nic nie wiadomo o czasie trwania ich występu, ale to może być zarówno te czterdzieci minut jak mówisz, ale równie dobrze mogš nam zagrac półtora godziny...Hejvi Mietal Bambo pisze:Ale support...
Czy to znaczy, że zagrają 40 minut
24/02/2006 - Deep Purple - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Re: 24/02/2006 - Deep Purple - Katowice @ Spodek
No i na taki support czekałem :rocx Jeszcze poprosże na zakończenie koncertu wspólny jam SB z DP
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

taa... albo najlepiej, żeby zagrali cały koncert w ósemke, co?Pink pisze:Jeszcze poprosże na zakończenie koncertu wspólny jam SB z DP
JMM pisze:Zdecydowanie dobra wiadomość. Już się bałem, że dadzą jakegoś huntera albo coś w tym stylu. Metal Mind się nieźle spisał (o dziwo).metalopolis pisze:SBB SUPPORTEM DEEP PURPLE !!!
SBB wystąpi przed Deep Purple 24 lutego w Katowicach. Tym sposobem "Spodek" wypełnią rewelacyjne dżwięki pochodzące zarówno z "Rapture Of The Deep", ostatniego albumu Deep Purple, jak i z "New Century", najnowszego dzieła SBB. Przypomnijmy, że po raz ostatni Deep Purple w Polsce wystąpili w czerwcu 2004 roku, w Szczecinie i Warszawie. Z kolei ostatnia wizyta w "Spodku" miała miejsce w grudniu 2003 roku, w ramach promocji ostatniego albumu "Bananas". Grupę tworzą obecnie wokalista Ian Gillan, basista Roger Glover, gitarzysta Steve Morse, perkusista Ian Paice oraz klawiszowiec Don Airey. To właśnie w tym składzie zespół zarejestrował materiał na "Rapture Of The Deep", którego premiera miała miejsce 24 października, dokładnie na 4 miesiące przed koncertem w "Spodku".
Kurdeeee...to jak SZYMON ?? Przygarniesz mnie podczas sepienia na tanie wejsciowki ?
już niedługo koncert, hah 
- Metalophil
- -#Moonchild

zaliczyłem prawo rzymskie, a więc dziś kupuję bilet! do zobaczenia w spodku! 
-
Polikarpus
- -#Prodigal son

Wiecie czy da się jeszcze kupić bilet ?
My pain is as deep as my roots.
Na płytę owszem
Wybieram się na koncert, alę muszę znależć tani nocleg. Może ktoś z Was może mi polecić hotel lub schronisko w Katowicach gdzie można spędzić noc po konercie. Zależy mi na jak najniższej cenie.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

A na sektory już wyprzedali bilety?
Nie na wszystkie ale najlepsze miejsca są już sprzedane
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

A wiesz jak mniej więcej idzie sprzedaz biletów? Co do setlisty, to na kolejnych koncertach bez zmian, jedyne rzeczy które doszły to "Hush" i "Mary Long", czyli bez żadnych rewelacji.
Idzie bardzo dobrze, myślę że przy sprzyjających warunkach bedzie komplecik:) A ten Hush i Mary Long weszły zamiast czego??
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Zamiast "Sometimes I Feel Like Screaming" i "Back To Back".
Heh, najlepszy kawałek w dotychczasowym secie ;]JMM pisze:Zamiast "Sometimes I Feel Like Screaming"
Jak można było wywalić z setu Sometimes I Feel Like Screaming??:/ nie zagrali go w Wawie ostatnio, liczyłem że usłyszę go w Katowicach i widzę ze nic z tego nie wyjdzie:/
Oh well, wherever, wherever you are
Iron Maiden's gonna get you, no matter how far...
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Ojej, przecież został jeszcze miesiąc do koncertu w Katowicach, do tego czasu moga zdążyć powywalać i pododawac połowe setlisty, więc nie martw się- może "Sometimes.." będzie 
Na Purpli warto się wybrać tym bardziej,że sie sypią i niewiadomo ile jeszcze razy będzie nam dane ich posłuchać na żywo...
Co do setlisty mam nadzieję,że mimo wszystko ulegnie zmianie chociaż jakoś specjalnie tragiczna nie jest.
Co do setlisty mam nadzieję,że mimo wszystko ulegnie zmianie chociaż jakoś specjalnie tragiczna nie jest.
moi starzy nie kazali mi jechac na koncert hahaaha!! ponadto obrazili purpli i tak ich zjebalem ze szkoda gadac!! jeszcze 3 tyg! rodzicow mam pojeb.....ale nie przejmuje sie tym!! muzyka, ta wspaniala na zawsze bedzie u mnie nr 1!!!