Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Post autor: BartSmith »

Deleted User 804 pisze:Tylko szkoda że odyssey ostatnio strasznie zdziera na biletach no i jeszcze kijowe mają te bilety(chodzi mi o samo wykonanie biletu i zachowanie go jako pamiątke)
A z tym rozpoczęciem trasy to też nie jest pewne. Może u nas rozpocztą bo przecież zawsze mogą dorzucić kilka wcześniejszych terminów. A o to czy będą grać w Polsce bym się raczej nie martwił bo wątpie żeby nas pomineli
Nie bilety są ważne, a realizacja całego koncertu. Co z tego, że bilety będą pięknie zrobione, jak oprawa będzie kiczowata?

Nie bądź taki pewien co do Polski, bo narazie nie zanosi się żeby coś u nas zorganizowali. A niektórzy liczyli nawet na 2 koncerty. Pozostaje tylko czekać.
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Bonzo »

pisałem do Odyssey:
Witam!

Czy wie cos Pani o ewentualnym koncercie iron maiden w polsce w 2 polowie 2006r.?

Pozdr Bonzo
Nic nam nie wiadomo na ten temat. Być może inna agencja zamierza zorganizować koncert Iron Maiden. Proszę popytać u innych albo na www.ticketpro.pl. Pozdrawiam.
[/quote]
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

czy oddysey czy mystic będzie robił koncert oprawa zapewne będzie taka sama. co najwyżej suporty mogą się różnić ale to i tak nie ma zanczenia Ewentualnie jak mystic będzie miała podobne ceny jak ostatnio to może być troche więcej publiczności bo odyysey ma o jakieś 50zł a nawet więcej droższe bilety na imprezy które organizują... choć moze to teraz taka nowa moda którą i mystic się zrazi żeby brać ponad 150 zl za bilet na płyte
Sprostowanie do wcześniejszego postu: raczej jednak nie dorzuca wcześniejszych terminów Gafe strzeliłem bo nie zauważyłem na oficjalnej tego dużgo napisu "MAIDEN OPEN 06 TOUR IN SCANDINAVIA" :oops:
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

No dla mnie ma znaczenie bo wole koncert Maiden + support niz koncert Maiden + 5 supportow. Ale to bez znaczenia bo i tak Odyssey nic nie zrobi.
Can The End Be At Hand?
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: iron84 »

Stranger pisze:No dla mnie ma znaczenie bo wole koncert Maiden + support niz koncert Maiden + 5 supportow. Ale to bez znaczenia bo i tak Odyssey nic nie zrobi.
Bladzisz..., ale idz i nie grzesz wiecej :roll:
Awatar użytkownika
Maidenholik
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Maidenholik »

Na Maiden musze jechac podczas tej trasy ! Nie obchodzi mnie przyszloroczna ich trasa i nadzieja, ze moze wtedy u nas zagraja. Nie ma wtedy takiego klimatu, jak na koncertach promujacych nowa plyte. Jak porownuje Wawe z 2000 i Wroclaw 2003 z Katami 2003 i Chorzowem 2005, to nie mam co porownywac..., nie mowie tu o technicznie zagranych koncertach, ale klimacie wlasnie, dlatego na ta trase jestem szczegolnie napalony ! Jesli nie przyjada do nas, to bede robil wszystko, aby pojawic sie na ktoryms z gigow u naszysz sasiadow - nie watpie, iz takowy(e) bedzie(ą) :rocx
ironpacy
-#Invader
-#Invader

Post autor: ironpacy »

A może zrobią jakiegoś " łamańca" : listopad i grudzień europa zachodnia i skandynawia - styczeń , luty ameryki i azja( Japonia) a w marcu wrócą jeszcze na kilka koncertów min. europa środkowa ??
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
ironpacy
-#Invader
-#Invader

Post autor: ironpacy »

MaYeR pisze:Skandynawia z pewnoscia odpada - za drogo wyjdzie podroz, nie mowiac o biletach, ktorych zdobycie bedzie graniczylo z cudem.
Pozostaje Polska (?), Czechy (?) i ewetnualnie cos na zachodzie typu Hiszpania, Niemcy, Anglia.
Jak cos sie rozjasni w kwestii pozostalych dat to sprobujemy cos zorganizowac.
Z podróżą wcale by tak drogo nie wyszło . Szkoda że Wizzair nie ma jeszcze rozkładu lotów na jesień ( tzw letni kończy się w październiku) ale sprawdzałem teraz rezerwacje na październik to do Sztokcholmu i z powrotem można dolecieć za ok 300 pln czyli tyle samo co Paryż w zeszłym roku

Tylko te bilety na koncert..
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Stranger pisze:Ja bym proponowal Odyssey :) Festiwale to nie to samo.

Mysle ze ciagle jest szansa na koncert w Polsce. Analizujac dotychczas znany plan trasy widac ze po rozpoczetym tourne w Skandynawii ekipa Maiden rusza na zachod - Niemcy, Paryz - dojada do Hiszpanii i moga wracac poludniem przez Wlochy, Austrie, Czechy no i Polske. Jakby nie patrzec maja jakies 20 dni od Paryza, jakies 7 do 10 koncertow. Potem Ameryka i koncowe koncerty w UK?

Bo nie wierze ze oleja cala wschodnia Europe, a jesli beda np. z Francji wracac na koncert do Czech to jestesmy rzut kamieniem i pewnie nastepnego dnia graliby u nas. Oczywiscie wiele zalezy od naszych organizatorow.

Sa pogloski o koncercie na Slowacji (10tys). Jesli tam sie potwierdzi, to i do nas zajrza.
Odyssey na 99.99% nie będzie robił koncertu Maiden.

A plotki były o koncercie w Słowenii więc trochę dalej od nas. ;) I też nie jest to wcale pewne...
ironpacy pisze:A może zrobią jakiegoś " łamańca" : listopad i grudzień europa zachodnia i skandynawia - styczeń , luty ameryki i azja( Japonia) a w marcu wrócą jeszcze na kilka koncertów min. europa środkowa ??
Do Europy mogą wrócić latem 2007, ale to już z nową trasą - Golden Years '84-'88. ;)

Ale spokojnie, myślę, że jest jeszcze szansa, że zobaczymy ich w tym roku. :)
IgorW
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: IgorW »

Jak na razie nic nowego, pisalem do Odyssey i Mystica oto odopowiedzi

1 Odyssey.

Witam
Nic mi na ten temat nie wiadomo. Proszę popytać w Mystic Production bo
to raczej ich zespół. Pozdrawiam.

Piotr F.

2 Mystic :)

Witaj
Jak na razie nic nie wiadomo...
Pozdrawiam
Łukasz/Mystic Prod.

Ehh, ja nie trace nadzieji jednak. Jak nie Polska to Praga, ew. Niemcy, chociaz to bedzie drogo..
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

kurrrrrr musi byc koncert, no jak to tak :evil: chociaz coraz mniej w to wierze... wyjasni sie wszystko za 2 tyg jak beda daty i bedziemy szukac wolnego miejsca w grafiku...
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Jak na razie nic nie wiadomo...
Taka odpowiedz mi sie nawet podoba. Nie mowia NIE :) W jezyku dyplomatycznym mozna to przetlumaczyc ze prowadza rozmowy o ktorych nie chca mowic :)
Can The End Be At Hand?
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

ja uważam że do 6 marca nie ma się czym stresować - póki co nie tylko my "nie mamy" koncertu - nie mają go też Czechy, Słowacja, Belgia, Holandia, Portugalia, Hiszpania itp.itd - a tak właściwie to mało kto już ma :wink:
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

w sumie tak, chociaz my jestesmy w tym wyscigu chyba raczej na drugorzednej pozycji :wink: no nic czekamy, bo tyle nam zostało :)
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MaYeR »

IgorW pisze: Proszę popytać w Mystic Production bo
to raczej ich zespół. Pozdrawiam..
O..jaki mocny tekst :D
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Dzwonilem do mystica i "wiedza ze sie szukuje trasa, ale nic jeszcze nie wiedza i na razie cicho" :wink: Aha, no i nie zaprzeczyli ze koncertu nie bedzie :)
Can The End Be At Hand?
Awatar użytkownika
Eol_Eddie
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Eol_Eddie »

No to dobrze. Bo jak nie to trzeba będzie gdzieś wyjazd zrobic. Z Poznania WizzAir lata tylko do Luton-Londyn. Więc w grę u mnie wchodzi koncert w UK. :P
UpTheIrons
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: szatanista »

Czyli Mystic cos kombinuje! Jestem dobrej mysli, do zobaczenia na Mystic Festival 2006!
Awatar użytkownika
jeżyk
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: jeżyk »

Poczekam tych parę dni, do 6 marca. Może Panowie z Maiden czują już swoje lata stąd taka krótsza trasa??? Choć bez przesady, starzy to oni jeszcze nie są.
Ale też przypominam sobie, że kiedyś obiecywali że większość gigów będzie grana na stadionach itp. a w listopadzie ni jak takich organizować. Trasa Golden Years (lato 2007) byłay więc zadośćuczynieniem dla nienasyconych fanów w Europie, podczas gdy Ameryka Płd. występy pod gołym niebem mogłaby zaliczyć. Mimo to nie wiem czemu Polska miałaby być pominięta w 2006 roku. Dla organizatora taki koncert to czysty biznes, sądze że bilety by nawet za 150 zeta poszły.
Koniec końcem, na głowie stanę żeby IM w tym roku zobaczyć.
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

No przeciez Steve Harris kiedys w wywiadze powiedzial ze zmniejszaja dlugosc tras do ok 4miesiecy aby dluzej wytrzymac w tej branzy.Co do gigow na stadionach to chodzilo o poprzednia trase ta bedzie spowrotem w halach
ODPOWIEDZ