Już sprawdziłem - Metal Mind oczywiście
24/06/2006 - Tool - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2006 - Tool - Katowice @ Spodek
Ceny straszą, to fakt....... ale nie wybaczyłbym sobie gdyby mnie tam nie było..... Kto to w ogóle organizuje????
Sorry za wyrażenie, ale rzygać mi się chce, jak słyszę tę nazwę.... Czemu Rock Serwis się za to nie wziął????? Ceny byłybo normalne.... a tak - sami widzicie...zeszłoroczne U2 oraz tegoroczne Depeche Mode się prawie kłania......
-
Polikarpus
- -#Prodigal son

To jeden z tych koncertów, o których będzie się mówiło jeszcze przez bardzo długi czas po ich zakończeniu 
Tool napewno stworzy niesamowitą atmosfere - tam po prostu trzeba być
Tool napewno stworzy niesamowitą atmosfere - tam po prostu trzeba być
My pain is as deep as my roots.
Cóż
ceny europejskie ale i tak jestem przekonany ze te kilka tysiecy fanów sie zjawi
Zamawiacie bilety, rzecz jasna, na płyte?
Zamawiacie bilety, rzecz jasna, na płyte?
Super wiadomość.Metalopolis pisze:W pierwszy weekend maja ma się natomiast ukazać długo wyczekiwana kolejna studyjna płyta Tool. Album ma nosić tytul "Elephteria", pojawiły się też pierwsze sugestie dotyczące tracklisty. Płyta zmiksowana została ostatniego dnia stycznia w Gateway Mastering Studios w Portland w stanie Maine.
No tak, tylko dlaczego w Londynie, niby najdroższym mieście Europy, bilety zazwyczaj nie przekraczają 100 zł za koncert? Na Placebo na przykład są po 60 zł... a porównaj zarobki. Bezsensowne zdzierstwo.eulogy pisze:Cóżceny europejskie.
bo placebo to jest nic i nikt ich nie chce i jest tanie 
Dla Ciebie nic, dla innych dużo, nie o to chodzi. Ceny biletów na ten sam koncert w Polsce i np. w Anglii różnią się. W większości na naszą niekorzyść. Może tam agencje koncertowe mają więcej do roboty i nie muszą tak zdzierać żeby zarobić, nie wiem, ale polskie ceny to zabójstwo. eot 
-
Deleted User 357
I te ceny biletów oznaczają że mnie nie będzie na bank-jakoś specjalnie nie żałuję bo wielkim fanem nie jestem
fakt, drogo...
gdyby nie takie ceny to może bym pojechał...
No właśnie kurde, te ceny ;/ Przez nie Spodek będzie w połowie zapełniony pewnie. No ale cóż... Ja chyba też jednak tyle kasy nie uzbieram...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Akurat w Londynie bilety na większe koncerty kosztują min. 30-40 funtów.Copycat pisze:No tak, tylko dlaczego w Londynie, niby najdroższym mieście Europy, bilety zazwyczaj nie przekraczają 100 zł za koncert? Na Placebo na przykład są po 60 zł... a porównaj zarobki. Bezsensowne zdzierstwo.eulogy pisze:Cóżceny europejskie.
Tak sobie myśle, że w takiej cenie to powinni przyjechać z jakimś porządnym supportem 
Heh mogliby to powtórzyćŻelazny pisze:King Crimson i się zastanowię
Fantomas + Tool + King Crimson i jestem w pierszym rzedzie 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Fantomas w sumie też mógłby być. Oni sety ponoć grają krótkie, więc może zmieścili by sie w czasie z pełnym "programem"
A Tool z nimi tez kiedys na trasie byl.
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Deleted User 357
No ale to MMP organizuje więc pewnie będzie Hunter 
oraz Mech i Delight 
Żelazny pisze:No ale to MMP organizuje więc pewnie będzie Hunter
Pink pisze:oraz Mech i Delight