13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Re: 13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
Wiecie, zaczyna mnie krecic ten festiwal. Teraz, gdy doszedl jeszcze Whitesnake chcialbym tam pojechac;) Czy wiecie moze jak bedzie wygladal szczegolowy rozklad zespolow, tzn. kto i kiedy bedzie gral ? Bo w moim przypadku wchodza w gre tylko dwa dni (sobota-niedziela, ew. piatek-sobota - w zaleznosci,jaki bedzie program), a chcialbym szczegolnie zobaczyc wlasnie Whitesnake i Edguy;)
-
Deleted User 357
Jeszcze nie wiadomo,bo jeszcze nie ma wszystkich zespołówMaidenholik pisze:Czy wiecie moze jak bedzie wygladal szczegolowy rozklad zespolow, tzn. kto i kiedy bedzie gral
EvE pisze:Nawet nie tyle pewnie z Katowic bo chyba jakas częsc będzie w Cieszynie czekać.Żelazny pisze:Z Katosów będzie,możecie dołączyć,im nas więcej tym lepiej. Może z wami z Wrocka do Kato dojade
Z Wrocławia pewnie jeszcze D5 pojedzie
Zarzadzenie brzmi
Spotykamy sie CALA GRUPA w CIESZYNIE
Ci co chca wczesniej sie gdzies zebrac (np w KATOWICACH) to sobie tam wszystko ladnie ustala (juz to zreszta robicie
NIE wiemy. Dowiemy sie jak lista grajacych zespolow zostanie zamknieta. Nie wiem kiedy to nastapi. Mozesz jedynie posprawdzac na oficjalnych stronkach kapel, kto kiedy ma zabukowany koncert na MOR. Ja juz tego nie pamietam, a nie chce mi sie teraz zbierac o tym informacji (wiec musisz sobie poradzic sam, a potem mozesz sie swoja wiedza podzielicMaidenholik pisze:Czy wiecie moze jak bedzie wygladal szczegolowy rozklad zespolow, tzn. kto i kiedy bedzie gral ?
No to spoko;] Jesteśmy umówieniIgorW pisze:Okej, zawsze to razniej w grupie . DO koncertu jeszcze duzo czasu, bede sie przypominal na forum co jakis czas, bo na regularne dysktowanie niestety nie moge sobie pozwolic . Pozdrawiam
NieIgorW pisze:OT do Fear
To zdjecie Pietruchy to z Poznania ?
Był cudownyIgorW pisze:Tak czy siak koncert byl niesamowity!
A może Michał się pokusi i pojedzie ze mną nawet ze ŚwidnicyEvE pisze:Z Wrocławia pewnie jeszcze D5 pojedzie![]()
Ano, tez jade z Wrocka.EvE pisze:Nawet nie tyle pewnie z Katowic bo chyba jakas częsc będzie w Cieszynie czekać.Żelazny pisze:Z Katosów będzie,możecie dołączyć,im nas więcej tym lepiej. Może z wami z Wrocka do Kato dojade
Z Wrocławia pewnie jeszcze D5 pojedzie
Da5id pisze:Ano, tez jade z Wrocka.
www.MetalSide.pl
Widzę, że dosyć spora grupa się szukuje na wyjazd z Wrocka;] No to dobrze. Może jeszcze ktoś wskoczy w tzw. międzyczasie. Fajnie by było 
Ostatnio zmieniony czw mar 09, 2006 6:11 pm przez Fear, łącznie zmieniany 1 raz.
ja wskocze w międzyczasnie tak na chama i wam rozp.... całe towarzystwo.
A temu co znowu?Matek pisze:ja wskocze w międzyczasnie tak na chama i wam rozp.... całe towarzystwo.
-
Deleted User 357
To my zazdzwonimy po RycerzaMatek pisze:ja wskocze w międzyczasnie tak na chama i wam rozp.... całe towarzystwo.
a nic. poprostu jestem podly cham i zjem Twoją mamę. i rycerza też żeby nie miał Was kto bronić.Fear pisze:A temu co znowu?Matek pisze:ja wskocze w międzyczasnie tak na chama i wam rozp.... całe towarzystwo.
O Ty chamie! A maszMatek pisze:a nic. poprostu jestem podly cham i zjem Twoją mamę. i rycerza też żeby nie miał Was kto bronić.

P.S. Błagam, powstrzymaj się od takich głupich komentarzy, naprawdę
a ja blagam nie bierz wszystkiego tak poważnie.
Nie biorę. Poprostu mnie zdziwiło, że nagle ni stąd ni z owąt wyjechałeś z takimi textami. Poza tym, [co by nie było wątpliwości] te cegły są "ironiczne".Matek pisze:a ja blagam nie bierz wszystkiego tak poważnie.
Ale EOT!
te cegły tak ale ps już nie.
a tak w ogóle to fajna impreza przed Wami, trochę zazdroszczę.
a tak w ogóle to fajna impreza przed Wami, trochę zazdroszczę.
Bo mówie, ze mnie zdziwiło to jak napisałeśMatek pisze:te cegły tak ale ps już nie.
Nie dziwie się, bo obsada w tym roku jest naprawdę świetna;] Oj będzie się działo...Matek pisze:a tak w ogóle to fajna impreza przed Wami, trochę zazdroszczę.
kurde gdybym wcześniej wiedział że to będzie tak wyglądało to bym przemyślał sprawę. kupiłbym bilet a potem się martwił. a teraz niestety mam ważniejsze wydatki (czyt Red Hot i Deftones)... ja naprawde myślałem że to taka gejowska impreza będzie, heh.
O, Grumbyy!gumbyy pisze:Da5id pisze:Ano, tez jade z Wrocka.No ja też stąd będę jechał
Ty tez sie wybierasz na Masters? Super! :beer
BTW. Czytalem Twoja relacje z koncertu Judasow, jest swietna.
-
Deleted User 1309
Oj poczekaj no matek .Tylko niech sie Twoi rodzice pojawia na czacie , juz my im sie poskarzymyja wskocze w międzyczasnie tak na chama i wam rozp.... całe towarzystwo.
A wiiidzisz, zazdrośćMatek pisze:a tak w ogóle to fajna impreza przed Wami, trochę zazdroszczę.