po koncercie mozna isc na piwo i na lotniskoBudziol pisze:Jasne samolotem latwiej i szybciej tylko...
Po pierwsze ciezko wtedy mowic o wyjezdzie fanklubowym
a po drugie skonczy sie koncert i co dalej? A tak wsiada sie do autokaru idzie spac i rano juz w polowie drogiZawsze tam mozna zostawic pare rzeczy itd. ale to moje zdanie.
Wicker to z mojego miasta bedziesz leciecWybralbym sie z Toba do Dublina bo szybciej i taniej samolotem ale znow dochodzi problem co po koncercie bo nocnych polaczen nie ma!
Pozostaje caly czas czekac na konkrety gdziekolwiek beda i jakkolwiek tam dotrzemy
World Tour 2006 - wyjazdy na zagraniczne koncerty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: World Tour 2006 - wyjazdy na zagraniczne koncerty
Jak to co dalej?? Irish Pub, a potem w kime do hoteluBudziol pisze: po drugie skonczy sie koncert i co dalej? A tak wsiada sie do autokaru idzie spac i rano juz w polowie drogi Zawsze tam mozna zostawic pare rzeczy itd. ale to moje zdanie.
no trzeba miec karte kredytowa i przez stronke zamawiacMichcio pisze:podpowiedzcie mi prosze jak kupic bilety do paryza na koncert bo parwdopodobnie tam jadę aa i ile placiliscie na czerwcowy koncert w ubieglym roku
-
El Dorado
a nie ma moze jakiejs znizki na samolot jak leci grupa?? 
na tanie linie nie ma. Caly pic polega na tym, ze cena rosnie wraz z liczba zamawiajacych. jak pierwsza osoba bedzie miala bilet za zlotowke to 20ta bedzie miala za 200
-
El Dorado
a to buce.Szymon pisze:na tanie linie nie ma. Caly pic polega na tym, ze cena rosnie wraz z liczba zamawiajacych. jak pierwsza osoba bedzie miala bilet za zlotowke to 20ta bedzie miala za 200
od kiedy sa w sprzedazy bilety do dublina?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=5145tobink pisze:od kiedy sa w sprzedazy bilety do dublina?
W tym roku raczej nie będziemy organizować przelotu z SanktuariuM z powodów, o których pisze Szymon. Takie wyjazdy możemy organizować indywidualnie w mniejszych grupach. Dla większej liczby osób planujemy jedynie przejazd autokarem na jeden z niemieckich koncertów organizowany przez firmę Shortcut.
-
El Dorado
Shortcut bedzie robiło cos? a to spoko.. w takim razie moze s shortcuta pojadeWICKER MAN pisze:http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=5145tobink pisze:od kiedy sa w sprzedazy bilety do dublina?
W tym roku raczej nie będziemy organizować przelotu z SanktuariuM z powodów, o których pisze Szymon. Takie wyjazdy możemy organizować indywidualnie w mniejszych grupach. Dla większej liczby osób planujemy jedynie przejazd autokarem na jeden z niemieckich koncertów organizowany przez firmę Shortcut.
ale dublin korci
ile kosztują bilety do Stuttgartu na płytę? wiadomo już coś? 
Załapałbym się?WICKER MAN pisze:Takie wyjazdy możemy organizować indywidualnie w mniejszych grupach.
Mam uzbieraną kasę więc, jeśli tylko byłaby taka możliwość to chciałbym z Tobą Wicker wybrać się np. do Irlandii czy Anglii.
No jesli ktos bierze pod uwage jeszcze koszta hotelu to ja odpadam bo ja chce jechac na koncert za granice ale mozliwie najtaniej!
Zreszta wyjazd busem ma swoj urok! Bedzie atmosfera nakrecenia sie na koncert spiewy, bronki
A w drodze powrotnej jak wstaniemy to tez dopiero polowa drogi i przy bronku beda niezapomniane wrazenia. Juz zaczynam czuc klime! 
Zreszta wyjazd busem ma swoj urok! Bedzie atmosfera nakrecenia sie na koncert spiewy, bronki
W przypadku takiego Dublina to bez sensu leciec 2 tys km w jadna potem 2 tys w druga tylko po to zeby przezyc koncert i wrocic do domu. Jak juz leciec to po to zeby tez cos zobaczyc wiecej... No chyba ze sie zna Dublin na wylotBudziol pisze:No jesli ktos bierze pod uwage jeszcze koszta hotelu to ja odpadam bo ja chce jechac na koncert za granice ale mozliwie najtaniej!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Pewnie około 50 EUR, ale cena nie jest jeszcze znana...Wrathchild_88 pisze:ile kosztują bilety do Stuttgartu na płytę? wiadomo już coś?
Ja już mam komplet chętnych do zamówienia biletów do Dublina, a jest limit biletów na osobę.levy88 pisze:Załapałbym się?![]()
Mam uzbieraną kasę więc, jeśli tylko byłaby taka możliwość to chciałbym z Tobą Wicker wybrać się np. do Irlandii czy Anglii.
A do Anglii się nie wybierasz??WICKER MAN pisze:levy88 napisał:
Załapałbym się?
Ja już mam komplet chętnych do zamówienia biletów do Dublina, a jest limit biletów na osobę. Musiałbyś sam załatwić jakoś bilet...
Jeśli tylko trafił Ci się jakiś wolny bilet (gdziekolwiek) to miło by było gdybyś o mnie pomyślał...
Sprawa dla mnie sie sama rozwiazuje jak juz nie ma biletow czekam na wiesci o Stuttgarcie. Na zwiedzanie pojade kiedy indziej bo chyba Niemiec zbytnio tez nie bedzie czasu zwiedzac
I jeszcze musialbym na Wyspy paszport wyrabiac... a tak dowod wystarczy 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spoko, zobaczę co uda się zrobić...levy88 pisze:A do Anglii się nie wybierasz??
Jeśli tylko trafił Ci się jakiś wolny bilet (gdziekolwiek) to miło by było gdybyś o mnie pomyślał...
Co do info w sprawie wyjazdu z Shortcutem to mamy nadzieję, że szczegóły będą znane na dniach.
Ja się nie chciałem udzielać wcześniej, dopóki mi Mayer nie przyśle majla o fan klubie
Teraz już wpłacam kasę, żeby jak coś na Niemcy mnie nikt nie wykolegował z miejscówki 
Także oświadczam wszem i wobec, że jeżeli nie umrę, a wyjazd będzie organizowany, to piszę się na 100% do naszych zachodnich sąsiadów.
Także oświadczam wszem i wobec, że jeżeli nie umrę, a wyjazd będzie organizowany, to piszę się na 100% do naszych zachodnich sąsiadów.
Zeby nie bylo tak ze teraz nagle przybedzie 1000 fanklubowiczow z wiadomego powodu
Wiem ze Wicker kazdy przytruwa ale jesli to nie problem bo na pewno sie orientujesz czy koszty ktore poniesiemy na bilet+wyjazd trzeba bedzie wplacic na raz za chwile czy jak?
Wiem ze Wicker kazdy przytruwa ale jesli to nie problem bo na pewno sie orientujesz czy koszty ktore poniesiemy na bilet+wyjazd trzeba bedzie wplacic na raz za chwile czy jak?
Niech ktoś napisze ile mniej więcej to wszystko by kosztowąło,to chyba nietrudno to oszacować...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ciągle czekamy na info z Shortcut'a. Nie mogę na razie podać Wam wstępnej ceny takiego wyjazdu. Bilety na koncert będą kosztowały ok. 50-55 Euro, nie wiem jak transport. Jak tylko będę znał szczegóły to dam Wam znać!
Dzis wyczytalem w gazecie ze wkrotce ma ruszyc polaczenie z tanich linii Wroclaw - Dortmund! Bilety beda od 110 zl wzwyz, wiec cena jak najbardziej znosna. Bedzie alternatywa dla oferty Shotcutu, gdy ta okaze sie zbyt wyskoa
.
Nie wiem dokladnie jaki przewoznik, ale chyba WizzAir czy cos takiego.
Nie wiem dokladnie jaki przewoznik, ale chyba WizzAir czy cos takiego.