Jakieś wytłumaczenie na pewno wymyślą. Mają na to ponad pół roku.
Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Nie capsuj.

Juz mam pomysl na flage polska do Dortmundu
Ale kurde niewiem czy mnie ebdzie stac na wyjazd, chociaz jeszcze duzo czasu 
3 koncerty w jednym miescie ( Szctokholm) TO PARANOJA!
Rusz troche orzeszkiem, a przestanie Cie to dziwicDeep pisze:3 koncerty w jednym miescie ( Szctokholm) TO PARANOJA!
WICKER MAN pisze:Nie capsuj.![]()
Jakieś wytłumaczenie na pewno wymyślą. Mają na to ponad pół roku.![]()
juz je widze: "to nie nasza wina, tylko organizatorow"! takie slowa moze wciskac linkin park 14 latkom!
iron84 pisze:Rusz troche orzeszkiem, a przestanie Cie to dziwicDeep pisze:3 koncerty w jednym miescie ( Szctokholm) TO PARANOJA!
wiem ze chodzi o kase, ale....zreszta i tak tego niezrozumiem! po kim jak po kim ale po nich bym sie tego nie spodziewal!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No i te wszystkie 3 koncerty w Sztokholmie (łącznie 40.000 biletów!) sprzedały się w godzinę... Gdyby u nas tak było to też by zagrali i to może nawet 4 koncerty.

ale do jasnej cholery- tu chodzi o fanow rowniez, nie tylko o kase a IM pokazali ta trasa- glownie skandynawia ze pieniadz wazniejszy niz fan!
O fanow rowniez - patrz dla ilu graja w Skandynawii i Wielkiej Brytanii 
Can The End Be At Hand?
slowo fan to nie 250 tys. ludzi na jednym koncercie, dla jednego narodu np. w RIO tylko zagranie dla jak najwiekszej liczby fanow w roznych krajach!
Myśle że absurdem byłoby myślenie ,że powodem jest kasa, gdyby tak oszczędzali to nie szykowaliby trasy Golden Years ,która pochłonie zespół miliony(scenografia) ,jeszcze raz to pisze , na koncertach to sie kase zarabia. Poza tym fani z Europy Wsch. napeno kupią dużo mniej płyt, i po co to Ironom ? Myśle ze skoro teraz nie przyjadą ,to na trase Golden Years też nie, skoro płyte tak słabo promują ,to DVD tymbardziej. Zresztą jak wyżej wspomniałem to te koncery będą drogie ,bo przygotowanie scenografii kosztuje.
na jakimś tym golden tour to są wiekśze koncerty po prostu.. dlatego nie trzeba ich za dużo w jednym kraju i będą jak poprzednio
faktycznie jakos nie widze promocji najnowszego albumu w naszym kraju 
po prostu może uznali.. że jak zagrają na następnej trasie dopiero towięcej ludzi przyjdzie. bo głodni koncertu będą. może mystic - organizator najprawdopodobniejszy - uznał.. że aż tak bajkowo ostatni koncert nie poszedł?
ktoś powiedział może po prostu.. że starczy?
normalne
ktoś powiedział może po prostu.. że starczy?
normalne
bajkowo nie poszedl bo jak widze koncerty na stadionach- zwlaszcza u nas to mi sie slabo robi- na 25 tys. zapalencow bylo 3 tys, fanow 7 tys, 5 tys. to wielbiciele heavy metalu a reszta to ludzie co nie mieli co z czaem zrobic
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Myślę, że masz rację MiKi... U nas nie ma zapotrzebowania na tyle koncertów Maiden. W Szwecji mogą grać co pół roku i i tak za każdym razem zobaczy ich 50-60 tys. fanów. U nas z trudem zgromadzili 28.000 na festiwalu open-air... Kolejna trasa będzie stadionową i jeśli mieliby u nas zagrać to nie mogą wystąpić teraz. Inaczej tak duży koncert by nie wypalił.
i wydali stowe zeby postac :>Deep pisze:a reszta to ludzie co nie mieli co z czaem zrobic
może po po prostu i najzwyczajniej im się nie chce. Mieli ochotę na krótszą trasę i tyle, starzeją sie przecież, wiec trzeba ich zrozumieć 
KMFDM
organizatora z lekka wali kto jest na koncercie. ważne żeby byłDeep pisze:bajkowo nie poszedl bo jak widze koncerty na stadionach- zwlaszcza u nas to mi sie slabo robi- na 25 tys. zapalencow bylo 3 tys, fanow 7 tys, 5 tys. to wielbiciele heavy metalu a reszta to ludzie co nie mieli co z czaem zrobic
no właśnie...przecież mielibyśmy 3 koncerty w przeciągu 2,5 roku...za dużo jak na nasz kraj ;]MiKi pisze:po prostu może uznali.. że jak zagrają na następnej trasie dopiero towięcej ludzi przyjdzie