedzieli, czego mniej wiecej moga sie oczekiwac
Deleted User 1309

Post autor: Deleted User 1309 »

Poniekad mozna stwierdzic ze kamerzysci rejestrujacy ten koncert byli tam na siłe .
ropuch

Mareq555 pisze:Poniekad mozna stwierdzic ze kamerzysci rejestrujacy ten koncert byli tam na siłe .
to ich praca placa im za to, ze kreca a nie co kreca. a jakby sie uparli mogliby moze znalezc zastepstwo. najlepszy argument: nagie kobiety na krzyzach.....w Finandii do sauny sie chodzi nago i jakos nikt z tego chajii nie robi :lol:
Deleted User 1309

Przed podpisaniem kontraktu nie zostali uprzedzeni o tym jak bedzie wygladal ten koncert . Krzyz to pewien symbol , wiec np. kamerzysci mogli odebrac to jako obraze uczuc religijnych.
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

ropuch pisze:.w Finandii do sauny sie chodzi nago i jakos nikt z tego chajii nie robi :lol:
bywasz :mrgreen: ?
Jazz is not dead, it just smells funny.
ropuch

Mareq555 pisze:Krzyz to pewien symbol , wiec np. kamerzysci mogli odebrac to jako obraze uczuc religijnych.
czcze gadanie katolików. strasznie sie oburzaja na takie sprawy a sami maja gleboko w dupie zasady swojej wiary - jak sobie porownalem siebie do niektorycxh znajomych deklarujacych sie jako katoli i praktykujacych to wyszlo na to ze jestem lepszym katolikiem od nich (chodzi mi o to ze sotosuje sie do wiekszej ilosci przyakazan z dekalogu) mimo, ze nie uwam sie za katolika.
Mareq555 pisze:Przed podpisaniem kontraktu nie zostali uprzedzeni o tym jak bedzie wygladal ten koncert .
no chyba Gorgoroth to nie jest zespol anonimowy i z latwoscia mogli sie dowiedziec (pytajac organizatorow czy chocby przez internet) jaki to bedzie koncert. zreszta to ich robota i chyba w umowie o prace nie maja klauzuli ze nie beda filmowac przedstawien w ktorych chrzescijanstwo nie jest poważane :P argument pt. "obraza uczuc religijnych" jest dosyc sliski i duzo by mozna pod niego pociagnac. jakby kazdy sie chcial co chwila odwolywac do obrazy jakiegos rodzaju uczuc to ludie przestaliby chodzic do roboty. Moje uczucia obraza rydzyk i radio ma ryja i jakos z tym zyje :P
ropuch

slayer pisze:
ropuch pisze:.w Finandii do sauny sie chodzi nago i jakos nikt z tego chajii nie robi :lol:
bywasz :mrgreen: ?
jeszcze nie mialem okazji :P ale jak wybierzesz sie ze mna to zaczne bywac :P
Deleted User 1309

czcze gadanie katolików. strasznie sie oburzaja na takie sprawy a sami maja gleboko w dupie zasady swojej wiary
Generalizujesz .
wyszlo na to ze jestem lepszym katolikiem od nich

Nic tylko pogratulowac , naprawde .
no chyba Gorgoroth to nie jest zespol anonimowy i z latwoscia mogli sie dowiedziec (pytajac organizatorow czy chocby przez internet) jaki to bedzie koncert

Kamerzysci pewnie sa prostymi ludźmi. Z wlasnego doświadczenia wywnioskowali , że jezeli to jest koncert metalowy/rockowy bedzie taki jak kilkanascie czy kilka innych ktore do tej pory nagrywali .
argument pt. "obraza uczuc religijnych" jest dosyc sliski i duzo by mozna pod niego pociagnac. jakby kazdy sie chcial co chwila odwolywac do obrazy jakiegos rodzaju uczuc to ludie przestaliby chodzic do roboty.
Pierdoly piszesz Ty chyba nigdy nie miales doczynienia ze ,,śliskim" argumentem . Raczej uczucia religijne obejmuja dosyc sprecyzowany ,,obszar" .
Moje uczucia obraza rydzyk i radio ma ryja i jakos z tym zyje
Widzisz widocznie Ci ktorych poruszyla spraw koncertu nie potrafia . A jak Ci bedzie ciezko z tym zyc to masz przeciez do dyspozycji rzecznika praw obywatelskich.
ropuch

Mareq555 pisze:Cytat:
czcze gadanie katolików. strasznie sie oburzaja na takie sprawy a sami maja gleboko w dupie zasady swojej wiary
Generalizujesz .
nie do konca.
no chyba Gorgoroth to nie jest zespol anonimowy i z latwoscia mogli sie dowiedziec (pytajac organizatorow czy chocby przez internet) jaki to bedzie koncert

Kamerzysci pewnie sa prostymi ludźmi. Z wlasnego doświadczenia wywnioskowali , że jezeli to jest koncert metalowy/rockowy bedzie taki jak kilkanascie czy kilka innych ktore do tej pory nagrywali .
tu jak napisalem wczesniej jakby im zalezalo to by wiedzieli co trzeba.
Moje uczucia obraza rydzyk i radio ma ryja i jakos z tym zyje
Widzisz widocznie Ci ktorych poruszyla spraw koncertu nie potrafia
szkoda.
Mareq555 pisze:A jak Ci bedzie ciezko z tym zyc to masz przeciez do dyspozycji rzecznika praw obywatelskich.
nie bedzie.
argument pt. "obraza uczuc religijnych" jest dosyc sliski i duzo by mozna pod niego pociagnac. jakby kazdy sie chcial co chwila odwolywac do obrazy jakiegos rodzaju uczuc to ludie przestaliby chodzic do roboty.
Pierdoly piszesz Ty chyba nigdy nie miales doczynienia ze ,,śliskim" argumentem . Raczej uczucia religijne obejmuja dosyc sprecyzowany ,,obszar" .
czy ja wiem czy takie sprecyzowany. byc moze masz racje......ja jednak twierdze, ze pod obraze uczuc religijnych mozna duzo rzecyz podciagnac, a moze jestem tez strasznie ciety na tego typu sprawy prze tzw. moherowe berety. w zasadzie nie jest to teraz takie istotne. jak dla mnie caly ten cyrk wokol Gorgorotha jets bez sensu.
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

ropuch pisze: ale jak wybierzesz sie ze mna to zaczne bywac :P
do finlandii mozemy,ale do sauny wejdziemy osobno :lol:
Jazz is not dead, it just smells funny.
ropuch

slayer pisze:
ropuch pisze: ale jak wybierzesz sie ze mna to zaczne bywac :P
do finlandii mozemy,ale do sauny wejdziemy osobno :lol:
dobra. Ty wejdziesz z grupą starszych pasów, a ja z grupą starannie wyselekcjonowanych pań. To chyba uczciwy układ :P
Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Mirdaroh »

Metalmania jednak bez Testamentu:

http://muzyka.onet.pl/mr,1224898,wiadomosci.html
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »