Żelazny pisze:A ja jestem za występem w Sosnowcu na JuwenaliachJestem jak najbardziej za Katowicami i Zabrzem
Zaczelo sie standardowe sranie w banie...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Żelazny pisze:A ja jestem za występem w Sosnowcu na JuwenaliachJestem jak najbardziej za Katowicami i Zabrzem

Data zostanie ogłoszona oficjalnie na przełomie lutego i marca razem z kilkoma innymi (prawdopodobnie Szwecją, Norwegią i Finlandią). Koncert jest już zabookowany, a kontrakt podpisany. Hard Rock się nie myli.Arashi pisze:Jeszcze odnosnie koncertu w Paryzu, otoz na stronie bercy nic o tym nie ma i na oficjalnej chyba tez, troche to dziwneno i pozno ten koncert... myslalam, ze bedzie max koniec pazdziernika.
Wiadomo juz kiedy trasa sie zaczyna? czy narazie znamy jedna date?
Juz drugi raz mnie Szymonie wyganiasz <foch>S1MON pisze: teraz Ty wyjdź ;]
fajniej sie sluchaslayer pisze:Bo na plyty Maiden zawsze sie fajnie czeka Smile
ja tam sie nigdy nie skupiam na oczekiwaniu bo jak czekam czekam i czekam to po jakims czasie mi sie odechciewano po takim oczekiwaniu jeszcze fajniej Smile
jakie?slayer pisze:choc w tym roku czekam na jeszcze bardziej rajcujace premiery... Very Happy
ok ok, 1 sie mozna domyslic, a reszta?S1MON pisze:popatrz na Jego nick chociazeot

Miejmy nadzieję.WICKER MAN pisze:choć podejrzewam, że w przeciągu kilku miesięcy poznamy już większość/wszystkie daty. Smile

no teraz juz wierzeWICKER MAN pisze:Dla niedowiarków - reklama gigu w Bercy z prasy:
http://img431.imageshack.us/img431/8906/sa0sr.jpg
Ke? A co tam ciężkiego niby jest? DoD cięższe i o niebo lepszeS1MON pisze:mi sie chce, zeby zagrali ciezej...np. w stylu niektorych walkow z AoR Judaszy
YEAHWICKER MAN pisze: kilka kawałków na najnowszym albumie będzie utrzymanych w brzmieniowej stylistyce znanej z Chemical Wedding Dickinsona...
Mały offtop, ale przecież podwójna stopa nie jest domeną ciezkiego graniasyzygy pisze: Ke? A co tam ciężkiego niby jest? DoD cięższe i o niebo lepszeNiby np. w takim Hellriderze jest podwójna stopka, ale jak ona się ma do mięciutkiego brzmienia gitar?
No niby tak, ale S1 mówi, że AoR jest cięzki, więc myślę, że mu między innymi o to chodziłoPiwowarus pisze:przecież podwójna stopa nie jest domeną ciezkiego grania
jak na heavysyzygy pisze:No niby tak, ale S1 mówi, że AoR jest cięzki