Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Post autor: Piwowarus »

Lot do Dortmundu chyba się nie opłaca. Zawsze taniej wyjdzie autokarem.
Awatar użytkownika
Tomek(JMM)
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Tomek(JMM) »

No trudno. Jakoś nie zamierzam popełniać rytualnego harakiri, z powodu, że raz nie przyjadą... Można jeszcze rok poczekać...
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Czyżby Maiden Obrazek na nas :?
Awatar użytkownika
Żukis
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Żukis »

Wszystko jest jasne nie ma żadnego koncertu we wschodniej Europie. Pieniądz to pieniądz i nie ma sie co oszukiwać koncerty zostały zoorganizowane w tych miejscach gdzie na pewno sie dobrze i szybko sprzedadzą. Chociaż tak pan Dickinson zapewniał ze przy następnej trasie się na pewno zobaczymy no kurde wkurzyłem sie no:)
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: M@ti »

Żukis pisze:no kurde wkurzyłem sie no:)
Nie Ty jeden.
Awatar użytkownika
Pink
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Pink »

Heh, a niektórzy tu mówili o dwóch koncertach w Polsce :lol: Ciekawe co na to nasz gromowładny...

A swoją droga to dziwnie ta trasa wygląda...mało koncertów Niemczech. Chyba przekalkulowali sobie zyski z poprzednich tras i grają tam gdzie zarobią najwięcej w najkrótszym czasie.
This European leg of the World Tour will be followed in early 2007 with selected dates in other parts of the World
Kurde ja to rozumiem tak: "Europejska część światwej trasy bedzie kontynuowana na początku 2007 z paroma datami w innych częściach świata" Czy że niby będą daty zarówno europejskie jak i z reszty świata. To tak na mój rozum
Ironkos
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Ironkos »

This European leg of the World Tour will be followed in early 2007 with selected dates in other parts of the World
Kurde ja to rozumiem tak: "Europejska część światwej trasy bedzie kontynuowana na początku 2007 z paroma datami w innych częściach świata" Czy że niby będą daty zarówno europejskie jak i z reszty świata. To tak na mój rozum[/quote]

Ja to rozumiem tak samo, ale nie chce sie juz jeszcze bardziej zawiesc
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

No to można tłumaczyć ze będzie jeszcze pare w 2007 w europie lub że kontynuacją europejskiej trasy będą koncerty w 2007 w innych częściach świata
PS Ciągle mam nadzieje
Awatar użytkownika
jeżyk
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: jeżyk »

Też mi to tak się wydaje. To zdanie daje nadzieję :) Ale dużo bym sie nie spodziwał. Choć jeden koncert w naszej częsi świata dla przyzwoitości!
A że mówiłem, parę miesięcy temu o dwóch gigach w Polsce to trzeba było juz zweryfikować po tym jak okazało się że to krótka trasa. Czyli już od dobrego miesiąca nie było jak liczyć na podwójny występ.
Ancient Mariner
-#Invader
-#Invader

Post autor: Ancient Mariner »

Żelazny pisze:
Pink pisze:Europejska część światwej trasy bedzie kontynuowana na początku 2007 z paroma datami w innych częściach świata
Dobrze zrozumiałeś
źle

Chodzi o to, że po europejskiej części trasy będą grane koncerty w innych częściach świata.

"will be followed with" to co innego niż "will be continued with"

A przy okazji chciałbym "podziękować" wszystkim piratom z naszego forum :evil: to między innymi dzięki Wam (może powinno być z małej litery) nie mamy koncertu...
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

Ancient Mariner pisze:to między innymi dzięki Wam (może powinno być z małej litery) nie mamy koncertu...
a czemu?
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Ancient Mariner pisze:Chodzi o to, że po europejskiej części trasy będą grane koncerty w innych częściach świata.
Tak,juz sie zreflektowałem
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Przestanmy sie ludzic! Skoro Wicker pisze ze to juz koniec terminow w Europie to koniec. Trzeba pomyslec nad zorganizowaniem udanego wypadu do Niemiec. Chyba Dortmund blizej. Przez Sanktuarium zalatwimy bilety, busa i bedzie extra! Tylko trzeba szybko szczegoly poznac i kase odkladac. Admini czekamy na szczegoly i konkrety! Flage bedziemy mieli wieksza od hali w Dortmund ;)
Awatar użytkownika
Levy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Levy »

Wrathchild_88 pisze:Ancient Mariner napisał:
to między innymi dzięki Wam (może powinno być z małej litery) nie mamy koncertu...

a czemu?
LOL :lol:

Żeby nie było że offtop to mam takie pytanie: Czy ktoś rozmawiał już z ziamami z Mystica? Próbowałem dzwonić ale sie nie dodzwoniłem...
Ancient Mariner
-#Invader
-#Invader

Wrathchild_88 pisze:
Ancient Mariner pisze:to między innymi dzięki Wam (może powinno być z małej litery) nie mamy koncertu...
a czemu?
Czy to takie trudne? :roll:
Jeśli zespół ma do wyboru grać koncert na Zachodzie (raczej za większą kasę), który się przyczyni do wzrostu sprzedaży płyt, i koncert w Polsce, który nie będzie miał takiego wpływu (albo wręcz odwrotny, bo ludzie nie mogą spiracić biletu na koncert, więć go kupią kosztem np. nowej płyty), to wybór jest oczywisty. We Wrocku i Chorzowie było sporo ludzi, ale co z tego, jesli DOD się słabo sprzedała. W związku z tym, jeśli Rod i społka tną długość trasy to tną ją kosztem pirackich rynków, takich jak własnie nasze.
i reszta Europy Śr- Wsch.
Simple, isn't it?
Copycat
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Copycat »

No no, ale się porobiło, niezły zong dla niektórych. Trochę szkoda, ale duuupa tam, jak nie to nie. Jeśli dodadzą koncert w Polsce to się wybiorę, jak nie, to na gej fest do Czech pojadę. Zabijać się nie będę.
Sashh
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Sashh »

Ten rok jest wybitnie anty-maidenowy: wpierw wtopa z dvd, potem likwidacja starego forum, teraz brak koncertów w tej części Europy.

Nie jest to specjalny szok - Nowe Komercyjne Iron Maiden ma gdzieś tych którzy nie kupują płyt w zadowalających ilościach (sobie nie mam nic do zarzucenia, gratuluję za to dużej większości tego forum). Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie piękne gadki w stylu 'poland, we salute you'. Hahaha, Poland, we salute you when you buy our CDs.

Za granicę nie mam zamiaru się wybierać, nie na moją kieszeń. Oczywiście zaraz odezwą się głosy w stylu "dobrze, że u nas nie grają, tylko chujowa publiczność tu ich czeka", "za rok przyjadą na pewno", "steve i tak nas kocha" czy "nie ma problemu, już walizki pakuję i jadę do niemiec". Gratuluję takiego podejścia, proponuje im jeszcze gówno z podeszw zlizywać, w końcu to logiczny ciąg wydarzeń.

Krótka piłka - cholerne rozczarowanie. Ale w końcu "wszyscy artyści to prostytutki". Bez wyjątków.
Urchin
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Urchin »

troche szkoda...chociaz jestem optymistą(jak zawsze :P) i wierze ze moze wcisną pare gigow w srodkowej europie...tak czy siak mam teraz kolejny argument motywujący mnie do wznowienia pracy - 3ba zbierac na wypad za granicę 8)
Ancient Mariner
-#Invader
-#Invader

Sashh pisze: Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie piękne gadki w stylu 'poland, we salute you'. Hahaha, Poland, we salute you when you buy our CDs.

Krótka piłka - cholerne rozczarowanie. Ale w końcu "wszyscy artyści to prostytutki". Bez wyjątków.
Naprawdę wierzyłeś w gadki Bruce'a?? przecież on tak mówi na co drugim koncercie! :lol:
A to, że chcą sprzedać jak najwięcej płyt to normalne. Ja też bym chciał, a Ty nie?? I też bym jeździł tam, gdzie mam szansę na poszerzenie kręgu nabywców. Taki pieniądz nie śmierdzi, zwłaszcza jak za chwilę przejdziesz na emeryturę.
I tak w latach 80-tych u nas za darmo byli...
Sashh
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Sashh »

No tak, w końcu to logiczne, ach ten nowoczesny marketing koncertowy. Taka tam gadka, fajno.

Btw - jeżeli gówno nazwiemy odchodem, to ono wcale nie przestanie być gównem. Jeżeli kłamstwo nazwiemy gadką, to ono nie przestaje być kłamstwem. Radzę zapamiętać i przyswoić.
ODPOWIEDZ