S1MON pisze:na plantację do kukurydzy
13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
A jeśli promocja się skończy?!Fear pisze:I się pójdzie do tej pizzeri, gdzie maję te "wręcz wyborne" pizzyLucy pisze:Ale pewnie i tak będziemy startować z Katowic, więc logo na Warszawskiej się machnie
HIMa to jeszcze "zniese", ale Rasmus to nawet koło rocka nie stałiron84 pisze: z kims z syfnych bandow HIM/Rasmus
-
Deleted User 357
Tak swoją drogą to byłaby naprawde ironia gdyby Andiego znowu na podpisywaniu nie byłoLucy pisze: Poza tym co raz ktoś pisze, że Andi jest taki milusi dla fanów, nigdy nie odmawia autografów i.t.p. i.t.d. Tylko trzeba nie mieć pecha
Mam wrażenie że ta promocja jest tam cały czasA jeśli promocja się skończy?!
Huh...Apo jeszcze ujdzie ale Himy i rasmusy paszły won
O ile dobrze zrozumialem kraza plotki jakoby organizatorzy swego czasu prowadzili jakies rozmowy z Apocalyptica, oraz z kims z syfnych bandow HIM/Rasmus
Huhhuhuh....Ja sobie bilet gdzies pewnie po urodzinach kupię
Lucy pisze:HIMa to jeszcze "zniese", ale Rasmus to nawet koło rocka nie stałiron84 pisze: z kims z syfnych bandow HIM/Rasmus
Noooo...mam nadzieje, ze to tylko glupie plotki. Natomiast to, ze Hansen zagra jeden/dwa kawalki z Hello mam nadzieje, ze sie spelni....
Nieeeeeeee... To wtedy nie wiem co... Cały wypad legnie w gruzach:/Lucy pisze:A jeśli promocja się skończy?!
A my mamy taka nadziejęŻelazny pisze:Mam wrażenie że ta promocja jest tam cały czas
A ja tam więcej nie pójde:P
Fear nie oftopuj
Wy sobie tak spekulujecie, niedlugo sytuacja sie wyjaśni bo bilety nie przyjdą
. jest 4ty styczeń a kiedy ja to przelewałam? W piątek przed świętami? prawie 2tyg temu. A oni mi nawet maila nie napisali.
Kurde coś mi śmierdzi w mieszkaniu.
Fear nie oftopuj
Wy sobie tak spekulujecie, niedlugo sytuacja sie wyjaśni bo bilety nie przyjdą
Kurde coś mi śmierdzi w mieszkaniu.
Phi!! Ale to wcale nie musiszEvE pisze:A ja tam więcej nie pójde:P
Ojjjj... Tak się przejawia ma radość tym wyjazdem, którego juz nie mogę się doczekać:]EvE pisze:Fear nie oftopuj
No ale tak nie może być... Zreszta czekajmy cierpliwie, bo jak zamawiałem bilety na DP to czekałem chyba 3 tyg. a miałem czekać 2:] A poza tym to są Pepiki!! No ale sprawy z mailem nie umiem skumać nadal...:/EvE pisze:Wy sobie tak spekulujecie, niedlugo sytuacja sie wyjaśni bo bilety nie przyjdą . jest 4ty styczeń a kiedy ja to przelewałam? W piątek przed świętami? prawie 2tyg temu. A oni mi nawet maila nie napisali.
Czyżby ogrzewanie nie działało tak jak powinno?EvE pisze:Kurde coś mi śmierdzi w mieszkaniu.
-
Deleted User 357
To pewnie od zbyt dużej ilości pierdówEvE pisze:Kurde coś mi śmierdzi w mieszkaniu.
WybrednaEvE pisze:A ja tam więcej nie pójde:P
Panikujesz.Po 1.to nie wyobrażam sobie żeby oni wszystkim mejle wysyłali,po 2.to jak juz Fir napisał to zagranica mimo wszystko,więc trzeba trochę poczekaćEvE pisze:Wy sobie tak spekulujecie, niedlugo sytuacja sie wyjaśni bo bilety nie przyjdą . jest 4ty styczeń a kiedy ja to przelewałam? W piątek przed świętami? prawie 2tyg temu. A oni mi nawet maila nie napisali.
będzie płacz i zgrzytanie zębów, ja Wam to ,,mówię'' 
Taaaa.. Żeby nie było potem " A nie mówiłem" jak będzie wszystko ok?:)
Cicho juz badz Eve... 
Na jakim podpisywaniu?Żelazny pisze:Tak swoją drogą to byłaby naprawde ironia gdyby Andiego znowu na podpisywaniu nie było
Ej jakby mi się udało pojechać to mogę jechać z Wami? 
Jak się cała "Dziwna Elitka Forum" zgodzi, to pewnie tak 
My nigdzie nie jedziemyYaaqb pisze:Ej jakby mi się udało pojechać to mogę jechać z Wami
Póki co znaczy
Ale jakby co to jasna sprawa.
SssssssspadajEvE pisze:My nigdzie nie jedziemy![]()
![]()
Jedziemy
A masz namiot??Yaaqb pisze:Ej jakby mi się udało pojechać to mogę jechać z Wami?
Samaś dziwna:P MożeLucy pisze:Jak się cała "Dziwna Elitka Forum" zgodzi, to pewnie tak
Mów za siebie:P Ja już kupiłem nawet kalosze jakby padałoEvE pisze:My nigdzie nie jedziemy
Póki co znaczy
Nie, ale coś się wykombinujeFear pisze:Yaaqb napisał:
Ej jakby mi się udało pojechać to mogę jechać z Wami?
A masz namiot?? Laughing Laughing Laughing
Fear pisze:Samaś dziwnaLucy pisze:Jak się cała "Dziwna Elitka Forum" zgodzi, to pewnie tak
Oj, ktoś tu nie docenia pała PAŁA
Ufff to na dobranoc garsc nastepnych domyslow.
Edguy, Korpiklani graja w niedziele
Gamma w piatek...podejrzewam iz Helloween takze w piatek, skoro kombinuja zagranie kilku numerow z Hansenem.
Nie wiem kiedy Kreator, ale to w tym wypadku malo nas interesuje gdyz wazniejsze jest to, ze nie wiemy kto zagra w sobote...a w sobote gra najprawdopodobniej glowna gwiazda imprezy. To dobry znak - byc moze szykuja przyjazd jakiejs SUPER SUPER kapelki....
PS. Ewa...jeszcze jedno zle slowo o biletach to Cie wlasnorecznie udusze...zauwaz, ze byly swieta itd...pewnie wolne mieli od tego typu spraw....z Odysseya czeka sie na bilety miesiac jak dobrze pojdzie...wiec...cichaj
Edguy, Korpiklani graja w niedziele
Gamma w piatek...podejrzewam iz Helloween takze w piatek, skoro kombinuja zagranie kilku numerow z Hansenem.
Nie wiem kiedy Kreator, ale to w tym wypadku malo nas interesuje gdyz wazniejsze jest to, ze nie wiemy kto zagra w sobote...a w sobote gra najprawdopodobniej glowna gwiazda imprezy. To dobry znak - byc moze szykuja przyjazd jakiejs SUPER SUPER kapelki....
PS. Ewa...jeszcze jedno zle slowo o biletach to Cie wlasnorecznie udusze...zauwaz, ze byly swieta itd...pewnie wolne mieli od tego typu spraw....z Odysseya czeka sie na bilety miesiac jak dobrze pojdzie...wiec...cichaj