World Tour 2006 - wyjazdy na zagraniczne koncerty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: World Tour 2006 - wyjazdy na zagraniczne koncerty
Najlepiej byłoby to zrobić tak jak w przypadku Pragi rok temu... Tzn. Shortcut ściągnął i zarezerwował dla nas bilety, a każdy rozliczał się z nimi indywidualnie. Czekam na odpowiedź z ich strony czy byliby w stanie ściągnąć bilety z Niemiec.
... dokładnie, takie rozwiązanie jest najlepsze :beer :rocx ... ja piszę się na 100%
Dojechac w jakies miejsce Polski to maly problem choc moze nie az do Szczecina bo pewnie ludzie i ze slaska beda jechac 
noBudziol pisze:Dojechac w jakies miejsce Polski to maly problem choc moze nie az do Szczecina bo pewnie ludzie i ze slaska beda jechac
UP THE IRONS ! ! !
Wiec caly czas czekamy na info o biletach a o transporcie zdazy sie pomyslec. Zobaczymy jaka cene zaspiewa firma np za wynajecie autokaru dla fanklubu powiedzmy z Warszawy(po srodku kazdy ma blisko
)
-
Deleted User 1499
Jednak mi bez sensu jechac do wawy.Ja moglbym sie dosiasc.Ale o tym pozniej narazie myslmy o biletach.Mam 150zl mam nadzieje ze starczy na bilet.
W 2003 roku bilety na maiden kosztowaly ok 90zl tylko ze u nas.Wlasnie niewiem jak jest na zachodzie.
W 2003 roku bilety na maiden kosztowaly ok 90zl tylko ze u nas.Wlasnie niewiem jak jest na zachodzie.
Ja na Niemcy bym się pisał raczej na 100% chyba że coś mi nagłego wyskoczy ale to wtedy sprezdam lub nie bilet na własną rękę.
a co wy na wyjazd do Paryża ?? podliczalem i wtym momencie ywkupując bilety lotnicze plus bilet na koncert, do tego dojazd do paryza z lotniska. to wychodzi jakieś 400- 500 zl ??
-
Deleted User 1499
hmmmm. ciezko na teraz zorganizowac 500zl
Akurat jak na złość Stutgart i Dortmund są na samym końcu Niemiec. Co oni tylko jedną częśc lubią. Ta trasa to jakiś ROTFL.
-
El Dorado
z lodzi sa loty do Dublina tanimi liniami.. mozna by jakos tak pomyslec...
-
Żołnierz Północy
- -#Prodigal son

Count me in jezeli chodzi o jakis koncert w Niemczech, Anglii, lub Irlandii. 
-
Deleted User 1499
Ale my myslimy nad Niemcami a nie Dublinem.tobink pisze:z lodzi sa loty do Dublina tanimi liniami.. mozna by jakos tak pomyslec...
Ja bym sie piszal na to co taniej
. Wiec chyba Dortmund. Londyn mi nie odpowiada ze wzgledu na date, chociaz kto wie...w koncu z Wroclawia leca tanie linie, tylko jeszcze nie wiem co i jak. Ktos z Wroclawia wybiera sie na zagraniczne wojaze?
-
Deleted User 1499
Wlasnie a czy ktos ze Szczecina wybiera sie za granice??To nie bede sam 
Na pewno nie wyjdzie Anglia czy Francja taniej niz Niemcy. Dowiedzialem sie wlasnie ze jezeli pol roku wczesniej zamawia sie bilety lotnicze do Dortmund to w obydwie strony 260zl! Wiec poki co czekamy na bilety na koncert i odpowiedz Wickera czy zalatwi busa fanklubowego a potem bedziemy myslec dalej
Ostatnio zmieniony wt mar 07, 2006 4:58 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 1499
o to by bylo super 260zl w dwie strony.Tylko jak tak to musze sie pozegnac z tel:(
Mam nadzieje że ktoś z łodzi także by się wybierał żeby przez cała drogę mieć jakieś towarzystwo a nie babcie starsze w pks-sie do wawy lub pociągu 
A czy ktos z Trojmiasta bedzie sie wybieral na ktorys z wymienonych tutaj koncertów?
How long on this longest day...
No ja jestem z Lodzi i wybieram sie chyba do Dortmundu bo najtaniej. Wieczorem bede ciut wiecej wiedzial o polaczeniach z Niemcami to dam znac. Wpierw niech Wicker da odpowiedz co z biletami na koncert i ewentualnym busem