Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Post autor: WICKER MAN »

Greddo pisze:a no właśnie... kiedy ujawnione będą takie bajery jak okładka płyty, czyli tym samym pewnie plakaty promujące trasę. Powinno się to stać niedługo po zatwierdzeniu wszystkich gigów, czy się mylę?
Okłada zostanie ujawniona najprawdopodobniej ze 2 miesiące przed premierą płyty czyli jakoś w sierpniu... Na razie mamy plakat zastępczy ;) - tak jak na Brave New World Tour (kiedy nie był znany tytuł albumu - Metal 2000 World Tour).
Stranger pisze:Jakis dziwny ten Eddie :P
To chyba modyfikacja Edka z Rock In Rio. ;)
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Fear »

Stranger pisze:Jakis dziwny ten Eddie
Eee tam. Edi wypaśny jest. Kurdę, chcialbym aby oni teraz czyms zaskoczyli na tym nowym albumie :?
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

Zobaczą mase Polaków na koncertach w Eurpie i docisną nas na koniec trasy :P.
Nie ma co przecież teraz panikować. Czechy też blisko. Przynajmniej na koncercie byo by mniejse piekło ;P ;]
Fear
-#Assassin
-#Assassin

EvE pisze:Przynajmniej na koncercie byo by mniejse piekło ;P ;]
A tam chyba nie ma takiej publiki jak w PL. Bo jakbysmy jechali do Niemiec, to wszyscy pewnie by się dopchali pod samą scenę :lol: A nie to co w PL... :?
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

Im pozniej u nas zagraja tym lepiej powod?Wezmy chociazby przyklad z ostatniej trasy porownanie:Rock Am Ring a Gothenburg , w szwecji o wiele wiele lepiej zagrali bo byli juz rozgrzani
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

No w Czechach nie ma.
Więc jak to mówią, nie ma tego złego.
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

na bank zagrają w Polsce :) wątpię, żeby nas pominęli :D
Fear
-#Assassin
-#Assassin

sekcjazwlok pisze:Im pozniej u nas zagraja tym lepiej powod?Wezmy chociazby przyklad z ostatniej trasy porownanie:Rock Am Ring a Gothenburg , w szwecji o wiele wiele lepiej zagrali bo byli juz rozgrzani
No fakt... Cxhociaz te pierwsze koncerty maja chyba najwięcej świerzości.
Wrathchild_88 pisze:na bank zagrają w Polsce wątpię, żeby nas pominęli
Wszyscy mają taką nadzieję, ale różnie może być.
EvE pisze:No w Czechach nie ma.
Więc jak to mówią, nie ma tego złego.
No właśnie... także jakby co to będzie dobrze.
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

sekcjazwlok pisze:w szwecji o wiele wiele lepiej zagrali bo byli juz rozgrzani
Ale grali też ze świadomością, że ten koncert wyjdzie na DVD jako oficjal (to podobno raczej już pewne) więc może dlatego się starali :P
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: iron84 »

Fear pisze:
Eee tam. Edi wypaśny jest. Kurdę, chcialbym aby oni teraz czyms zaskoczyli na tym nowym albumie :?

Byleby to nie bylo rapowanie lub brak solowek (patrz taka jedna dupiata plyta znanego zespolu) :roll:
Fear
-#Assassin
-#Assassin

iron84 pisze:
Fear pisze:

Byleby to nie bylo rapowanie lub brak solowek (patrz taka jedna dupiata plyta znanego zespolu) :roll:
Nie no...Co jak co, ale myślę, że Ironi tak nie zrobią. Chociaż Bruce chyba nadawałby się do rapu :lol: Ale w Maiden tego nie widze. A poza tym, jeśli by nie było solówek, to bez sensu byłoby trzymanie aż 3 gitarzystów w zespole, skoro jeden by w zupełności wystarczył. No ale z tym zaskoczeniem fanów przez Maiden, chodziło mi o to, żeby zrobili coś lepszego niż DoD i BNW, co niewątpliwie będzie bardzo trudne, ale myślę, że do wykonania, o ile sie panowie nie wypalili...
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

Fear pisze:Eee tam. Edi wypaśny jest. Kurdę, chcialbym aby oni teraz czyms zaskoczyli na tym nowym albumie
zaczną zaskakiwać od okładki i nie dadzą wogóle Eddiego :lol:
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Bonzo »

powiem jedno, jesli zagraja u nas koncert na tej trasie to bedzie dla nas rzeczywiscie wyróznienie na tle innych krajow w Europie... choc mysle ze z takim samym zamiarem zanosza sie chocby wegrzy...

badzmy realistami... jeden miesiac na cała europe... 3 koncerty w niemczech, 2 we francji, 10 w skandynawii, napewno 2 we włoszech i hiszpanii, przynajmniej po jednym w holandii i belgii, no i wyspy!!! gdzie nie wierze ze zagraja tylko 3 koncerty... no swieta i do domu, chyba jednak sprawdzi sie scenariusz ze dla europy srodkowo-wsch bedzie jeden koncert w pradze... no i trudno bedzie trzeba jechac bo jakby to wygladało :wink:
Clans
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Clans »

Jeszcze przed tymi wszystkimi spekulacjami na temat trasy byłem niemal pewien, że zawitają do naszego pięknego kraju. Jak teraz na to patrzę to myślę, że jeżeli poznamy datę koncertu w Polsce to będzie to baaardzo miła niespodzianka :wink:
Ale nic, czekamy na marzec.
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

No mam nadzieje ze Bruce nie rzuca słów na wiatr, bo w chorzowie mowil ze wroca.Iron Maiden zawsze chetnie do nas przyjezdza, wiec mam nadzieje ze postaraja sie znalezc wolny termin i zawitac takze u nas
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Wrathchild_88 pisze:zaczną zaskakiwać od okładki i nie dadzą wogóle Eddiego :lol:
Tak. Zaczna wydawać kolorowe okładki z członkami... zespołu.
Bonzo pisze:badzmy realistami... jeden miesiac na cała europe... 3 koncerty w niemczech, 2 we francji, 10 w skandynawii, napewno 2 we włoszech i hiszpanii, przynajmniej po jednym w holandii i belgii, no i wyspy!!! gdzie nie wierze ze zagraja tylko 3 koncerty... no swieta i do domu, chyba jednak sprawdzi sie scenariusz ze dla europy srodkowo-wsch bedzie jeden koncert w pradze... no i trudno bedzie trzeba jechac bo jakby to wygladało :wink:
No właśnie. Plan jest niezwykle napięty i ilośc koncertów jest duża.
sekcjazwlok pisze:No mam nadzieje ze Bruce nie rzuca słów na wiatr, bo w chorzowie mowil ze wroca
No nie zawsze to się sprawdza , jesli ktoś obiecuje, że przyjedzie to różnie to bywa. Gdyby tak zrobili powtórkę któregoś razu z 2003 roku, gdzie były dwa koncerty...
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Sam słyszałem jak Steve mówił, że wrócą do nas za rok...
Mam nadzieję, że jednak gdzieś upchną ten koncert w Spodku. ;)
BTW można trochę pomęczyć Mystic. :twisted: :D
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

WICKER MAN pisze: BTW można trochę pomęczyć Mystic. :twisted: :D
Ja już troche meczyłem :D zaraz po głoszeniu pierwszego terminu w Paryżu wysłałem im maila czy będa znów robić ich koncert w ramach trasy promującej nowy album i może jako część mystic festivalu bo już sa pierwsze daty na nowej trasie i może oni też już coś uzgodnili z Ironami. Odpowiedź jaką otrzymałem brzmiała mniej więcej tak ze "jeszcze nic nie mogą powiedzieć bo nie wiedzą" ale chociaż jest szansa że już zaczeli negocjacje :solo
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

Ja bym proponowal Odyssey :) Festiwale to nie to samo.

Mysle ze ciagle jest szansa na koncert w Polsce. Analizujac dotychczas znany plan trasy widac ze po rozpoczetym tourne w Skandynawii ekipa Maiden rusza na zachod - Niemcy, Paryz - dojada do Hiszpanii i moga wracac poludniem przez Wlochy, Austrie, Czechy no i Polske. Jakby nie patrzec maja jakies 20 dni od Paryza, jakies 7 do 10 koncertow. Potem Ameryka i koncowe koncerty w UK?

Bo nie wierze ze oleja cala wschodnia Europe, a jesli beda np. z Francji wracac na koncert do Czech to jestesmy rzut kamieniem i pewnie nastepnego dnia graliby u nas. Oczywiscie wiele zalezy od naszych organizatorow.

Sa pogloski o koncercie na Slowacji (10tys). Jesli tam sie potwierdzi, to i do nas zajrza.
Can The End Be At Hand?
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Stranger pisze:Ja bym proponowal Odyssey :)
Tylko szkoda że odyssey ostatnio strasznie zdziera na biletach no i jeszcze kijowe mają te bilety(chodzi mi o samo wykonanie biletu i zachowanie go jako pamiątke)
A z tym rozpoczęciem trasy to też nie jest pewne. Może u nas rozpocztą bo przecież zawsze mogą dorzucić kilka wcześniejszych terminów. A o to czy będą grać w Polsce bym się raczej nie martwił bo wątpie żeby nas pomineli
ODPOWIEDZ