Ulubiony wokalista Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiony wokalista Iron Maiden
z każdym wokalistą Maiden to był inny zespół, a że wszystkie te wcielenia Maiden lubię tak samo więc na dzień dzisiejszy stawiam ich na równi 
Jest tylko jedna możliwość-Bruce-największy głos muzyki metalowej,rockowej i w ogóle każdej innej :rocx
Oczywście, nigdy wcześniej nie spotkałem w poezji śpiewanej kogoś tak wspaniałego jak Bronek DyniakLittle Moonchild pisze:Jest tylko jedna możliwość-Bruce-największy głos muzyki metalowej,rockowej i w ogóle każdej innej
Bruce. Nie przepadam za Blaze`m ani za Paulem. I chociaż nie są najgorsi, to Bruce rządzi.
Gdy zauważyłem ze są glosy oddane na Paula i Blaza rece mi opadły... ale oczywiscie Bruce za barwę tak wspanialego glosu jaki posiada.
Ojeju....straszneMaiden_0209 pisze:Gdy zauważyłem ze są glosy oddane na Paula i Blaza rece mi opadły..
No baaa jasne, że Bruce! Za doskonałe wczuwanie sie w klimaty piosenek (np. Hallowed By Thy Name) za cudowne, zapierające dech / There's a thin laaaaaaaaaaaaaajn between love and hate...
, za zachowanie na scenie i w ogóle w ogóle za wszystko!!! 
Dickinson
Bruce albo Paul, zalezy od plyty. BD nie potrafi tak zaspiewac Remember Tomorrow jak PD i mysle, ze Paulowi Number Of The Beast tez by nie wyszlo lepiej. Blaze raczej na ostatnim miejscu.
Bruce. Za całokształt. (Nie będę się rozpisywał, bo ile o nim można
)
Mysle ze pytanie w tym temacie to tak samo jak pytanie: Czy lubisz Iron Maiden? Ale po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw stawiam na......pana Dickinsona 
Bruce - świetny komponując, najlepszy koncertując :solo
tu moze pasc tylko jedno nazisko Paul Bruce Dickinson
Tak jest! Bruce!
- dostoevsky
- -#Assassin

Bruce zdecydowanie, w jakiejś amerykańskiej gazecie widziałem ranking najlepszych rockowych wokalistów. Dickinson był na drugim miejscu po Elvisie.
Blaze zdecydowanie. Moze nie byl jakis super ekstra owocowy na zywo, ale jakis taki... taki... strasznie szczery ;d.
Bruce Dickinson !!!
Piękny głos
:rocx
Piękny głos
:rocx
Naturalnie Bruce Dickinson
Cenie go za wyjątkowy wokal, nigdy nie słyszałem równie ciekawego!!! Za sprawą swej niezwykłej charyzmy jest on mistrzem ceremoni koncertowej a śpiewając w wysokich, operowych partiach celuje dokładnie w moje gusta muzyczne
Również mam dla niego uznanie ponieważ skonczył studia historyczne, interesuje sie szermierką oraz samolotami, a to i mnie ciekawi. Warto także powiedzieć, że dla mnie wykonanie Remember Tomorrow Bruce'a jest bardziej interesujące niż Paul'a, nic nie ujmując jego niezwykłemu talentowi oraz bezcennnemu wkładowi w Maiden. Potrafi świetnie komponować, pisać teksty a w śpiewanych przez niego utworach duże znaczenie nadaje przekazowi uzyskując imponujące efekty:)
Oczywiście Bruce Dickinson! On jest ztworzony dla tego zespołu!