Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
jak mi się spodoba album to pomyśle nad wyjazdem może, tylko ja ni w ząb po Niemiecku nie umiem XP
KMFDM
Dawno nie odwiedzałem forum Sanktuarium ale jakoś nie mam za dużo czasu... No ale jak znów się zaczęło robić głośno o koncercie to znów wystartowałem z odwiedzaniem forum i codziennie czytałem co się nowego dzieje.
No to taki wstęp, który pewnie nikogo nie obchodzi
Ale wracając do koncertu to musze przyznać, że jestem bardzo zawiedzony a z powodu mojego jeszcze młodego wieku na wyjazd na któryś z zagranicznych koncertów nie mam co liczyć. Ale cały czas jeszcze mam nadzieje że gdzieś wcisną ten koncert u nas
No to taki wstęp, który pewnie nikogo nie obchodzi
Ale wracając do koncertu to musze przyznać, że jestem bardzo zawiedzony a z powodu mojego jeszcze młodego wieku na wyjazd na któryś z zagranicznych koncertów nie mam co liczyć. Ale cały czas jeszcze mam nadzieje że gdzieś wcisną ten koncert u nas
Z tym że się nie nastawiaj za bardzo na to. Choć jeszcze wszystko jest możliwe.lucek pisze:Ale cały czas jeszcze mam nadzieje że gdzieś wcisną ten koncert u nas Rolling Eyes
27 minut od ogłoszenia dat to rzeczywiście pomałuMirdaroh pisze:Racja. Ja już się na ten wyjazd szykuje finansowo pomału
A ja się cieszę, przynajmniej na inne koncerty będzie kasa
Ech... spodziewałem się tego... ale jednak liczyłem, bo nie byłem jeszcze na Maiden
za granicę nie pojadę... 
Na pewno wcisną, jak było na ostatniej trasie z Czechami, Londynem czy Irlandią?? Też podali później, to teraz my będziemy opóźnieni 
iiiii tam to jest akurat najmniejszy problem,zawsze Ci zostaje jezyk migowyGreddo pisze:jak mi się spodoba album to pomyśle nad wyjazdem może, tylko ja ni w ząb po Niemiecku nie umiem XP
ale mimo wszystko nie trace nadziei,ze dodadza jak nie Polske to Prage przynajmniej
stawka w jakiej konkurowalismy było strasznie ciasna i co tu duzo mowic doborowa jak fix! bylismy praktycznie bez szans, chociaz dla europy sr-wsch powinien byc koncert w pradze, chociaz przebleje brak koncertu u nas, ale ze nie ma show u czechow to jednak przykra niespodzianka ;/
This European leg of the World Tour will be followed in early 2007 with selected dates in other parts of the World.
To jest cytat z tego oswiadczenia... Nie wiem czy dobrze zrozumialem ale chyba chodzi ze cos jeszcze bedzie na poczatku roku a pozniej reszta swiata.
"So, Until The Next Time
Have a Good Sin"
Nie. To znaczy, że będzie tylko reszta świata...
a więc nie wszystko stracone. Bóg istnieje...
Po Chorzowie tak się napaliłem, że hej
Po Chorzowie tak się napaliłem, że hej
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To jedyne koncerty Maiden w Europie w 2006 roku. Mogą nas odwiedzić dopiero na kolejnej trasie "historycznej" w lecie 2007 lub 2008.
No kurde mam nadzieję, że jeszcze dołożą Polskę, bo za granicę ciężko będzie, ale może się wyrwę na Dojczland.
no ale Europa środkowa to tez tak jakby 'other part of the world' 
KMFDM
no ale Europa środkowa to tez tak jakby 'other part of the world' 
KMFDM
Czyli: "Ta europejska część światowej trasy będzie kontynuowana na początku 2007 w innych częściach świata."This European leg of the World Tour will be followed in early 2007 with selected dates in other parts of the World.
Polska to przecież nie Europa tylko dziki zachód więc sprawa otwartaMadril pisze:Nie. To znaczy, że będzie tylko reszta świata...
Musiałeś wszytko popsuć 
Mało powiedziane.Piwowarus pisze:dziki zachód więc sprawa otwarta Wink