Rhapsody
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Rhapsody
Gdyby nie Rhapsody to bym nie zaczął słuchać Ironów,a gdyby Rhapsody to bym w ogóle nie słuchał metalu...mógłym gdybać całymi dniami i nocami,ale tego nie zrobię i powiem,że... I lowe Rhapsody !!!!
IRON MAIDEN,METALLICA,RHAPSODY...and nothing else!
- Lifthrasil
- -#Wrathchild

Lubię ten zespół i to bardzo, obok IM, mój ulubiony
Klimat mają nieziemski!
Klimat mają nieziemski!
Kiedy słucham Rhapsody to chce mi się rzygać. Kiedyś nawet mi sie podobało, ale na dłuższą metę to było okropne 
- likipiki
- -#Lord of the flies

współczujęFear pisze:Kiedy słucham Rhapsody to chce mi się rzygać.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
kto tak nie miał?Fear pisze:Kiedyś nawet mi sie podobało
Ja też
Zawsze wiedziałem, że coś z nimi "nie tak"

-
Deleted User 2259
Bo to cukierkowe granie jest dobrze się ich słucha jak się je coś słodkiego najlepiej przy:ice,Werthers Original,Kadbery Eklers i tam jescze kilka
Kocham Rhapsody!!!
A szczególnie płytę POTDF!
Mało jest płyt na których podobają mi się wszystkie piosenki a na tej tak jest :rocx
A szczególnie płytę POTDF!
Mało jest płyt na których podobają mi się wszystkie piosenki a na tej tak jest :rocx
Rhapsody zmienili nazwę!!!!!!!!
Nazywają się teraz Rhapsody Of Fire
Nazywają się teraz Rhapsody Of Fire
o kurde Rhapsody, kupilem se kiedys kasete, nieswiadome dziecko ze wsi
o rany proowalem trzema podejsciami, ale za kazdym razem konczylo sie na 3 posence, taki lesny metal, jak dla mnie totalny niewypal
A pamiętasz tytuł?Bonzo pisze:o kurde Rhapsody, kupilem se kiedys kasete, nieswiadome dziecko ze wsi o rany proowalem trzema podejsciami, ale za kazdym razem konczylo sie na 3 posence, taki lesny metal, jak dla mnie totalny niewypal
mam ja jeszcze gdzies w starociach, ale poznam po okładce na http://www.metal-archives.com/.HAMMERS pisze:A pamiętasz tytuł?Bonzo pisze:o kurde Rhapsody, kupilem se kiedys kasete, nieswiadome dziecko ze wsi o rany proowalem trzema podejsciami, ale za kazdym razem konczylo sie na 3 posence, taki lesny metal, jak dla mnie totalny niewypal
no i znalazlem Symphony of Enchanted Lands
Aha. W sumie ta płyta taka sobie Emerald Sword mi się z niej podoba czy jakoś tak nie pamietam bo dawno nie słuchałem. Jakbyś kupił Power Of The Dragon Flame to byś słuchał ich dalej 
Rhapsody i Manowar - tych 2 zespołów moje uszy nie zdzierżą. Nie lubię takich wokali, nie lubię takiego grania, teksty rodem z władcy pierścienia mnie nie rajcują. I ostatnie nosz .... za sam wygląd i image są u mnie na przegranej pozycji.
.
No nie porównuj bo Manowar to rock'n roll z jajami ,a Rhapsody to kupa...
za stringamibo Manowar to rock'n roll z jajami
a tu sie tez podpisuje...ale to IMOa Rhapsody to kupa...
- likipiki
- -#Lord of the flies

co tu dużo gadać, esjeden jest boskiS1MON pisze:za stringami Very Happy
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
To jest chyba jedyna płyta słuchalna Rhapsody jaką dzierżę;). Choć przyznam, że po porstu znam ją najlepiej, więc moze dlatego.Bonzo pisze:no i znalazlem Symphony of Enchanted Lands
No i jest na niej Emerald Sword - utwór, który naprawdę lubię
A co do leśnego metalu, ja bym tak raczej Rhapsody nie określała, leśny jest Korpiklaani imo, ale w pozytywnym znaczeniu. A Rhapsody? pałerowa kupka...
-
Deleted User 1499
DeaDe Zmien Rhapsody na Rhapsody of Fire
A co do tej kapeli to nie slucham ich.
A co do tej kapeli to nie slucham ich.