ze co? ze jak ze adept to slowo pejoco? pejoratywne - to cos od tego rapera czy hipłopera peji? czy w sensie, ze obrazlwie?
adept m IV, DB. -a, Ms. ~pcie; lm M. ~pci, DB. -ów
1. «człowiek kształcący się w jakiejś dziedzinie, zaczynający uprawiać jakąś sztukę, naukę, zawód itp.»
Adept sztuki lekarskiej, nauk humanistycznych.
Młodzi adepci narciarstwa.
2. książk. «zwolennik doktryny, szkoły filozoficznej, kierunku społecznego itp.»
Zdobywać nowych adeptów dla swojej partii.
no ja przepraszam bardzo ale co tu jest Chuck Norris obrazliwego... nie przesadzajcie ludzie... albo przesadzajcie bo mi ostatnio brakuje rozrywki...
tak pozatym to zastanawia mnie logika...
Fear pisze:EvE pisze:Zresztą juzto widze jak od rana będziemy na płycie .
Płace i wymagam

Skoro już wydałem tyle na bilet, żadnego zespołu nie opuszczę

Fear pisze:Eee... To spoko

Będziemy mieli więcej czasu na gorąca kąpiel, śniadanie, zwiedzenie okolicy

I może jeszcze coś;]
Fear pisze:iron84 pisze:Hazydecay - polaczenie SOAD, Korn, Beastie boys, Linkin Park w dowolnej kombinacji i odcieniach.
Nieeeeeeeee... A jak się okaże, że większość z tych zaespołów są właśnie takie?

Przecież takie granie to porażka...
bo dla mnie to nie ma...
a co do pana Strach (czyzby jeden ze strachow na lachy grabaza?)
Fear pisze:
iron84 pisze:Wohnout znam...bardzo chetnie bym ich zobaczyl na zywo....
Wszyscy wszystko znają, tylko ja nic
czy to byla wypowiedz ade**?? nie! ade** (juz autocenzuruje bo sie okaze zaraz, ze to jeszcze brzydkie slowo jest... calkiem jak Chuck Norris)
NIE
ade** chce poznac! pragnie wiedzy! nie narzeka, ze nie zna! ade** uzywa magicznego eliksiru wiedzy zwanego
www.google.pl ade** nie zartuje ze sztuki, ktora poznaje!
a TY Fearze wlasnie tak zrobiles! pytasz sie to dostajesz odpowiedz... a jak uzywasz

to zertujesz... a jak zartujesz to zartuja z Ciebie
dlatego niezwykle chamskie bylo uzycie czysto pejoratywnych slow jakimi sa palant itp wobec Irona... powinienes pojsc do konta! ja juz Cie za ade** nie uwazam. zawiodlem sie na Tobie. Czak nie bylby z Ciebie dumny
Fear pisze:zwisa mi to
koncze bo mnie stopy pieka od biegania boso po lody...