Chyba ciut wypaczonym trudnym dziecinstwem ;pEvE pisze:Dowcipem.
Eddie: tandeta? dzielo sztuki?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Eddie: tandeta? dzielo sztuki?
Alucard pisze:Chyba ciut wypaczonym trudnym dziecinstwem ;p
Zasugerowalem, ze tego typu poczuce humoru, moglo byc determinowane trudnym dziecinstwem Harrisa.
Nie wiem co bylo w tym niezrozumialego.
<tak, tak, traktowac z przymruzeniem oka> ^^
heh, maiden to w ogóle często dosyć kiczowate jest, więc jaki miał być eddie?
ale lubię go,pasuje do tego wszystkiego, chociaż macie rację,że na koncertach mogliby go jakoś fajniej zrobić.
podczas ery blaze'a to eddie był juz koszmarem nie do przyjęcia!
podczas ery blaze'a to eddie był juz koszmarem nie do przyjęcia!
-
Hejvi Mietal Bambo
- -#Invader

Eddie jest boski, a każda kolejna jego odsłona bościejsza
Szkoda, że jest facetem, bo mógłby zostać moją dziewczyną.
(chociaż płci mu nie udowodniono...)
Szkoda, że jest facetem, bo mógłby zostać moją dziewczyną.
(chociaż płci mu nie udowodniono...)
Ja tam lubie Edka ;d
- Iron Marcin
- -#Invader

Moim zdaniem, bo o tym zapomnialem napisac, koszulki z eddiem sa bardzo fajne. To ze ludzie przychodza na koncerty w koszulkach z eddiem jest bardzo fajne, dzieki temu iron maiden i ich fani sa wyjatkowi i zawsze mozna ich rozpoznac.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

No, gdyby przychodzili w koszulkach z napisem "Iron Maiden" zamiast z Eddiem, to by już przestali być rozpoznawalni...
Eddie musi zostać. Jest on sztandarowym symbolem maiden. Nie jest tandetny, jest ciekawą ozdobą okładek. Z maiden jest prawie od początku i do końca powinien zostać.
Zostać musi, ale może jednak w nieco innej formie, przynajmniej na koncertach. Jak wychodzi jakiś koleś na szczudłach na scenę to to naprawdę nie jest już zabawne.
KMFDM
Wolę to niż miałoby się pojawić Eddie na telebimach.Greddo pisze:Jak wychodzi jakiś koleś na szczudłach na scenę to to naprawdę nie jest już zabawne.
Mogli by zrobić Eddiego komputerowego, który byłby pokazywany na telebimach. Przynajmniej mielibyśmy gwarant, że np. przy następnym stadionowym koncercie takowe się pojawią 
Zależy co przez to rozumiesz.
edek... tandetny to jest ten nowy Eddie! takie silenie się na nowoczesność. i wychodzi z tego mega kicz. jak np teledysk do wildest dreams... jakoś mnie nie razi oglądanie choćby women in uniform
takie czasy były. ale jak widzę te nowe wcielenia edka to się zastanawiam po co tworzyć na siłę coś nowego co w dzisiejszych czasach nie może budzić pozytywnych emocji 
No właśnie o to chodzi, że mogliby przedstawić Edka w sposób nowoczesny i nietandetny jednocześnie. Niestety usilnie ktoś się stara by tak nie było.
KMFDM
Ja wolałbym żeby pozostał tak jak jest, jak chodzi po scenie i wogóle.
Tylko niech go zmieniają co trasę, a nie tak jak to jest od kilku lat uzywają tego samego, tylko że w różnych narzutach. Właściwie to nie wiem dlaczego w Chorzowie był fajny, taki jak za najstarszych lat, a w Szwecji i Rock am Ring używali już tego znanego juz chociażby z RiR
Nie wyobrażam sobie okładki jakiejś płyty Ironów bez eddiego.
Zawsze jak jestem w sklepie płytowym t odzięki niemu tak się ich płyty rzucają w oko
Zawsze jak jestem w sklepie płytowym t odzięki niemu tak się ich płyty rzucają w oko
Poproszę o usunięcie tego posta (wystąpił błąd
)
Ostatnio zmieniony sob lut 18, 2006 7:28 pm przez BartSmith, łącznie zmieniany 1 raz.