Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
jeżyk
-#Prisoner
-#Prisoner

Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Post autor: jeżyk »

sekcjazwlok pisze:No przeciez Steve Harris kiedys w wywiadze powiedzial ze zmniejszaja dlugosc tras do ok 4miesiecy aby dluzej wytrzymac w tej branzy.Co do gigow na stadionach to chodzilo o poprzednia trase ta bedzie spowrotem w halach
Że ta będzie w halach to przecież wiem. Czy dotyczyło to tylko Eddie Ripps up czy wogóle wszystkiego to nie wiem. A jak cztery miechy to bez sensacji że tylko miesiąc w Europie.
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Sami się nawzajem nakręcacie i boicie, a i tak koncert pewnie się odbędzie.
Przed poprzednią trasą na forum padały słowa, że szanse na koncert w Polsce to 20%, Mystic raczej się nie podejmie, a tak wogóle to nie ma co marzyć o stadionie śląskim. I jak się skończyło? Poczekajmy do marca i dopiero wtedy się martwmy (choć wątpię by było o co :wink: )
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Koncert bedzie nie macie co sie stresowac. Ja wam to mowie 8)
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

Magister....bądź, co bądź ;)
Awatar użytkownika
real_alien
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: real_alien »

Łojezusicku, znów to oczekiwanie. :D Pozytywny stres. :P

Magister czego? :>
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

real_alien pisze:Łojezusicku
jak ja to lubię u Aliena :lol:
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Magister....bądź, co bądź
Magister nie magister..........gwiazda najnowszego DVD :P Trza miec uklady ;)
Awatar użytkownika
Iznogoud
-#Invader
-#Invader

Post autor: Iznogoud »

Wrathchild_88 pisze:the_trooper napisał:
(np. Malbork)

albo Kraków
niewazne gdzie,wazne zeby Somewhere in Poland :P
SebastianArcheo
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: SebastianArcheo »

a ja mam taki maly poglad na to wszystko co dzieje sie z tym caly zamiwszaniwm z trasa...
Nie płaczcie dzieci jesli MAIDENi do Polski nie dotra!!!a nawet bede sie cieszyl!!!
1.W ostatnim , ze tak powiem, "11-stu leciu" grali u nas 7 razy!i licze tu ilosc koncertów!...inne kraje naszego regionu nawet nie moga o takiej czestotliwosci marzyc!(wylączam z tej grupy Czechy)

2.Maideni nie sa coraz mlodsi...ale wrecz odwronie...i musza wyluzowac!zreszta na tle wielu młodszych kape i tak sie nie oszczedzaja!(bo jak patrze na rozpiski koncertów Metalliki,czy U2...to smiac mi sie chce..sa od nich mlodsi a zachowuja sie jak 70-letnie cioty!)

3.niech graja tam gdzie ich chca!a SKANDYNAWIA ich chce!W Polsce moze sa fani,ale media ich nie chca!i gdy juz graja,to tak jakby ich nie bylo!

4.Mam nadzieje,ze teraz Maideni odwiedza te miejsca gdzie grywali dawno albo nigdy!...mowi sie o Slowenii...moze Rosja?!kraje baltyckie?!Izrael!kto wie!

5.Do nas dotra w 2007 ...i wtedy bede zczesliwy...bo ludzie za nimi beda tesknic...i koncert bedzie szczegółny!!! :evil: :P :P :solo :rocx
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

Mam gdzies Slowenie ! :wink:

Dlaczego porownywac sie z krajami u ktorych nigdy nie byli jak mozna porownac sie do np. zachodnich sasiadow :)
Can The End Be At Hand?
Awatar użytkownika
Iznogoud
-#Invader
-#Invader

Stranger pisze:Mam gdzies Slowenie !

Dlaczego porownywac sie z krajami u ktorych nigdy nie byli jak mozna porownac sie do np. zachodnich sasiadow
Święta prawda :D
Awatar użytkownika
paniron
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: paniron »

SebastianArcheo pisze:W Polsce moze sa fani,ale media ich nie chca!i gdy juz graja,to tak jakby ich nie bylo!
I to ma być powód ?

Poza tym znając Ironów tymardziej powinni u nas zagrać
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: szatanista »

Little Moonchild pisze: 3.niech graja tam gdzie ich chca!a SKANDYNAWIA ich chce!W Polsce moze sa fani,ale media ich nie chca!i gdy juz graja,to tak jakby ich nie bylo!
MTV bulszit ;p
Awatar użytkownika
Iznogoud
-#Invader
-#Invader

Ej no co jest?!przeciez to nie ja napisałam o tej Skandynawii :!: Grrrrr..
Awatar użytkownika
Blackman
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Blackman »

Pytanie do Wickera:orientujesz sie moze czy wogole jakies agencje koncertowe prowadza rozmowy z Ironami na temat ich ewentualnego koncertu w Polsce???
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly 19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
Awatar użytkownika
jeżyk
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: jeżyk »

SebastianArcheo -> dziwny sposób myślenia. I co z tego, że nie ma w mediach Ironów? Nie ich jednych. Dlaczego mamy równać do Rosji, Ukrainy, Słowacji? Chyba chcemy żeby rynek muzyczny sie rozrastał u nas, w Polsce. Coby było jak w Czechach, gdzie pełno festiwali, występów najlepszych i najbardziej znanych artystów. Brak koncertu jednej z bardziej znanych kapeli heavy metalowych by świadczył o tendencji odwrotnej, zwłaszcza że akurat IM grali u nas regularnie jak sam zauważasz i te koncerty cieszyły się spora popularnością. A to hasło z lepszą atmosferą na koncercie '07 to mi masochizmem zalatuje. Dłużej czekać, "wygłodzić się", żeby lepiej smakowało. Nie w moim stylu, ale każdy ma wolność myślenia :)
Ostatnio zmieniony pt lut 24, 2006 8:36 pm przez jeżyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Właśnie dlatego ostatnio nie lubie tak bardzo forum jak kiedyś. Pełno ludzi którzy a to twierdzą że Maiden nie przyjedzie do Polski czy że jakiś album jest do d. Kiedyś mnie to nie ruszało ale terez mnie to denerewuje za bardzo. Po co denerwujecie innych ze nie przyjedzie? Skąd to niby wiecie? Dla mnie sprawa prosta. Jeśli 6 marca nie będzie Polski w nowych datach to będę czejał dłużej aż będzie, a jeśli wogóle do nas nie przyjadą na tej trasie to ja im nie daruje i postaram się pojechać do nich jeśli tylko będę mógł, ale puki nic nie wiadomo to możecie sobie to straszenie darować bo nic ono nie zmienia w sprawie czy przyjada tylko denerwuje mnie i zapewne nie tylko mnie :guns
Przyjadą czy nie przyjadą, nasze gadanie nic chyba nie pomorze :wink:
SebastianArcheo
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Nigdy nie twierdzilem,ze Ironi wydali plyte do dupy!i nigdy tego nie powiem...wszystkie plyty sa "kompletne"... zjawiskowe!
Co do koncertu..to tu jest inna sprawa...wiem i widze jakie jest podejscie polskich promotorów i mediów do IROn MAIDEN..i o przeklada sie na caly klimat z nimi zwiazany!Np:."Znowu koncert Iron Maiden...Zelazna Dzieewica kolejny raz zawita..itd...a przy okazji negatywne komentarze..typu o znowu...kto na nich pojedzie itd..."t to mnie wnerwia!!!!Bylem tylko na trzech ich koncertach...i widze jakie bylo podejscie niektórych tzw:."FANÓW"!tak wielkiej krytyki jaka byla po CHORZOWIE dawno nie widzialem i nie slyszalem...to tez nie jest bez znaczenia...
Chcialbym zeby do nas dotarli i tym razem...a jak bedzie to zobaczymy...

Wiem jedno...zainteresowanie i naglasnianie np:.Metallici jest 200%wieksze i to mnie boli!!!!!!!bo nie lubie tej "kapelki"...

Czekam na nowa plytkeMAIDENÓW,bo wiem ze bedzie lepsza od DoD!czuje to!hehe

P.S.niektórzy tzw:.dziennikarze tez wylewaja wiele pomyj!na glowe Eddiego!
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

Sebastian, coz ... mam gleboko to jakie komentarze sa odnosnie koncertow Maiden. Przychodze na nie, bawie sie swietnie i czuje wspaniala atmosfere i dopoki tak bedzie to bede na te koncerty przychodzic. To ze komus sie nie podoba ze znow przyjezdzaja, czy ze nie zagrali fear of the dark - jego problem. Zreszta Maiden wie, ze moga do nas przyjechac i fani nie beda narzekac.
Can The End Be At Hand?
SebastianArcheo
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

masz racje troche sie czepiam...ale taki juz jestem...heheh.l :rocx :rocx :rocx ..jakby co to i tak jade do Pragi,Budapesztu albo Katowic...ale pojade!
ODPOWIEDZ