dla mnie nie byli do konca przekonywujacy.MiKi pisze:kredki bardzo fajny koncert daly..
bardzo zywiolowo, koncert bardzo dobrze wypadl, ale co zrobie ze jakos sama ich muza niezbyt mnie kreci?MiKi pisze:napalm death
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
dla mnie nie byli do konca przekonywujacy.MiKi pisze:kredki bardzo fajny koncert daly..
bardzo zywiolowo, koncert bardzo dobrze wypadl, ale co zrobie ze jakos sama ich muza niezbyt mnie kreci?MiKi pisze:napalm death
nie widzialem :/ mozliwe ze nie bylo mnie w spodku wtedy albo bylem gdzies poza duza scena....the haunted to dało koncert.. tego nie zapomne
dobry, ale wole Ballet Of The brute chociazby.MiKi pisze: chociaż ten zeszłoroczny album hatesphere to dobry jest bardzo

Serio??slayer pisze:Na pewno nie odpadnie Hunter
Mozecie byc spokojni
Młoda gwiazda norweskiego blacku: 1349 wystąpi na dużej scenie XX edycji Metalmanii w miejsce Carpathian Forest. Początek festiwalu na dużej scenie również pod znakiem blacku [bleee Razz], tym razem firmowanym przez polski rewelacyjny band, Vesanię. Na Małej Scenie po raz pierwszy w historii festiwalu międzynarodowy skład! Gwiazdami rocznicowej Metalmanii będą: austriacki Belphegor, francuski Misanthrophe oraz polski Corruption [<juppi> Twisted Evil] . Ponadto sensacja na miarę Opeth: The Old Dead Tree z Francji! Na Małej Scenie wystąpią również reprezentujący Polskę: Totem Very Happy Very Happy Very Happy, Archeon oraz Shadowland. Wystąpi też, po raz pierwszy na koncercie w naszym kraju, niemiecka Suidakra.
Zależy jak dla kogoKea pisze:łosz kryzysie, ależ lipna ta MM w tym roku. aż się wierzyć nie chce, że takie cuda serwują po 2003r...