Jeszcze sie nie przekonałam do nich :] (DT). No ale pewno jakoś w maju zaznajomie sie przynajmniej z setlistami jak do nich uda mi sie dotrzeć
A te dwie pozostałe (Crucified Barbara (Swe), End Of Green (Ger) ) to co to ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Zupełnie niepodobne.EvE pisze:Ale podobne do DT? Bo jak tak to ja dziękuje
pomimo iz doceniam kunszt muzyków DT, i ich muzyka mi sie nawet podoba - choc nie widze powodów aby uwazac ta kapele za alfa i omege sceny prog !!! zarowno w prog rocku jak i prog metalu jest o wieeeeele wiecej duzo lepszych kapel ... ale to nie temat o tym wiec nie bede sie zbytnio rozpisywałEvE pisze:Ale podobne do DT? Bo jak tak to ja dziękuje. Ale komuś stąd to stworzy niezły raj :]
Jeszcze sie nie przekonałam do nich :] (DT). No ale pewno jakoś w maju zaznajomie sie przynajmniej z setlistami jak do nich uda mi sie dotrzeć
A te dwie pozostałe (Crucified Barbara (Swe), End Of Green (Ger) ) to co to ?
Ja mam kogo innegoiron84 pisze:Wy macie Andiego,
No może być ciekawieNeon Dion pisze:Crucified Barbara chciałbym zobaczyc bo ładnie sie na scenie prezentuja heheh bardzo fajne dziewczyny![]()
No to nie będzie jednej sceny?EvE pisze:w kazdym razie mam nadzieje że one nie będą grały wtedy kiedy Helloween bo będzie pewno zbyt tłoczno żeby się zbliżyć.
EvE pisze:Ja mam kogo innegoiron84 pisze:Wy macie Andiego,
Ale one ponoć bardziej rocka grają. Różowa gitara rox! :soloEvE pisze:Nie lubie bab w metalu
To wtedy jade na 90 % . Annihilator i Kreator na jednym fescie , mniam .na dzien dzisiejszy PLOTKI (chociaz dosc mocno prawdopodobne) o tym, ze zobaczymy takze Annihilator
Anajelejtor ... PiknieMareq555 pisze:To wtedy jade na 90 % . Annihilator i Kreator na jednym fescie , mniam .
Z tego to tylko Brainstorm i Fintroll ewentualnie...iron84 pisze:Celtic Frost, Bolt Thrower, Brainstrom, Caliban, Soilwork, Primordial, Legion of the damned, Fates warning, Fintroll
Ja też nie,ogólnie tego całego metalkoru nie trawięiron84 pisze:Mam za to zle przeczucia, ze zobaczymy na MOR Caliban, a bardzo bym tego syfu na zobaczyc nie chcial...no nic pozostaje nam cierpiliwe czekac
iron84 pisze:Podejrzewam, ze moga jeszcze cos dorzucic z ekipy: Fates warning
Mi się przestaje coraz bardziej podobać bo coraz wiecej rzeczy które mnie nie interesują:). No ale itak wszystkiego nie da sie "przeżyć", w końcu ktos musi grać krócej i mam nadzieje że to będą zespoły te o których pojawieniu dowiadujemy się teraz :].iron84 pisze: mila checia zamknalbym liste powermeralowych grajkow na rzecz czegos ciezszego....
Pewnie z forum o Annihilatorze. JAk oni by byli to bym była serio rada, że jak Thrash to taki :]. Ale słyszałam że obecny wokalista taki średni jest.Mareq555 pisze:A skad masz plotke o Annihilator ?
Doszly mnie sluchy, ze takie stwierdzenie padlo podczas radiowego wywiadu z gosciem zajmujacym sie organizacja tego festynu, czy cos kole tego...Mareq555 pisze:A skad masz plotke o Annihilator ?