Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

SebastianArcheo
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Post autor: SebastianArcheo »

sorry troche sie pomylilem...hehehe..ale tylko troche....

to mamy klopot...bo jak nie robi tego Mystc...to kto?!(pytanie retoryczne)

ale z drugiej strony...skoro mowia, ze sie odbedzie na 100%...to jak sie o tym dowedzieli?...oj chuba jednak...zanosi sie na MYSTIC FRSIVAL 2006!!!!!!!!!!!a te podchody to tylko zaslona dymna...zeby pobadac rynek i odbior spoleczny!!!!
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Właśnie...
Arashi, co dokładnie powiedzieli Ci ludzie z Mystic'a? Czy mówili wprost, że koncert będzie na 100%, ale oni go nie organizują?
W kalendarzu Maiden jest jeszcze mniej czasu na występy w Europie... 28 listopada grają w Paryżu (wcześniej w Skandynawii) więc będą mieli jakieś 3 tygodnie, żeby objechać całą Europę, w tym Wielką Brytanię! :shock: Wydaje mi się to nierealne... Być może ominą naprawdę wiele krajów...
Paolo
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Paolo »

Powiedzieli , ze koncert w Plsce bedzie na 100% ale nie wiedza kto bedzie organizowal. "Mystic ma zapalone zielone swiatlo i chetnie podjalby sie zrobienia koncetu". Mowlilam im , ze daty maja byc 6 marca, a oni ,ze tak szybko to na pewno nie beda wiedziec...

Na koniec dodal, ze to w koncu Maideni i nie ma co sie martwic, jest duze zainteresowanie i koncert na pewno sie odbedzie.
<ONS3
SebastianArcheo
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Dziwnie...to wyglada....MYSTIC chce,a nie wie...moze ktos inny...troche taka zabawa w kotka i myszke....stawiam jednak...na MYSTIC
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Dziwne... :?
Full tour dates for the rest of Europe are to be announced on the evening of 6th March.
Wszystkie daty zostaną ogłoszone 6 marca! Jeśli w tym roku ma się odbyć koncert Maiden w Polsce to Mystic musi już o tym wiedzieć!
Paolo
-#Prisoner
-#Prisoner

Jezeli na oficjalnej jest juz czesc dat to mozliwe, ze po 6 marca cos dorzuca, nie sadze zeby Mystic sciemnial. Wiedza o koncercie i moze teraz zaczna prowadzic jakies rozmowy :roll:
<ONS3
Awatar użytkownika
Katarn
-#Invader
-#Invader

Post autor: Katarn »

no ładnie. Mam nadzieję, że bilety nie rozejdą się szybko, bo zanim ja uzbieram kase to uohohoho....
Mam pytanie do starszych użytkowników: w jakim czasie rozchodziły się bliety na poprzednie koncerty IM w HALACH?
SebastianArcheo
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Katarn pisze:no ładnie. Mam nadzieję, że bilety nie rozejdą się szybko, bo zanim ja uzbieram kase to uohohoho....
Mam pytanie do starszych użytkowników: w jakim czasie rozchodziły się bliety na poprzednie koncerty IM w HALACH?
Na MYSTIC we Wrocku...zeszly w jesli dobrze pamietam w 1.5 miecha...w pazdzierniku juz ich nie bylo

Wczesniej tez...szybko znikaly,ale nie pamietam doklanie
Paolo
-#Prisoner
-#Prisoner

Odyssey wie o trasie i o tym , ze nie bedzie organizowal koncertu Maiden :?
<ONS3
SebastianArcheo
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Ja i Ty oraz kikanascie tysiecy maniakow Maiden w Polsce,tez wie...i co z tego?!
To milo ze strony Odysseya ze wiedza..hhehehehee...przynajmniej tyle...heheheeh
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Koncert Iron Maiden w Polsce będzie...bez paniki .
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

Przynajmniej jedno wiemy i mozna pernamentnie skreslic odyssey z listy. Co mnie cieszy bo przynajmniej wiadomo ze koncert bedzie organizowac jedna agencja koncertowa, a nie dwie tak jak to bylo podczas Dance of death tour :wink:

PS: istnieje duze prawdopodobienstwo ze Maiden nie bedzie w Czechach w tym roku...
Can The End Be At Hand?
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Post autor: amaZona »

Stranger pisze:PS: istnieje duze prawdopodobienstwo ze Maiden nie bedzie w Czechach w tym roku...
Dlaczego?
Paolo
-#Prisoner
-#Prisoner

Podejrzewam, ze Mystic mowiac o innych organizatorach mial na mysli odyssey. Z tego co wiem to nie mamy innych agencji , ktore moglyby sie zajac tym koncertem... jezeli naprawde wszystkie daty maja byc 6 marca to nie ma co liczyc na gig :|
<ONS3
hellrider
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: hellrider »

idąc tym tokiem myślenia Iron Maiden zagrają kilka koncertów w Skandynawii i jeden w Paryżu... przykro mi ;)
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Arashi pisze:Podejrzewam, ze Mystic mowiac o innych organizatorach mial na mysli odyssey. Z tego co wiem to nie mamy innych agencji , ktore moglyby sie zajac tym koncertem... jezeli naprawde wszystkie daty maja byc 6 marca to nie ma co liczyc na gig :|
Spokojnie, ludzie, bez paniki ;)
Wydaje mi się, że nic nie mówią, bo po prostu nie mogą, i tyle.
A nawet jeśli stwierdzają, że "nic nie organizują", to pewnie tylko dlatego, żebyśmy się od nich w końcu odczepili.
Poczekajmy spokojnie do poniedziałku i bądźmy dobrej myśli :-)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Arashi pisze:Podejrzewam, ze Mystic mowiac o innych organizatorach mial na mysli odyssey. Z tego co wiem to nie mamy innych agencji , ktore moglyby sie zajac tym koncertem... jezeli naprawde wszystkie daty maja byc 6 marca to nie ma co liczyc na gig :|
Czyli dali do zrozumienia, że to nie oni będą w tym roku robić koncert Maiden? To źle wróży... A wszystkie daty zostaną ogłoszone 6 marca...
hellrider pisze:idąc tym tokiem myślenia Iron Maiden zagrają kilka koncertów w Skandynawii i jeden w Paryżu... przykro mi ;)
Patrząc na wygląd trasy widać, że Maideni będą mieli jedynie 3 tygodnie (od 28.11 do Gwiazdki), żeby objechać resztę Europy... A powinni zagrać minimum w Hiszpanii, Włoszech, Szwajcarii, Czechach, Polsce, Niemczech (min.3-4 koncerty), Holandii/Belgii i u UK/Irlandii gdzie na pewno zagraliby więcej niż jeden koncert... Nawet przy koncertowaniu 2 dni pod rząd-->jeden dzień przerwy-->2 dni pod rząd nie ma raczej możliwości, żeby wszędzie dotarli...
A co do Czechów to ich promotor w ogóle nie wie (sic!), że w tym roku Maiden mają trasę! :?
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

kurde a juz sie przyzwyczaiłem że jak grają trasę to u nas też są a tu może się taki zonk zdażyć, niefajnie kurde
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

WICKER MAN pisze: A co do Czechów to ich promotor w ogóle nie wie (sic!), że w tym roku Maiden mają trasę! :?
:shock: Tj. faktycznie dziwne... Ale może Czechom też kit wciskają? ;)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Gdyby nawet Interkoncerts nie mogli mówić nic o koncercie to nic by nie pisali, albo odpowiedzieli, że na razie nic nie wiedzą.
Całkiem możliwe, że w tym roku Maideni postawią na koncertowanie w krajach gdzie najlepiej sprzedają się ich płyty. Byłoby to logiczne, bo jeszcze bardziej zwiększyłoby sprzedaż. Takie rynki w Europie to przede wszystkim Skandynawia (dlatego ma aż 11 koncertów), Niemcy (dostaną pewnie ze 4 większe koncerty), Wielka Brytania (wątpię, żeby Maideni ją zaniedbali - raczej zagrają minimum kilka wielkich koncertów, bo po festiwalach w Reading/Leeds są na Wyspach jeszcze bardziej popularni i spokojnie mogliby zagrać trasę po halach łącznie dla 100.000 fanów), Francja... Do tego ewentualnie Włochy czy Hiszpania...
Polska niestety nie zalicza się do wielkich rynków muzycznych, a do tego sprzedaż Dance of Death nie powalała na kolana... Do dziś płyta nie pokryła się złotem (w tej chwili jedynie 20.000 egz.) choć udało się to Brave New World (kiedy poprzeczka wynosiła 35.000 egz.)...
Jeśli trasa promująca nowy album jest planowana przy uwzględnieniu sprzedaży to niestety możemy się martwić o to czy znajdziemy się na liście... Choć osobiście wierzę, że Maideni jednak do nas przyjadą tak jak zawsze do tej pory od ponad 10 lat (poza króciutką trasą Ed Hunter). Mimo wszystko lubią u nas grać i chyba nie zrobiliby nam czegoś tak podłego. ;)
ODPOWIEDZ