pfffff, w ankietach po jednym głosie mają Apparition i Gangland, to jest dopiero wyczyn.Wrathchild_88 pisze:
Nie wierzę2 osoby zagłosowały na Intro
Najlepszy utwór na Tyranny Of Souls Bruca Dickinsona
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy utwór na Tyranny Of Souls Bruca Dickinsona
Dla mnie jest superArashi pisze:Kiedy sluchalam tej plyty za pierwszym razem, najbardziej(pozytywnie) nastawialam sie na utwor tytulowy, a tu masz.... do najleprzych, imo on nie nalezy
Hmmm... może nie jest to zbyt skomplikowany i rozbudowany utwów, ale ma świetny klimacik, także bardzo go lubięArashi pisze:Jest jeszcze "believil"- najgorszy utwor z tego albumu, ktory pownienien siedziec w szufladzie i nie ogladac swiatla dziennego
heh intro jest fajne, ale rzeczywiście głosować na nie to lekka przesadaWrathchild_88 pisze:Nie wierzę 2 osoby zagłosowały na Intro
Aha, ADMINISTRACJO
No bez przesadyzygfryd pisze:pfffff, w ankietach po jednym głosie mają Apparition i Gangland, to jest dopiero wyczyn.Wrathchild_88 pisze:
Nie wierzę2 osoby zagłosowały na Intro
Nie znalazłem tematu o stricte Dickinsonie, a nowego nie chce mi się zkładać.
Mam prośbę - jaki mniej więcej jest Balls to Picasso? Słyszałem, że ma jakieś elementy rapowane, jakiś rock i w ogóle mało metalu. Jak to jest? Ew. gdzie na necie znajdę naprawdę dobre info na ten temat?
O odp. prosiłbym raczej dziś, bo mi się aukcja skończy
.
Mam prośbę - jaki mniej więcej jest Balls to Picasso? Słyszałem, że ma jakieś elementy rapowane, jakiś rock i w ogóle mało metalu. Jak to jest? Ew. gdzie na necie znajdę naprawdę dobre info na ten temat?
O odp. prosiłbym raczej dziś, bo mi się aukcja skończy
Z 3 pierwsych płyt Bruce'a Balls jest zdecydowanie najlepsze. Wiec jak masz AoB, ChW i ToS to następnym krokiem niech bedzie Balls
. Mi sięta płyta podoba bardzo, choć jest troszkę niedoceniana.
Mam Chemicala i Tattooed, słuchałem też ToS (Accidenta jeszcze nieEvE pisze:Z 3 pierwsych płyt Bruce'a Balls jest zdecydowanie najlepsze. Wiec jak masz AoB, ChW i ToS to następnym krokiem niech bedzie Balls. Mi sięta płyta podoba bardzo, choć jest troszkę niedoceniana.
raczej wolna, ciężka ale warto, napewno lepsza od Tattooed, tyle że z Heavy Metalem ma mało wspólnego imo.zygfryd pisze:Mam Chemicala i Tattooed, słuchałem też ToS (Accidenta jeszcze nieEvE pisze:Z 3 pierwsych płyt Bruce'a Balls jest zdecydowanie najlepsze. Wiec jak masz AoB, ChW i ToS to następnym krokiem niech bedzie Balls. Mi sięta płyta podoba bardzo, choć jest troszkę niedoceniana.
). Chodzi mi głównie o konkrety - wolna, szybka, czy już nieco poważniejsza od Tattooed itp.
o, to koniecznie musiszzygfryd pisze:Accidenta jeszcze nie
poważniejsza na pewno, zresztą co tu gadać - kupuj i tylezygfryd pisze:wolna, szybka, czy już nieco poważniejsza od Tattooed itp.
Mało wspólnego z Heavy... który kawałek jest najbardziej reprezentatywny dla płyty? Nie chodzi mi o najlepszy, bo wiadomo, ze mi powiecie o Tears of the dragon, ale taki najbardziej typowy dla tej płyty, taka wypadkowa rzekłbym
.
Accident poczeka, za drogo póki co
.
Accident poczeka, za drogo póki co
cyclops chyba........ może też hell no, albo laughtning... ale moim zdaniem Cyclops najlepiej oddaje klimat płyty.zygfryd pisze:Mało wspólnego z Heavy... który kawałek jest najbardziej reprezentatywny dla płyty? Nie chodzi mi o najlepszy, bo wiadomo, ze mi powiecie o Tears of the dragon, ale taki najbardziej typowy dla tej płyty, taka wypadkowa rzekłbym.
Accident poczeka, za drogo póki co.
powiedziałbym, że pierwsze 5 jest utrzymane mniej więcej w podobnym klimacie, potem zaczyna się robić dziwniezygfryd pisze: który kawałek jest najbardziej reprezentatywny dla płyty?
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Tym kawałkiem jaram się od jakiegoś czasu. Bruce ostro się wybił w moim repertuarze ostatnio.syzygy pisze:A ta rapowanka występuje w Shoot All The Clowns, fajnie wpasowana w utwór, dobrze, że jest
Czemu peep-rzycie o Balls w temacie o Tyrrany? o_O
KMFDM
1. Bo nie ma tematu i Dicku osobnego, a nowego nie chciało mi się zakładać.
2. Bo ich poprosiłem o peeprzenie
.
Jakiś tam obraz płyty mam... fenks ze opinie, zobacze do ilu cena dojdzie
.
Myślę, ze można zakończyć OT.
2. Bo ich poprosiłem o peeprzenie
Jakiś tam obraz płyty mam... fenks ze opinie, zobacze do ilu cena dojdzie
Myślę, ze można zakończyć OT.
a pffff, dzial ankiety to pieszygfryd pisze:1. Bo nie ma tematu i Dicku osobnego, a nowego nie chciało mi się zakładać.
.
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=4993
Jazz is not dead, it just smells funny.
No właśnie nie chciałem zapaćkać ankiet swoimi problemami, bo jak każdy by się pytał o jakieś opinie, to byłby więksszy syf jak tu.slayer pisze:a pffff, dzial ankiety to pieszygfryd pisze:1. Bo nie ma tematu i Dicku osobnego, a nowego nie chciało mi się zakładać.
.
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=4993
omg afera o pare postów 
Jestes w Polsce :>
Jazz is not dead, it just smells funny.
A ja bym był nadal za tym, żeby w końcu przenieść tą ankietę tam gdzie jej miejsce

-
Deleted User 2259
Najlepsza moim zdaniem płyta Bruce'a t oi wybór będzietrudny jeszcze niedawno postawiłbym pewnie KDH,tytułową,Abduction,POTS,SI ,Ale teraz
stawiam na Navigate The Seas Of The Sun piękna ballada
stawiam na Navigate The Seas Of The Sun piękna ballada