Spoko, jeszcze 6 dni do ogłoszenia dat, promotor może się dowedziećamaZona pisze:WICKER MAN pisze: A co do Czechów to ich promotor w ogóle nie wie (sic!), że w tym roku Maiden mają trasę!Tj. faktycznie dziwne... Ale może Czechom też kit wciskają?
Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Nic nie dali do zrozumienia, "koncert sie odbedzie na 100%, ale mozliwe, ze przez innego oraganizatora" a w tym wypadku nie mamy innego organizatora! Nie powiedzieli tez, ze nie beda go robic, ale skoro wszystkie daty maja byc 6 marca to troche malo czasu na te rozmowy.WICKER MAN pisze: Czyli dali do zrozumienia, że to nie oni będą w tym roku robić koncert Maiden? To źle wróży... A wszystkie daty zostaną ogłoszone 6 marca...
Bardzo mozliwe. No coz musimy poczekac...amaZona pisze: Wydaje mi się, że nic nie mówią, bo po prostu nie mogą, i tyle.
A nawet jeśli stwierdzają, że "nic nie organizują", to pewnie tylko dlatego, żebyśmy się od nich w końcu odczepili.
<ONS3
-
Deleted User 357
MMPArashi pisze: a w tym wypadku nie mamy innego organizatora
Myśle, że do 6 marca powinniśmy się trzymać tych słów:
"...because without you, we don't exist... POLAND, WE SALUTE YOU!!!"
Tak, ale mogli się "obrazić" za skandowanie "Fear Of The Dark" oraz za to, że "podpadliśmy" Bruce'owi (podpadliśmy tym, że cienko reagowaliśmy na "polecenia" Bruce'a)Qbak pisze:Myśle, że do 6 marca powinniśmy się trzymać tych słów:
Wogóle to od dłuższego czasu kiedy zacząłem dokładniej oglądać bootlegi Ironów przypatrzyłem się bardziej Bruce'owi. I co się okazało?! Otóż kiedy publiczność jest na jego zawołanie - krzyczy kiedy on wykonuje specyficzny gest - zaraz polepsza mu się humor. Zaczyna mu czasem odbijać i od razu polepsza śpiewanie. Taki przypadek dokładnie widać na Lizbonie 05, gdzie po małej sprzecce z jednym gościem z publiczności ("get your fucking hands in the air"
Raczej wątpię żeby niemrawa publika z Chorzowa oraz skandowanie "FOTD" mogłyby być czynnikiem nie zorganizowania koncertu u nas. Nawet myśleli, że te wrzaski to były podziękowania
Poprostu może być tak jak Wicker napisał. Ale ja jestem dobrej myśli.
-
Deleted User 804
Wątpie żeby wszystkie daty ogłosili 6 marca Na pewno coś zostanie na później
A jeśli chodzi o małą ilość czasu na objechanie europy to całkiem możliwe że w tym roku Anglia zostanie pominięta gdyż zespól będzie zwiedzał tylko kontynent, a na wyspy trafi dopiero na koniec trasy Bądźmy dobrej myśli zwłaszcza ze ponoć lubią u nas grać
jeslibu sie spełnił czarny scenariusz nie daj panie boże (odpluć, odstukać w niemalowane pixele) to ja juz teraz wyrazam chec wyjazdu na jakis europejski koncert z sanktuarium 
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Mysle ,ze Dziubiński nie zaryzykuje trzech wielkich imprez w roku...Żelazny pisze:MMPArashi pisze: a w tym wypadku nie mamy innego organizatora
MMP robi Metallmanie i Tool'a....
zostaje nam tylko czekanie...i Mystic
Odyssey robi Gunsów... i po zabawie..wiadomo,ze w sprawie Maidenów nie kiwna nawet palcem...
P.S.Kto robil Deep Purple?!MMP?!(jezeli tak,to juz mamy trzy impry robione przez Dziube)...czyli po zabawie
A czy koncert musi robić jakaś polska agencja??
Maideni mają zdaje się umowę z jakąś firmą i może ona nie musi mieć pośredników żeby taki koncert u nas zorganizować??
Dlatego " nasze " firmy nic nie wiedzą?
Maideni mają zdaje się umowę z jakąś firmą i może ona nie musi mieć pośredników żeby taki koncert u nas zorganizować??
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
Jeśli się nie mylę, to właśnie Dziuba.P.S.Kto robil Deep Purple?!MMP?!(jezeli tak,to juz mamy trzy impry robione przez Dziube)...czyli po zabawie
Nie wyobrażam sobie żeby sami się rządzili w cudzym kraju. Trzeba to wszystko zorganizowac jak należy a na to nie mieliby raczej czasu. No, ale Maideni potrafia zaskakiwać i mam nadzieję, że nas zaskoczą, ale pozytywnie!ironpacy pisze:A czy koncert musi robić jakaś polska agencja??
Wyobrazacie sobie zeby Mystic organizowal koncert Maiden np. we Francji? Nie mam wiecej pytan 
Can The End Be At Hand?
Zadzwonilem do MYSTICa poniewaz jesli w poniedzialek maja byc znane wszystkie daty to musieliby juz cos wiedziec i.... niestety NIC nie wiedza. Przynajmniej tak twierdza. Wiec albo zmowa milczenia
albo MAIDENI naprawde omina nasz kraj bo nie przychodzi jakos do glowy mi inny organizator 
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Dzwonilem do MMP!!!!!!!!!Pani slicznym i konkretnym glosem oznajmila mi,ze sa po Purplach,przed Metalmania i czekaja na Tool'a...nie ma wiec tematu MAIDENów!!!!no i MAIDENI sa w gestii MYSTICa , jest niepisana umowa ,ze nie wchodza sobie w droge...
wiec Dziuba odpada!!! :guns :guns :guns
wiec Dziuba odpada!!! :guns :guns :guns
i bardzo dobrze 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Oby w poniedzialek bylo nam do smiechu! Mysle ze MYSTIC moze nie chciec zapeszac i dopiero jak oficjalnie podadza do wiadomosci to ruszy kampania i przyznaja sie do organizacji. Taka mam przynajmniej nadzieje...
moim zdaniem koncert bedzie organizowany na 100% przez mystic przecież wiecie jaki są układy między zespołem a firmapamietacie ile pochwal wygłosił bruce o miystic na festivelu w maju 2005 r. mysle ze jak wszystko uzgodnia to wtedy napewno to ogłosza przeciez do grudnia czy stycznia daleko jeszcze . ja bym chciał zeby na mystic obiok ironów zagrali judasi. to by byl show
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

kto by nie chcial,ale to troche nierealne...
kurczę, jak tak czytam wasze posty to coraz bardziej się denerwuje, że koncertu nie będzie. Tfu, odpukać!
No ja tez jak czytam te wszystkie posty to coraz trudniej mi jest byc optymista,ale nadal staram sie nim byc
.Jak nie przyjada to ja tez sie pisze jechac na jakis gig do innego europejskiego kraju.Niestety juz Szwecja i Norwegia odpada.
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar