EvE pisze:I84 : przecież chyba tylko Ty będziesz w Cieszynie . Ew. Grid jak pojedzie chyba. chociaż ja tam nie wiem.
Grumbyy z nami ?
Tomek: Edguy gra w niedziele na pewno.
Tak, wlasnie patrzylem, ciekawe kiedy Whitesnake..., pewnie w sobote, troszke szkoda,ze Gamma w piatek. Kurcze, 3 dni byloby lepiej, ale coz..., czy namioty trzeba targac ze soba, czy moze mozna wypozyczyc ? Z gory dzieki za pomoc
Maidenholik pisze:Tak, wlasnie patrzylem, ciekawe kiedy Whitesnake..., pewnie w sobote, troszke szkoda,ze Gamma w piatek. Kurcze, 3 dni byloby lepiej, ale coz..., czy namioty trzeba targac ze soba, czy moze mozna wypozyczyc ? Z gory dzieki za pomoc
Oj nie widziałam żadnego punktu z wypożyczaniem. A Ty będziesz jechać z tym Twoim spoko-ziomem i z nami tez?
jeb mnie Grumbyy olał
Yaaqb pisze:Gdzie są te bilery, cholera?
Na ticket pro, zobacz na ticket on line. Już powinny być. Marek kupuje.
a bo gdzieś zobaczyłam GRumbyy i tak napisałam nie patrząc czy tak masz w nicku czy nie
A jak tak to tak, to pewnie się jakoś spotkamy na miejscu. Ja Cię w każdym razie z wyglądu kojarze . no a jak D5 zna to spoko
Da5id pisze:BTW. Czytalem Twoja relacje z koncertu Judasow, jest swietna. I dzieki za pozdrowienia.
:beer
coś nam współny powrót pociągiem niezbyt wyszedł ale widziałem, że wysiadałeś na stacji, także było ok Ja całą drogę przespałem [/quote]
Ano fakt, ale moze wracajac z Czech tym razem sie nie pogubimy.
Maidenholik pisze:Tak, wlasnie patrzylem, ciekawe kiedy Whitesnake..., pewnie w sobote, troszke szkoda,ze Gamma w piatek. Kurcze, 3 dni byloby lepiej, ale coz..., czy namioty trzeba targac ze soba, czy moze mozna wypozyczyc ? Z gory dzieki za pomoc
Oj nie widziałam żadnego punktu z wypożyczaniem. A Ty będziesz jechać z tym Twoim spoko-ziomem i z nami tez?
Na razie niestety zero konkretow, jednak sprobuje namowic jeszcze jednego "spoko-zioma";), to wtedy problem z namiotem odpadnie;) A jeszcze jedno: jak wygladaja warunki, ze tak powiem sanitarne ? Jest sie gdzies odswiezyc, umyc ? Czy rzeczka zostaje ?
Maidenholik pisze:A jeszcze jedno: jak wygladaja warunki, ze tak powiem sanitarne ? Jest sie gdzies odswiezyc, umyc ? Czy rzeczka zostaje ?
Eh ile można pisać
Na terenie festiwalu jest kupa toj toji i takich do sikania i takich do mycia. Te do mycia mają zimną wodę. Są prysznice obok za 50 koron (albo za 30 koron nie pamietam). Na polu namiotowym są dwa tojtoje, których po2gim dniu nie polecam. Toj toje na terenie festiwalu po drugim dniu są czyszczone elegancko i nie śmierdzi. Gdzieś obok pola jst wóz strażacki z wodą