Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
tak, ale IM sam w sobie jest promotorem! on zawsze zapewnia komplet fanow, pelne hale i duze zainteresowanie
aha.. dobrze panie znawfco. iron maiden jest promotorem . .
wiesz dobrze ze chodzilo mi o to ze oni nie potrzebuja wielkiej promocji
no to nie mów dziwnych rzeczy. wiem.. ze chodzi Ci o to.. ze oni bez wielkiej reklamy itd moga zapelnic hale . rozumiem. jednak sposob w jaki to przekazujesz jest bezsensu. promotor to kto inny niz rozwieszacz plakatow
hehehe, sam kiedys je rozwieszalem- przejeb....e
tez rozwieszałem. fajna zabawa była nawet. choc deszczwo
a jak dresy sie patrzyli jak zdzieralem z muru plakat: TECHNO-EXPLOSION 2003 i na jego miejsce przyklejalem: VADER!! hahaaha
ale odbiegamy od tematu a nie chce dostac warning! od wickera hehehe
wiec.. ogólnie sprawa wygląda tak.. ze zespol nie mial wogole w planach grac w tej czesci europy. promotor nic by nie zmienil.. nawet jakby bardzo probowal. co zreszta pewnie robil.. bo koncerty maiden w polsce ladnie sie sprzedaja. choc trzeba przyznac.. ze coraz gorzej. od dwoch wyprzedanych chyba koncertow w 2000 roku po w sumie nie jakis wielce rozchwytywany mystic. nadal sadze.. ze celowo chca dac odpoczac nienajbogatszemu regionowi.. zeby za rok wrocic i bedzie euforia
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

podpisuje sie pod tym..ja tez troche od nich odpoczne..heheheMiKi pisze:celowo chca dac odpoczac nienajbogatszemu regionowi.. zeby za rok wrocic i bedzie euforia
a ja nie- od nich sie nie da odpoczacSebastianArcheo pisze:podpisuje sie pod tym..ja tez troche od nich odpoczne..hehehe
to odpoczywaj...ja nie zamierzampodpisuje sie pod tym..ja tez troche od nich odpoczne..hehehe
Zrzedzicie jak stare baby...
Pokazcie mi drugi zespol, ktory tak czesto sie u nas pojawia? Fani innych zespolow sobie wlosy z glow wyrywali jak slyszeli ze Dziewice znowu przyjezdzaja do Polski... Wasze oskarzenia sa co najmniej glupie :/
Pokazcie mi drugi zespol, ktory tak czesto sie u nas pojawia? Fani innych zespolow sobie wlosy z glow wyrywali jak slyszeli ze Dziewice znowu przyjezdzaja do Polski... Wasze oskarzenia sa co najmniej glupie :/
Miki nie masz racji z tymi koncerami. W 2000 roku zagrali 2 wyprzedane, lacznie dla jakis 15tys ludzi, z tego czesc z nich byla na obydwu koncertach. W 2005 dali koncert na 28000 - nie potrafie w tym momencie stwierdzic ze popularnosc iron maiden w Polsce spada.
Nie wiem tez czy na pewno chodzi tylko o kase. Nie zapominajcie ze nie zagrali nie tylko u nas ale np. takze w Portugalii ktora bynajmniej nie lezy we wschodniej europie, Belgii i wielu innych krajach gdzie bilety nie sa po 20EU. Ta trasa wyglada tak jak wyglada z innych powodow. Jakich? Nie wiem.
Nie wiem tez czy na pewno chodzi tylko o kase. Nie zapominajcie ze nie zagrali nie tylko u nas ale np. takze w Portugalii ktora bynajmniej nie lezy we wschodniej europie, Belgii i wielu innych krajach gdzie bilety nie sa po 20EU. Ta trasa wyglada tak jak wyglada z innych powodow. Jakich? Nie wiem.
Can The End Be At Hand?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zresztą u nas ceny biletów są już na poziomie europejskim. Gdyby grali w tym roku w Spodku to bilety chodziłyby pewnie po 150 PLN (płyta), a nawet 250-300 PLN (loża VIP) i i tak by się wszystkie sprzedały. Więc akurat u nas zarobiliby tyle samo co w Skanynawii czy UK...
da sie ;] chyba nie jestem fanemDeep pisze:od nich sie nie da odpoczac
Haha, exactly! See you! :beerJugulator pisze:Thanks a lot for your replies!!! Life still goes on..but without a hope to see Maiden this year - it's not so bright as it was few days ago...![]()
Yeah!! We too!! It would be great to meet with Polish fans and have a great fun before ( :beer ) , during ( :rocx :rocx ) and after ( :beer :beer :beer ) the show!We hope to see you here in 2007 though!![]()
Up the Irons, Brothers!
3 tysiące? Hmm... nie wiem czy to prawda, ale wiem, że kupowałam bilety tydzień-kilkanaście dni przed koncertem i szukałam dobrych miejsc na sektorach...SebastianArcheo pisze: P.S.Wiecie ile sprzedalo sie biletów na JUDASów?ok.3 tys.!
to dramatycznie mało!i nie dziwie sie ze koncertu nie bedzie!
WICKER MAN pisze:Zresztą u nas ceny biletów są już na poziomie europejskim. Gdyby grali w tym roku w Spodku to bilety chodziłyby pewnie po 150 PLN (płyta), a nawet 250-300 PLN (loża VIP) i i tak by się wszystkie sprzedały. Więc akurat u nas zarobiliby tyle samo co w Skanynawii czy UK...
dokladnie! wiec tym bardziej ich nie rozumiem, no ale dowiemy sie "półprawdy" po pierwszych wywiadach
hehhe wlasnie ogladam skoki narciarskie w lillehammer i jeden kibic w weiku okolo 12 lat ma czapke IRON MAIDEN! wiec przestaje mnie powoli dziwic dlaczego tylke koncertow w skandynawii...oni po prostu na to zasluguja! KRAINA METALU