EDIT: ten post nie był potrzebny:P:P:P
Pytania dotyczące bootlegów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pytania dotyczące bootlegów
tak, dobrze mowisz. Tez juz udalo mi sie sprawdzic:)
Istnieją bootlegi z tegorocznych solowych występów Bruce'a? Ma je ktoś? Jak tak to mógłby poświęcić te kilka utworków i je udostępnić? Byłbym wdzięczny 
Wie ktos moze jaki tytul nosi bootleg Iron Maiden i gdzie zostal zarejestrowany, na ktorym w piosence Dance Of Death Bruce spiewa o nosie Nicko (fragment ten jest dostepny w dziale download na SanktuariuM)?
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Chodzi Ci o te z Tribuzy w Brayzlii? Podobno nie były to rewelacyjne występy, choć też na to poluję... tak więc przyłączam się do prośby YaaqbaYaaqb pisze:Istnieją bootlegi z tegorocznych solowych występów Bruce'a?
Clansman_ pisze:Wie ktos moze jaki tytul nosi bootleg Iron Maiden i gdzie zostal zarejestrowany, na ktorym w piosence Dance Of Death Bruce spiewa o nosie Nicko (fragment ten jest dostepny w dziale download na SanktuariuM)?
Bruce śpiewa o nosie Nicko na koncercie w Tokyo, mam to na video.
Istnieje taki bootleg, video. Jakość nie jest najlepsza. Wiem na 100%vBrand pisze:Chodzi Ci o te z Tribuzy w Brayzlii? Podobno nie były to rewelacyjne występy, choć też na to poluję... tak więc przyłączam się do prośby YaaqbaYaaqb pisze:Istnieją bootlegi z tegorocznych solowych występów Bruce'a?
Mam wystep wideo Tribuzy z Dickinsonem. Nie pamietam ile trwala calosc. Jakosc jest nienajlepsza. Gosc nagrywal chyba aparatem cyfrowym. Jezeli ktos chce to moge wrzucic na Rapidshare czy inny serwer. Musze najpierw znalesc plytke z tym nagraniem.
EDIT:
Wideo znajduje sie pod tymadresem. Link powinien dzialac
EDIT:
Wideo znajduje sie pod tymadresem. Link powinien dzialac
Przecież ten występ z tribuzy ma być na DVD Bruca więc cierpliwie poczekajcie 
I nie tylko ten! Już zacieram ręcesyzygy pisze:Przecież ten występ z tribuzy ma być na DVD Bruca więc cierpliwie poczekajcie
Mam pytanie odnośnie bootlegu z Chorzowa 2005 na dvd (z płyty, wersja poprawiona). Otóż mam niby identyczną wersję, co większość z Was (zgadza się czas trwania koncertu), niemniej jednak mam mały błąd. Otóż po zakończeniu "Running Free" pojawia się kawałek materiału z końca koncertu (mawpa nagrał kawałek jak szedł ulicą, widać masę fanów), potem widać przez chwilkę niebieski ekran, a za chwilę ponownie wraca materiał z koncertu. Czy coś jest nie tak z moją wersją czy Wy też tak macie? Bootleg ten pochodzi z wymiany z Mokulskim, który zrobił authoring (dodał menu oraz prawidłowe rozdziały). Bardzo proszę o info.
Mam to samo (i chyba wszyscy tez)
OK! Wielkie dzięki za info. Już myślałem, że mam jakąś felerną wersję.
Ja mam coś podobnego (wersja bez menu), ale mam tylko ten kawałek kiedy widać pełno fanów, po czym startuje od razu Drifter, nie ma żadnego niebieskiego ekranu. Trwa to nawet niecałą sekundę.
ja posiadam jedno nagranko wideo z trasy na ktorej, Bruce gral razem z Tribuzy. Ma ono 45 min, a jego jakosc powala i to doslownieYaaqb pisze:Istnieją bootlegi z tegorocznych solowych występów Bruce'a? Ma je ktoś? Jak tak to mógłby poświęcić te kilka utworków i je udostępnić? Byłbym wdzięczny
http://www.sendspace.com/file/1dm0id
żenada... to chyba jakąś cyfróweczką było kręcone?Mr Outlaw pisze: jego jakosc powala i to doslownie ehh ta wspolczesna technika
Gdybysyzygy pisze:żenada... to chyba jakąś cyfróweczką było kręcone?Mr Outlaw pisze: jego jakosc powala i to doslownie ehh ta wspolczesna technika
Komórka tyle raczej nie pomieści, więc prawdopodobnie był użyty aparat cyfrowy.
a kojarzysz moze cos takiego jak karty pamieciBartSmith pisze:Komórka tyle raczej nie pomieści, więc prawdopodobnie był użyty aparat cyfrowy.
komórki z takimi kartami lepsze filmy kręcą niż cyfrówki 
no bez jaj dzisiejsze komy maja takie wyposazenie ze szok niebawem bedzie nawet model z mikrofala i maszynka do golenia w jednym