13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Fear
-#Assassin
-#Assassin

Re: 13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR

Post autor: Fear »

EvE pisze:Znaczy nie byliśmy ale ja spod namiotu zachwaycałam się że fajnie grają :lol:
To ja miałem podobnie na Mysticu z Primal'ami.Grali jak szamałem zapiekankę i piełm wodę za 5 zł... :roll:
iron84 pisze:Wohnout znam...bardzo chetnie bym ich zobaczyl na zywo....
Wszyscy wszystko znają, tylko ja nic :lol:
EvE pisze:A bo to ludzie tacy we wiosce byli :]
A co to z wioski to odrazu gorszy, co? :angry
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: iron84 »

Fear pisze:
...nie mArtw sie, beDzie dobrzE, zdarzysz jeszcze Przesluchac kilka plyT przed festiwalem :roll: :lol:
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

iron84 pisze:...nie mArtw sie, beDzie dobrzE, zdarzysz jeszcze Przesluchac kilka plyT przed festiwalem
Znowu zaczynasz :shock: ?
Rzeczywiście ważnym jest żeby znać dokładie każdy czeski zespolik.

Fear spoko, Ty znasz Kriejtora a ja nie :)

ps. adept mimo wszystko jest slowem pejoratywnym.
Fear
-#Assassin
-#Assassin

iron84 pisze:...nie mArtw sie, beDzie dobrzE, zdarzysz jeszcze Przesluchac kilka plyT przed festiwalem
W zasadzie zwisa mi to na palancie...
A Twoje "zabawy słowne", wręcz irytują.
EvE pisze:Fear spoko, Ty znasz Kriejtora a ja nie :)
W piątek/łikend poznasz zapewne :mrgreen:
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

EvE pisze:
Znowu zaczynasz :shock: ?
Rzeczywiście ważnym jest żeby znać dokładie każdy czeski zespolik.

Fear spoko, Ty znasz Kriejtora a ja nie :)

ps. adept mimo wszystko jest slowem pejoratywnym.
Po prostu rozsmiesza mnie to, ze sie "obrazacie" za takie cos....a nawet nie wiecie dlaczego tak powiedzialem wtedy...I smieszy mnie to, jak bardzo co poniektorzy sa podnieceni na temat bycia "tró" i pienia sie straszliwie odnajdujac w co drugim slowie negatywne znaczenie na temat swojego masterskiego wizerunku nieskalanego metalowego guru :roll:
wiadran
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: wiadran »

ze co? ze jak ze adept to slowo pejoco? pejoratywne - to cos od tego rapera czy hipłopera peji? czy w sensie, ze obrazlwie?

adept m IV, DB. -a, Ms. ~pcie; lm M. ~pci, DB. -ów
1. «człowiek kształcący się w jakiejś dziedzinie, zaczynający uprawiać jakąś sztukę, naukę, zawód itp.»
Adept sztuki lekarskiej, nauk humanistycznych.
Młodzi adepci narciarstwa.

2. książk. «zwolennik doktryny, szkoły filozoficznej, kierunku społecznego itp.»
Zdobywać nowych adeptów dla swojej partii.

no ja przepraszam bardzo ale co tu jest Chuck Norris obrazliwego... nie przesadzajcie ludzie... albo przesadzajcie bo mi ostatnio brakuje rozrywki... :)

tak pozatym to zastanawia mnie logika...
Fear pisze:
EvE pisze:Zresztą juzto widze jak od rana będziemy na płycie . :lol:
Płace i wymagam :lol: Skoro już wydałem tyle na bilet, żadnego zespołu nie opuszczę :lol:
Fear pisze:Eee... To spoko :P Będziemy mieli więcej czasu na gorąca kąpiel, śniadanie, zwiedzenie okolicy :mrgreen: I może jeszcze coś;]
Fear pisze:
iron84 pisze:Hazydecay - polaczenie SOAD, Korn, Beastie boys, Linkin Park w dowolnej kombinacji i odcieniach.
Nieeeeeeeee... A jak się okaże, że większość z tych zaespołów są właśnie takie? :cry: Przecież takie granie to porażka...
bo dla mnie to nie ma...

a co do pana Strach (czyzby jeden ze strachow na lachy grabaza?)
Fear pisze:
czy to byla wypowiedz ade**?? nie! ade** (juz autocenzuruje bo sie okaze zaraz, ze to jeszcze brzydkie slowo jest... calkiem jak Chuck Norris)
NIE
ade** chce poznac! pragnie wiedzy! nie narzeka, ze nie zna! ade** uzywa magicznego eliksiru wiedzy zwanego www.google.pl ade** nie zartuje ze sztuki, ktora poznaje!
a TY Fearze wlasnie tak zrobiles! pytasz sie to dostajesz odpowiedz... a jak uzywasz :lol: to zertujesz... a jak zartujesz to zartuja z Ciebie
dlatego niezwykle chamskie bylo uzycie czysto pejoratywnych slow jakimi sa palant itp wobec Irona... powinienes pojsc do konta! ja juz Cie za ade** nie uwazam. zawiodlem sie na Tobie. Czak nie bylby z Ciebie dumny :(
Fear pisze:zwisa mi to
Obrazek

koncze bo mnie stopy pieka od biegania boso po lody...
Awatar użytkownika
Pink
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Pink »

:shock:
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Pink pisze::shock:
:?:
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

iron84 pisze:
Pink pisze::shock:
:?:
:lol:

:wink:
KMFDM
iEvE
Administratorka
Administratorka

Wiadran proponuje się przespeać.
To chyba to Wasze specyficzne poczucie humoru o którym mi kiedyś w Kacie chyba I84 wspominał :shock: .
Ale ono jest skrajne specyficzne.
Ale nic, EOT.

Żelazny: pamiętasz kiedy juzna stronie MoR było ogłoszone wszystko? Marzec?
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

W marcu juz chyba bylo wszystko jasne...o ile dobrze pamietam, ale niech sie wypowie ktos bardziej zorientowany
wiadran
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: wiadran »

EvE pisze:Wiadran proponuje się przespeać.
To chyba to Wasze specyficzne poczucie humoru o którym mi kiedyś w Kacie chyba I84 wspominał :shock: .
Ale nic, EOT.

Żelazny: pamiętasz kiedy juzna stronie MoR było ogłoszone wszystko? Marzec?
Twoje poczucie humoru jest jeszcze bardziej specyficzne skoro adept jest wedlug Ciebie slowem obrazliwym...
moj poprzedni post nie mial byc humorystycznym. stwierdzilem w nim tylko kilka, bylo nie bylo faktow...
co so przespeania sie to troche pozniej... i nie z Toba - tak, aby urwac wszelakie spekulacje zanim sie narodza.
pozdrawiam
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Kolejna czeska kapela, z ktorej muzyka sie jako tako zapoznalem jest SKWOR. Juz od pierwszego kawalka mi to smierdzialo, no ale coz. Nie wiem jak to poprawnie zaszufladkowac, ale nie o to chodzi...po prostu za bardzo zjechali w strone amerykanskich nowoczesno-metalowych sraczek. Co prawda nie jakos maksymalnie, ale jednak. Poczatkowo to jeszcze wydawalo mi sie, ze jesli udaloby im sie rozpetac pod scena pieklo (to musialby byc cud, ale cuda sie zdarzaja) to jak bardzo by sie komus nudzilo to moze by i sobie przy tym jakiegos mlynka ukrecil. Ale po wysluchaniu polowy plyty ("Amerika") zaczelo mi sie to mega nudzic i z utworu na utwor wydawac bardziej dupiate...
Jednym zdaniem: Ich wystep = przerwa na ogladanie holek (+ ewentualny obiad)
iEvE
Administratorka
Administratorka

wiadran pisze:co so przespeania sie to troche pozniej... i nie z Toba - tak, aby urwac wszelakie spekulacje zanim sie narodza.
pozdrawiam
Nie schlebiaj sobie.

Iron zabierasz sobie całą zabawę poznawania chyba w taki sposób. Nie lepiej po prostu zobaczyć co Ci wpadnie w ucho już na miejscu? Wierz mi, że o godzinie 14 tam się NIC nie dzieje, pare osób siedzi i sie lampi i nic więcej.
Fear
-#Assassin
-#Assassin

wiadran pisze:moj poprzedni post nie mial byc humorystycznym.
Ale był... I to nawet bardzo "specyficzy" humor był w nim zawarty.
wiadran pisze:ade** chce poznac! pragnie wiedzy! nie narzeka, ze nie zna! ade** uzywa magicznego eliksiru wiedzy zwanego www.google.pl ade** nie zartuje ze sztuki, ktora poznaje!
a TY Fearze wlasnie tak zrobiles!
Nie narzekam tylko mówie. Widocznie nie potrafisz odróżnić tych dwóch rzeczy.
wiadran pisze:pytasz sie to dostajesz odpowiedz...
A gdzie ja się zapytałem o coś, abyś mógł mi odpowiedzieć?
wiadran pisze:a jak zartujesz to zartuja z Ciebie
Bardzo dizwne i specyficzne masz podejście do sprawy...
wiadran pisze:dlatego niezwykle chamskie bylo uzycie czysto pejoratywnych slow jakimi sa palant itp wobec Irona...
:shock: Skąd Ty się wziąłeś? Nic takiego nie pisałem, a wkładanie takich "słów" w me "usta" jest poprostu czystym nietaktem z Twojej strony.Jeśli już chcesz podac coś jako przykład, zachęcam do głębszej lektury wybranego przez Ciebie tekstu, aby w przyszłości uniknąć takich sytuacji. Jakoś nie zależy mi na tym aby kogoś wyzywac od palantów. A poza tym to słowo jest takie bardzo prymitywne.
wiadran pisze:powinienes pojsc do konta! ja juz Cie za ade** nie uwazam. zawiodlem sie na Tobie. Czak nie bylby z Ciebie dumny :(
Mój problem nie Twój...
P.S. Kąta jak już.
EvE pisze:Wiadran proponuje się przespeać.
yhy...
EvE pisze:Wierz mi, że o godzinie 14 tam się NIC nie dzieje, pare osób siedzi i sie lampi i nic więcej.
Albo się myją przed koncertami i zwiedzają miasto/wieś :roll:
EvE pisze: Nie lepiej po prostu zobaczyć co Ci wpadnie w ucho już na miejscu?
Koncerty chyba bardziej przekonuja do kapel niż płyty. Może będziemy jakimś zespolikiem zachwyceni;]
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

EvE pisze: Iron zabierasz sobie całą zabawę poznawania chyba w taki sposób. Nie lepiej po prostu zobaczyć co Ci wpadnie w ucho już na miejscu? Wierz mi, że o godzinie 14 tam się NIC nie dzieje, pare osób siedzi i sie lampi i nic więcej.
No wlasnie nie zabieram sobie. Gdybym chcial poznac je na festiwalu to musialbym od rana do wieczora wysiadywac pod scena :).Grunt to dobrze rozplanowac sobie czas na festynie :twisted:. Po wysluchaniu plytek danego zespolu wiem, czy w danym momencie moge isc sie okapac/jesc czy moze isc polazic po miescie...a jak muzyka ktoregos zespolu mi sie podoba to wiem, o ktorej godzinie zjawic sie pod scena.
iEvE
Administratorka
Administratorka

Eno, ale ja nie mam takiego podejścia do muzyki jak Ty :).
Ale jakoś nie widzę tego żebyś szalał pod scenąo 12 w południe kiedy jest najgoręcej :].
Gorzej jak te z pozoru fajne zespoliki będę co pół godziny (30 min fajny, 30 min nie fajny, 30 min fajny) to se nic nie zaplanujesz:P
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

EvE pisze: Ale jakoś nie widzę tego żebyś szalał pod scenąo 12 w południe kiedy jest najgoręcej :].
Zebys sie nie zdziwila :) (patrz Mystic)

EvE pisze: Gorzej jak te z pozoru fajne zespoliki będę co pół godziny (30 min fajny, 30 min nie fajny, 30 min fajny) to se nic nie zaplanujesz:P
Jak nie, jak tak... :twisted:
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

EvE pisze: Ale jakoś nie widzę tego żebyś szalał pod scenąo 12 w południe kiedy jest najgoręcej :].
Zebys sie nie zdziwila :) (patrz Mystic)

EvE pisze: Gorzej jak te z pozoru fajne zespoliki będę co pół godziny (30 min fajny, 30 min nie fajny, 30 min fajny) to se nic nie zaplanujesz:P
Z pozoru ??? Jak cos mi sie podoba, to nie z POZORU.
Jak nie zaplanuje, jak zaplanuje...nie wierzysz w moje mozliwosci :(.... :twisted:
Awatar użytkownika
Lucy
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Lucy »

Kurczę, co tu za apoteoza spamerstwa? :shock:
I kto mnie wrabia w jakiś sprej do flagi?

a) nie mam żadnego spreju
b) z takimi dalekosiężnymi planami, to ja bym poczekała, aż wam PAŁA trochę ostygnie...

...albowiem ja was najmocniej przepraszam, ale jeżeli chcecie zrobić Andiemu przyjemność, to nie sądzę, żeby widok flagi z napisem PAŁA mu jej dostarczył. Nie chcę być zrozumiana tak, że mnie zależy co ludzie pomyślą, co Andi pomyśli (jeśli w ogóle), ale tak na prawdę nikt oprócz nas nie rozumie co to jest PAŁA :roll:

Natomiast JA co do fanklubu Derisa jestem przekonana, ale nie zamierzam z tego robić jednej wielkiej PAŁA :roll:

c) zresztą pożyjemy, zobaczymy, bo najprawdopodobniej jakieś spotkanko jeszcze przed lipcem będzie i po prostu zobaczymy jak się sprawy potoczą ;) Ja nawet liczę na to, że na festiwalu Derisówki będą w liczbie większej niż 3 8)
ODPOWIEDZ