FOR Whom The Bell TollsKosi pisze:From Whom The Bell Tolls
Ulubiona płyta Metalliki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiona płyta Metalliki
perfekcjonista.... [?]Wrathchild_88 pisze:FOR Whom The Bell TollsKosi pisze:From Whom The Bell Tolls
ja tam st. anger lubię i wole od jakichś tam czarnych albumów. .. może być dla mnie kolejna płyta podobna. .koncert koniecznie chcę znowu .
A fe! Ładnie to tak?MiKi pisze:i wole od jakichś tam czarnych albumów
Ostatnio zmieniony czw sty 12, 2006 9:44 pm przez Misio, łącznie zmieniany 1 raz.
KMFDM
st.ager trzeba zrozumiećMiKi pisze:ja tam st. anger lubię i wole od jakichś tam czarnych albumów. .. może być dla mnie kolejna płyta podobna. .koncert koniecznie chcę znowu .
a jakperfekcjonista.... [?]
ja tez...może nie aż tak jak wcześniejsze, ale jednak lubięja tam st. anger lubię
st. anger jest w tym porównaniu lepszą płytą bez gadania wogóle.. nie ujmuje nic ironom ..mój ulubiony zespół i wogóle.. jednak metallica poszła w jakims nowym kierunku.. .działa jakoś a dance of death jest niemozliwie aż wtórny . ..jako tako przyjemny i fajny bardzo ..dobry .. .ale kompozycyjnie słabszy od st. anger.. który jest nagrany z wyraźnym pomysłemMatek pisze: ale prawda jest taka że st.anger wcale nei był gorzej przyjęty od Dance Of Death...
a tzw. black metalliki to uważam za ich najgorszy album
-
ropuch
nawet od ReLoad ?MiKi pisze: a tzw. black metalliki to uważam za ich najgorszy album
czarny jest swietny....mam go nie lubiec za to , ze ma bardzo chwytliwy enter sandman ? i ze to ten album umiescil ich w czolowce naj rozchwytywanych zespolow ? przeciez teledysk do unforgiven , ten dluzszy co ma 8 min. to arcydzielo
ja wolę reload.. nowoczesnośc sobie cenię.. choć w sumie oba uważam za słaberopuch pisze:nawet od ReLoad
bardzo chwytliwy i zarazem świetny.. super utwórS1MON pisze: bardzo chwytliwy enter sandman
nie mój problem to gdzie ich umieściłS1MON pisze: ten album umiescil ich w czolowce naj rozchwytywanych zespolow
i utwór też jest świetnyS1MON pisze:przeciez teledysk do unforgiven , ten dluzszy co ma 8 min. to arcydzielo
myslalem, ze nie lubisz black za to, ze ich tak wyniosl do gory....ze zaczeli robic wieksza kase.....skoro tamte utwory Ci sie podobaja to czemu black tak nisko u Ciebie
Jak dla mnie najgroszy na płycie.MiKi pisze:bardzo chwytliwy i zarazem świetny.. super utwórS1MON pisze: bardzo chwytliwy enter sandman
Co do najlepszej płyty Metallicy to zdecydowanie Ride The Lightning i Master Of Puppets. Trudno zdecydować która lepsza. Klasyka.
Co do lat 90-tych to najbardziej lubię Load.
może może może kiedyś.. ale chyba z tego wyrosłemS1MON pisze:myslalem, ze nie lubisz black za to, ze ich tak wyniosl do gory....ze zaczeli robic wieksza kase.....
coś mnie odpycha od niej . ..nierówna strasznie imo . ..tak w sumie to mało utworów mi tam sie podobaS1MON pisze:skoro tamte utwory Ci sie podobaja to czemu black tak nisko u Ciebie
wogóle to mysmy nie widzieli się pełno czasuuuuu
ferie czy po maturach dopiero ustawka?
Ustawka? To bić sie bedziecie? Ja też chce.MiKi pisze:ferie czy po maturach dopiero ustawka?
KMFDM
MiKi>>>>>> co do Mety to mamy prawie takie samo zdanie :laugh też uważam black za całkowicie zkiepszczony album. wolę Load I Reload. swoją drogą wolę Load niż Master Of Puppets! nei wiem czemu ale nie podchodzi mi ta płyta.. imo dużo lepsze są Ride i Justice
... And Justice For All jest moja ulubiona. Uwielbiam te brzmienie gitar.
_R@sterNeT_
pionaMatek pisze:MiKi>>>>>> co do Mety to mamy prawie takie samo zdanie
lubić ten album za brzmienie? dziwnerasternet pisze:... And Justice For All jest moja ulubiona. Uwielbiam te brzmienie gitar.
-
ropuch
gitary maja zajebiste brzmienieMiKi pisze:rasternet napisał:
... And Justice For All jest moja ulubiona. Uwielbiam te brzmienie gitar.
lubić ten album za brzmienie? dziwne
no gitary tak.. ale z tym basem jest z lekka marnie
-
ropuch
no perka jest dziwna, ale nic na to nie poradzimy :] plytka jako taka mi sie podobaMiKi pisze:ale z tym basem jest z lekka marnie