Premiery i nowosci plytowe 2006
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Premiery i nowosci plytowe 2006
Ubiegły rok był dla mnie bardzo obfity
Znam jeszcze dosyć mało zespołów i wiele z nich wydało w zeszłym roku płytkę: Bruce, SOAD, Opeth, IM- DOTR, Hunter... A w tym roku na razie czekam tylko na Maiden...
no dla mnie to jest chyba bardziej podsumowanie takie - klamra jakaś.. może chcą zakończyć granie. .. niemniej marketingowe zagranie też to jest bez wątpieniaMareq555 pisze:Nie podoba mi sie tylko nawiazanie tytulem do ,,black metalu" .Wlasnie tutaj mamy typowy krok marketingowy . Boje sie ze za tym idzie chala jesli chodzi o muzke , ale zobaczymy w marcu . O ile oczywiscie termin sie nie przesunie, a to bardzo mozliwe biorac pod uwage ile juz bylo terminow wydania najnowszego dzieciecka Venomu heh .
no venom nowy miał być już dawno .. ale tu cronos wypadek miał . ..tu jakiś projekt .. ale teraz juz wyjdzie album i trasa.. musze ich gdzieś kiedyś zobaczyć ..oby grali koncerty jakoś w zasięgu
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Z tego co słyszałem to tytuł jest celowo taki, ponieważ ma stanowić to nawiązanie do tej płyty. Jakiś tma powrót do korzeni czy cos w tym styluMareq555 pisze:Nie podoba mi sie tylko nawiazanie tytulem do ,,black metalu" .Wlasnie tutaj mamy typowy krok marketingowy . Boje sie ze za tym idzie chala jesli chodzi o muzke , ale zobaczymy w marcu . O ile oczywiscie termin sie nie przesunie, a to bardzo mozliwe biorac pod uwage ile juz bylo terminow wydania najnowszego dzieciecka Venomu heh .
Queensryche "Operation: Mindcrime 2" - na pewno chwyt marketingowy, ale jestem bardzo ciekaw czy obronią się świetną muzyką, bo chyba nic lepszego jednak nie nagrają od "jedynki"...
Moonspell "Memorial" - o to jestem spokojny
TestAmenT - czas chyba coś wreszcie wydać, również spokój
Iron Maiden - przede wszystkim ciekawość, chciałbym też żeby było tam trochę eksperymentów
Metallica- tutaj ciekawość ponad wszystko, jak również to, że nie obiecuję sobie zbyt wiele
TOOL - no tutaj to będzie Dzieło bez wątpienia, tylko ile można czekać na ich płyty????
Moonspell "Memorial" - o to jestem spokojny
TestAmenT - czas chyba coś wreszcie wydać, również spokój
Iron Maiden - przede wszystkim ciekawość, chciałbym też żeby było tam trochę eksperymentów
Metallica- tutaj ciekawość ponad wszystko, jak również to, że nie obiecuję sobie zbyt wiele
TOOL - no tutaj to będzie Dzieło bez wątpienia, tylko ile można czekać na ich płyty????
-
Deleted User 1309
O wlasnie tego tez oczekuje . No ja nie wiem czy mozna byc az tak spokojnym moze znow czyms zaskocza heh .Moonspell "Memorial" - o to jestem spokojny
Artur pisze: TOOL - no tutaj to będzie Dzieło bez wątpienia, tylko ile można czekać na ich płyty????
-
Deleted User 622
A ja kolejny rok będę czekał na nowe Black Sabbath (z Tony'm Martinem ofkoz) 
Oo ja rowniez!metal pisze:A ja kolejny rok będę czekał na nowe Black Sabbath (z Tony'm Martinem ofkoz)
moze cos z polski:
1.02.2006- Hermh- Eden`s Fire- Pagan Records
7.02.2006- Decapitated- Organic Hallucinosis- Earache Records/ Mystic
Jeśli chodzi o Polskę to oczekuję:
Kombajn do zbierania kur po wioskach - jesień 2006
Myslovitz - kwiecień?
Coma -???
Myslovitz - kwiecień?
Coma -???
Coma koło marca...przynajmniej tak mówił Roguc na koncerciePink pisze:Jeśli chodzi o Polskę to oczekuję:
Myslovitz - kwiecień?
Coma -???
U nas mówił, że w kwietniuMatek pisze:Coma koło marca...przynajmniej tak mówił Roguc na koncercie
Z zagranicznych czekam głównie na nową Anatheme i nowego Tool'a (może sie w końcu doczekam)
hmmm... fanem ich nie jestem ale chętnie posłucham...uż 24 stycznia premiera szóstego studyjnego krążka P.O.D. – „Testify”. Album promuje piosenka „Goodbye For Now”, w której gościnnie wystąpił artysta reggae Matisyahu. Muzycy z Kalifornii zaprosili do współpracy także rapera Boo-Ya T.R.I.B.E., Sicka Jackena ("On The Grind") oraz Katy Perry. Nad produkcją płyty czuwał Glen Ballad (m.in. Van Halen, No Doubt, Aerosmith, Alanis Morissette).
Pierwotnie „Testify” miał ukazać się na rynku w grudniu 2005, jednak jego premierę przesunięto na koniec stycznia 2006. Album będzie dostępny również w wersji limitowanej, zawierającej pięć, niepublikowanych wcześniej, utworów (m.in. „Generation” i „Bridges To Burn”).
ropuch pisze:tej plytki sobie z checia poslucham24 luty Krisiun - AssassiNation![]()
ponoc miazga niesamowita, kumpel jakas pomowke dorwal i sie podniecal, jak pobije WoC to bedzie wielkie wydarzenie, a moze nawet najlepsza pyta 2006 :]
No i wspomniany Venom ! :rocx Jeden utwor co byl juz kawal czasu na stronie dostepny, zapowiada klasyczny powrot :rocx
Jazz is not dead, it just smells funny.
też słyszałem już krisiun.. i pisałem o nim nawet w tym temacie
genialne.. tyle
genialne.. tyle
No i ja musze dorwac :]
Ale chyba juz teraz coveru Venom nie graja :>
Ale chyba juz teraz coveru Venom nie graja :>
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Iron Marcin
- -#Invader

Ja tam czekam oczywiscie na maiden, ale w tym roku bedzie jeszcze nowy slayer, co moim zdaniem bedzie ogromnym wydarzeniem. W koncu lombardo za perkusja. A moze ktos wie keidy ma byc ta plyta?
Ja czekam głównie na nowych Ironów (o tak
), nowe Def Leppard, Aerosmith, Scorpions, Deep Purple, Sammy'ego Hagar'a, Van Halen(może się pojawi, choć wątpię), no i być może The Darkness :rocx Daty jak narazie nie są mi bliżej znane 
od kilku lat ma byćIron Marcin pisze:A moze ktos wie keidy ma byc ta plyta?
- ironBIDDAF
- -#Trooper

A ja oczekuje winylowego wydania płyt Riverside :-)
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

o tak, zdecydowanie możesz się spodziewać nowej płyty już w tym roku...Green Man pisze:Deep Purple