Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
aaaa
to juz oby sie posypaly daty 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Myślę, że pod koniec miesiąca/na początku marca pojawią się pierwsze daty - prawdopodobnie tradycyjnie Paryż + Skandynawia (Szwecja, Finlandia, Norwegia). Kolejne daty będą potwierdzane w kolejnych tygodniach/miesiącach...
Będzie w tym roku także robiony jakis zorganizowany wyjazd na jakiś zagraniczny gig?:)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czemu nie?Mirdaroh pisze:Będzie w tym roku także robiony jakis zorganizowany wyjazd na jakiś zagraniczny gig?:)
Myślę, że Paryż raczej odpada, bo jest w środku tygodnia, ale można zastanowić się np. nad Wielką Brytanią (można tanio dolecieć) czy Niemcami... Plus obowiązkowo Praga! :rocx
Maiden klap klap klap Maiden

Proponuje Hiszpanie - Barcelona/Madryt, piekne miasta. Oczywiscie koncert + zwiedzanie. Co na to nasza fan-klubowa grupa?WICKER MAN pisze:Czemu nie?Mirdaroh pisze:Będzie w tym roku także robiony jakis zorganizowany wyjazd na jakiś zagraniczny gig?:)
Myślę, że Paryż raczej odpada, bo jest w środku tygodnia, ale można zastanowić się np. nad Wielką Brytanią (można tanio dolecieć) czy Niemcami... Plus obowiązkowo Praga! :rocx
Zastanowimy sie tez nad losowaniem "super-packa" czyli pelny sponsoring - bilet na koncert+bilet na samolot+oplacony hotel (+wizyta w dzielnicy czerownych latarni?
hehe ja bym chętne w tym roku się z wami zabrał 
Super-pack to czad 
Do Angli moża lecieć bo z Łodzi teraz fajne tanie przeloty są.
-
El Dorado
a moze pojedziemy na rowerach do paryza? (powaznie mowie)
Miasta ładne, ale niełatwo tam dolecieć.MaYeR pisze:Proponuje Hiszpanie - Barcelona/Madryt, piekne miasta. Oczywiscie koncert + zwiedzanie. Co na to nasza fan-klubowa grupa?WICKER MAN pisze:Czemu nie?Mirdaroh pisze:Będzie w tym roku także robiony jakis zorganizowany wyjazd na jakiś zagraniczny gig?:)
Zastanowimy sie tez nad losowaniem "super-packa" czyli pelny sponsoring - bilet na koncert+bilet na samolot+oplacony hotel (+wizyta w dzielnicy czerownych latarni?).
Ja bym z chęcią powtórzył Paryż. :-)
no czyli trzeba juz powoli odkładac kaske:), piekna sprawa znowu koncert! tylko zeby odsniezyli dach spodka 
-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

ja napewno zalicze koncercik w naszym ukochanym kraju... a jakis dalszy wyjazd bedzie zalezny od finansow, no i studiow. 
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290
-
Deleted User 1309
Fajnie , ze ruszylo . Juz sie nie moge doczekac polskiej daty .
i jak co roku- spekulacje, wyczekiwanie, prognozy, przecieki no i potem juz sam koncert. Alez to jest piekne:D :rocxMareq555 pisze:Fajnie , ze ruszylo . Juz sie nie moge doczekac polskiej daty .
- Metalophil
- -#Moonchild

a ja wam mówię że będą 2 koncerty w naszym kraju! :rocx - mam takie przeczucie 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Późna jesień... gdyby był lato, czemu nie (mówię poważnie...)tobink pisze:a moze pojedziemy na rowerach do paryza? (powaznie mowie)
ekhmMaYeR pisze:
. Co na to nasza fan-klubowa grupa?
-
El Dorado
musisz wpłacic 50 zł na rzecz fanklubowej popijawy 
ja też :rocx , myśle że jest to realne.Skoro Paryż jest 28 listopada. To myśle ,że trasa rozpocznie się Krajami Europy Wsch. jakoś na pocżątku listopada (7-8 .11) ,będą to Czechy,Węgry,Austria itd, ale nie Polska ,będzie szła na zachód, zachaczy Niemcy, Holandie,Belgie ,potem pójdzie na dół do Hiszpanii będzie jakoś 20.11 listopad ,znowu na góre do Włoch będzie jakoś 25.11 by pojechać do Francji (czyli ren Paryż) potem znowu pare koncertów w Niemczech (1-3 .12 )i wyczekany koncert w Polsce i obstawiam datę 5 .12 w Katowickim Spodku i .....6 .12 na Torwarze..czyli dostaniemy 2 koncerty :rocx . Potem trasa uda sie do skandynawii gdzie będzie trwała od 8.12 do gdzieś 14.12 (Finlandia ,Norwegia,Szwecja,Dania) .No i na koniec Ironi zagrają od 16.12 do 22.12 w Wielkiej Brytanii i Irlandii z 5 koncertów. Ewentualnie po świętach jeszcze coś tam dołożą.Metalophil pisze:a ja wam mówię że będą 2 koncerty w naszym kraju! :rocx - mam takie przeczucie
Uff.... takie wróżenie z fusów.
Ostatnio zmieniony pn lut 06, 2006 11:18 pm przez Nomad, łącznie zmieniany 1 raz.