Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
No aby nie było opóźnień
. Wszyscy czekają z zapartym tchem na to co się stanie...
Dzięki za otuchę.Stranger pisze:Spoko bedzie opoznienie Wink
Stranger pisze:A potem i tak sie okaze ze daty maja bledy i bedziemy czekac dodatkowe 2 miesiace na poprawienie
amaZona jak Ty zrobisz licznik jesli nie bedzie daty ??
Data musi byc i basta 
I amaZonowy licznik musi być! 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

amaZona zrobi licznik do koncertów w Sztokholmie.

Zaczynam sie denerwowac

ooo czyżby czyżby... byla szczesliwa posiadaczka biletu??WICKER MAN pisze:amaZona zrobi licznik do koncertów w Sztokholmie.
A pewnie, że zrobię licznik :-) Nawet planowałam wczoraj się zabrać za grafikę, ale niestety brak czasu... Ale na 100% odliczacz będzie! To już tradycja!Korzeń pisze:I amaZonowy licznik musi być!
Ostatnio zmieniony pn mar 06, 2006 5:09 pm przez amaZona, łącznie zmieniany 1 raz.
Owszem... Dwa koncerty w Sztokholmie jeden po drugim :soloSzymon pisze:ooo czyżby czyżby... byla szczesliwa posiadaczka biletu??WICKER MAN pisze:amaZona zrobi licznik do koncertów w Sztokholmie.
Wybieram się z Michałem [Da5id] i będziemy godnie reprezentować polskich fanów :rocx [mamy genialny plan!].
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
To jednak Rabujesz ten bank?amaZona pisze:[mamy genialny plan!].
Niedługo bedzie jasne, czy dbędzie po co robić licznik... kurde, ja też się zaczynam denerwowaćamaZona pisze:A pewnie, że zrobię licznik :-) Nawet planowałam wczoraj się zabrać za grafikę, ale niestety brak czasu... Ale na 100% odliczacz będzie! To już tradycja!
vBrand pisze:To jednak Rabujesz ten bank?amaZona pisze:[mamy genialny plan!].![]()
vBrand pisze:Niedługo bedzie jasne, czy dbędzie po co robić licznik... kurde, ja też się zaczynam denerwowaćamaZona pisze:A pewnie, że zrobię licznik :-) Nawet planowałam wczoraj się zabrać za grafikę, ale niestety brak czasu... Ale na 100% odliczacz będzie! To już tradycja!
No wiesz, ja go zrobię tak czy owak... pytanie tylko, czy będzie tam polska data.
Nom, ja też, lekko.
Damy radę.
będzie będzieamaZona pisze:czy będzie tam polska data.
lepiej niech tak nie żartująWrathchild_88 pisze:będzie będzieamaZona pisze:czy będzie tam polska data.a jakby tak nam dżołka zrobili i napisali na oficjalnej, że daty podadzą za tydzień albo miesiąc...
Wrathchild_88 pisze:będzie będzieamaZona pisze:czy będzie tam polska data.a jakby tak nam dżołka zrobili i napisali na oficjalnej, że daty podadzą za tydzień albo miesiąc...
Moje biedne czarne serduszko
Piekielnie zazdroszczeamaZona pisze:wszem... Dwa koncerty w Sztokholmie jeden po drugim
Wybieram się z Michałem [Da5id] i będziemy godnie reprezentować polskich fanów [mamy genialny plan!].
Brazylia?? Jestem na TAKamaZona pisze: To już nie będzie konieczne... no chyba, że najdzie mnie ochota na kilka innych gigów Maiden... np. w Brazylii
Szymon pisze:Piekielnie zazdroszczeamaZona pisze:wszem... Dwa koncerty w Sztokholmie jeden po drugim
Wybieram się z Michałem [Da5id] i będziemy godnie reprezentować polskich fanów [mamy genialny plan!].
Brazylia?? Jestem na TAKamaZona pisze: To już nie będzie konieczne... no chyba, że najdzie mnie ochota na kilka innych gigów Maiden... np. w Brazylii
No to spoko, ale na luty się chyba nie wyrobię, może na następną trasę tam skoczymy?
Ja zobacze.....jak nie poszaleje i nie pojade na zbyt duzo koncertow w europejskiej czesci trasy to Brazylii nie wykluczam ( w kazdym razie caly czas odkladam i na bilet lotniczy juz prawie mamamaZona pisze:No to spoko, ale na luty się chyba nie wyrobię, może na następną trasę tam skoczymy?
Ja jestem chetny na Brazylie na nastepnej trasie... ale to juz wiesz.amaZona pisze:Szymon pisze:Piekielnie zazdroszczeamaZona pisze:wszem... Dwa koncerty w Sztokholmie jeden po drugim
Brazylia?? Jestem na TAKamaZona pisze: To już nie będzie konieczne... no chyba, że najdzie mnie ochota na kilka innych gigów Maiden... np. w BrazyliiMy też jesteśmy niesamowicie szczęśliwi
No to spoko, ale na luty się chyba nie wyrobię, może na następną trasę tam skoczymy?
AnoDa5id pisze:Ja jestem chetny na Brazylie na nastepnej trasie... ale to juz wiesz.amaZona pisze:Szymon pisze:Piekielnie zazdroszcze
Brazylia?? Jestem na TAKMy też jesteśmy niesamowicie szczęśliwi
OK, ludzie, tylko minuty...