ropuch pisze:jestem nia mile rozczarowany.
Najlepszy Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy Behemoth
przeciez istnieje mile rozczarowanie, tak jak mile zaskoczenie
-
Deleted User 1309
Biorąc pod uwagę definicje slowa rozczarować to nie ma prawa istniec cos takiego jak byc ,,mile rozczarowanym" . No chyba ze ktos jest psychicznym masochistą .
prosisz kumpla - kup mi plyte , dajesz mu kase , liczysz na to, ze kupi
patrzysz - w innym sklepie jest o polowe taniej, nie masz kontaktu z tamtym kumplem i plujesz sobie w twarz, ze mu dales kase....
po godz. spotykasz go i dowiadujesz sie, ze nie kupil....rozczarowales sie, ze nie spelnil czegos co chciales, ale jestes happy, bo wiesz , ze teraz kupisz sobie tansza...
easy ?
patrzysz - w innym sklepie jest o polowe taniej, nie masz kontaktu z tamtym kumplem i plujesz sobie w twarz, ze mu dales kase....
po godz. spotykasz go i dowiadujesz sie, ze nie kupil....rozczarowales sie, ze nie spelnil czegos co chciales, ale jestes happy, bo wiesz , ze teraz kupisz sobie tansza...
easy ?
-
Deleted User 1309
Ale rozumowanie hehe spoko mozna i tak . Z tym , ze napisac o płycie ze jest sie nia ,,mile rozczarowanym' nie jest poprawne .
Ostatnio zmieniony śr lut 01, 2006 7:40 pm przez Deleted User 1309, łącznie zmieniany 1 raz.
dla mnie nie istnieje coś takiego, jak miłe rozczarowanie. zaskoczenie - owszem.S1MON pisze:przeciez istnieje mile rozczarowanie, tak jak mile zaskoczenie
s1 - pierdoły pociskasz
przecież od tego jestemKea pisze:s1 - pierdoły pociskasz
-
ropuch
jak wiesz w jezyku potocznym wiele slow ma przenosne znaczenie i takim sensie go uzylem. ale jak wolisze bede pisac dla Ciebie bardziej "oficjalnym" jezykiem(chodzi mi o jezyk jako system komunikacji, a nie narzad mowy).Mareq555 pisze:Z tym , ze napisac o płycie ze jest sie nia ,,mile rozczarowanym' nie jest poprawne .
tak samo jak cos "strasznie piekne" , no,ale tak sie przyjelo 
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Deleted User 1309
W sumie malo mnie obchodzi jakiego jezyka bedziesz uzywal piszac do mnie , swiadczy to tylko o Tobie nieprawda ? S1 napisal poprostu ze jest cos takiego w jezyku polskim i porownał to do miłego zaskoczenia z czym sie nie zgadzam i tyle . Mysle ze gdyby nie post Kei to bym nawet na to uwagi nie zwrócił .ale jak wolisze bede pisac dla Ciebie bardziej "oficjalnym" jezykiem(chodzi mi o jezyk jako system komunikacji, a nie narzad mowy).
-
ropuch
nie wiem co masz na mysli. nie pisze zadnych obrazliwych rzeczy. sprawiasz tylko wrazenie bardzo czepialskiej osoby i nie sadze, ze jesli zaczne pisac do Ciebie uzywajac bardziej oficjalnych sformulowac to bedzie to o mnie zle swiadczyc, jesli o to Ci chodzi. A co do Szymona to nawet o nim nie wspomnialem i nie pisalem tego w odniesieniu do jego wypowiedzi. Byc moze sformulowanie "miłe zaskoczenie" jest bardziej poprawne, ale to, co ja napisalem tez istnieje. Zreszta......wielu ludzi, a raczej mezczyzn mowi "poszłem" i pomimo, iż jest to forma niepoprawna to zostala dopuszczona do uzytku w jezyku mowionym.W sumie malo mnie obchodzi jakiego jezyka bedziesz uzywal piszac do mnie , swiadczy to tylko o Tobie nieprawda ?
-
Deleted User 1309
nie wiem co masz na mysli.
wiele mysli
no to jest jasne i oczywiste nigdzie nie stwierdzilem ze tak robisz .nie pisze zadnych obrazliwych rzeczy
To tak dla picu .. sprawiasz tylko wrazenie bardzo czepialskiej osoby
Nie o to mi chodzi .nie sadze, ze jesli zaczne pisac do Ciebie uzywajac bardziej oficjalnych sformulowac to bedzie to o mnie zle swiadczyc, jesli o to Ci chodzi.
Fajnie .A co do Szymona to nawet o nim nie wspomnialem i nie pisalem tego w odniesieniu do jego wypowiedzi.
Ciesze sie niezmiernie .Byc moze sformulowanie "miłe zaskoczenie" jest bardziej poprawne, ale to, co ja napisalem tez istnieje.
A teraz popatrz na tytuł tematu i zakończmy ten do niczego nie prowadzący offtop. Z mojej strony Tyle .Zreszta......wielu ludzi, a raczej mezczyzn mowi "poszłem" i pomimo, iż jest to forma niepoprawna to zostala dopuszczona do uzytku w jezyku mowionym.
(Ktory przyznaje sie sam niepotrzebnie prowadziłem )
-
ropuch
wiem jaki jest temat, bo sam go zakładałem i dobrze, ze chociaz zauwazyles ze sam zaczales ten offtop.Mareq555 pisze:A teraz popatrz na tytuł tematu i zakończmy ten do niczego nie prowadzący offtop.
aaa "T" to jest błąd, powinno być z małej literyMareq555 pisze:Z mojej strony Tyle .
-
Prisoner_666
- -#Charlotte

I co? Zamowiles te Theleme? Bo z tego co teraz widze to juz chyba naklad sie skonczyl, no ale wiesz, nie bylo mnie troche...eulogy pisze:Eeee lepiej byś sobie coś innego kupił, Thelema cieńka jestropuch pisze:ooooo kurde to mnie zaskoczyło, tam juz dawno nie sprawdzalem bo kiedys nie bylo i zrezygnowalem Razz ide zlozyc zamowienie![]()
Nie interesuje mnie to! 
Ropuch chyba ostatnią wykupil
ale ma 
-
ropuch
wczoraj na koncercie w byla thelema do kupienia za 30 zlS1MON pisze:Ropuch chyba ostatnią wykupilale ma
Behemoth wykurwisty Polski zespół Death Metalowy
( uprzednio Black) wszystkie płytki wyginaja !!

...SCREAM FOR ME ALL WORLD , SCREAM FOR ME ....
Demi - fuckin' - god
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

NIE MA CZEGOS TAKIEGO JAK NAJLEPSZY "BEHEMŁOT"...TO NEDZA A NIE ZESPÓŁ...TEGO SIE NIE DA SŁUCHAC!
WOLE POCZCIWEGO,ALE NIESTETY OKALECZONEGO PERSONALNIE "Wadera"...
WOLE POCZCIWEGO,ALE NIESTETY OKALECZONEGO PERSONALNIE "Wadera"...