Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Post autor: Metalophil »

ja w tym wieku chodziłem na mecze żużlowe w koszulkach IM - i co z tego?
Awatar użytkownika
jeżyk
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: jeżyk »

Ciekawe kiedy podadzą daty z innych kontynentów. I ciekawe czy te inne miejsca na ziemi też zostana tak bogato obdarowane koncertami.
Ktoś tu miał pisać do wpływowych w IM ludzi o wyjaśnienie takiej dziwnej rozpiski trasy... Były próby takiego zapytania?
Awatar użytkownika
Deep
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Deep »

Metalophil pisze:ja w tym wieku chodziłem na mecze żużlowe w koszulkach IM - i co z tego?
to ty, a pokaz mi w takiej np. warszawie zima jednego czlowieka w wieku 12 lat w czapce zimowej IM?
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

Stranger pisze:Miki nie masz racji z tymi koncerami. W 2000 roku zagrali 2 wyprzedane, lacznie dla jakis 15tys ludzi, z tego czesc z nich byla na obydwu koncertach. W 2005 dali koncert na 28000 - nie potrafie w tym momencie stwierdzic ze popularnosc iron maiden w Polsce spada.
ale zobacz. pomiędzy był koncert w spodku - wyprzedany. potem już ten w hali ludowej nie powalił frekwencją. potem owszem - 28 000. jednak to już nie było takie super ciśnienie dla fanów jak choćby koncert w katowicach 2003. takie mam wrażenie. jeżeli teraz ich nie ma to sądzę.. że przy okazji następnego koncertu ludzie będą bardziej podnieceni niż jakby teraz grali
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

Deep pisze:
Metalophil pisze:ja w tym wieku chodziłem na mecze żużlowe w koszulkach IM - i co z tego?
to ty, a pokaz mi w takiej np. warszawie zima jednego czlowieka w wieku 12 lat w czapce zimowej IM?
nie pokażę Ci bo nie mieszkam w Warszawie, ale jest wysoce prawdopodobne że by się taki znalazł
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

MiKi pisze:potem już ten w hali ludowej nie powalił frekwencją
A mi się wydawało, że było pełno... Ale ja gorączkę miałem, więc mogłem mieć omamy... :twisted:
Awatar użytkownika
Deep
-#Trooper
-#Trooper

mi tez sie wydaje ze bylo pelno hehe
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

Hala nie powalila frekwencja? Przeciez byla wyprzedana.

Mysle ze ostatnia rzecz jaka ludzie organizujacy koncert biora pod uwage jest to, jakie bedzie na nim cisnienie. Wazne jest aby bilety sie sprzedaly i tyle. Nie wiazalbym pominiecia z tym, ze ostatni koncert Maiden w Polsce nie byl tak dobry jak w 2003 roku.
Can The End Be At Hand?
Awatar użytkownika
Deep
-#Trooper
-#Trooper

ja szukalem paszportu dzisiaj a zapomnialem ze przeciez jestesmy w unii i do niemiec wjade na dowod osob! czy mozna na forum zamowic bilety?
miki
-#Clansman
-#Clansman

zresztą nie ma o czym gadać tak naprawde. bo akurat brak koncertu winą organizatora nie jest na pewno. zespół po prostu nie miał wogóle w planach grac tu
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

amaZona pisze:
SebastianArcheo pisze: P.S.Wiecie ile sprzedalo sie biletów na JUDASów?ok.3 tys.!
to dramatycznie mało!i nie dziwie sie ze koncertu nie bedzie!
3 tysiące? Hmm... nie wiem czy to prawda, ale wiem, że kupowałam bilety tydzień-kilkanaście dni przed koncertem i szukałam dobrych miejsc na sektorach...
Na koncert Priest sprzedano ok. 6 tys. biletów.
Deep pisze:ja szukalem paszportu dzisiaj a zapomnialem ze przeciez jestesmy w unii i do niemiec wjade na dowod osob! czy mozna na forum zamowic bilety?
U nas na pewno nie, być może przez Shortcut, z którym będziemy współpracować. Jeszcze nic nie wiadomo...
Awatar użytkownika
edmaiden
-#Charlotte
-#Charlotte

IRON MAIDEN On The Road - World Tour 2006

Post autor: edmaiden »

Iron Marcin pisze:No to faktycznie byloby lepsze, a wyjazd na wszystkie koncerty to byloby niezle wyzwanie. Tydzien w podrozy i 5 koncertow w tygodniu :rocx

Faktyczie chciałbym jeszcze raz przeżyć 1984r :-)
Up the Irons!!!
Jugulator
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Jugulator »

Maiden Fans form East Europe are United, we Are the "fuckin" best Maiden maniacs on the whole world.
YEAH! That's true!!! :rocx :
I believe if we,fans form whole East Europe create a great petition to Maiden Management ,band must played somewhere in East Europe.
I've heard something about ONLINE PETITION project, maybe we shall try it? ofcourse, it will not help, but at least, if we can reach big attendence to this online petition - we will show Maiden's management that their decision was WRONG!!! Cos not only fans from my country will suffer it!! Ukrania, Latvia, Estonia... :?
Up the Irons and Up the Belarus!
Up Poland and all of You, comrades!!! :beer
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Żeby było zabawniej. Znów słuchałem sobie tego co Bruce mówił w Chorzowie i WCALE NIE OBIECAł ZE PRZYJADĄ DO NAS Z NOWYM ALBUMEM Owszem chwalił się przed Phantom Of The Opera że za rok będą mieli nową trase, ale nie mówił ze zagrają u nas. Później przed bisami mówił że lubią u nas grać, świetna publika itp teksty pod publike ale też nie mówił że wrócą. Jedyne co ewentualnie można by pod to podciągnąć to to że powiedział że wracają/wracali (raczej to drugie) tu co roku( w sensie co trase choć nie dokońca prawda :wink: )
Niestety nie zagrają, ale też nie obiecali że to zrobią :wink:
miki
-#Clansman
-#Clansman

u.. co to ma za znaczenie co kiedy gadał. nie ma koncertu i tyle

swoją drogą w hali ludowej chyba gadał.. że już zawsze będą.. no ale co to zmienia.pfff
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

MiKi pisze:u.. co to ma za znaczenie co kiedy gadał. nie ma koncertu i tyle
Nie no dużo osób twierdziło że obiecał w Chorzowie to takie małe sprostowanie dałem :wink: Jednyna śmieszna rzecz w tej sytuacji. Pełno osób słyszało coś co nie było wypowiedziane choć to dobrze rozumiem gdyż sam byłem przekonany że obiecał... ale to wszystko przez te emocje w Chorzowie :lol:
Awatar użytkownika
Deep
-#Trooper
-#Trooper

obiecal i tyle, przynajmniej tak mysli kazdy fan, a czy to prawda czy nie to nie wazne! MAJA PRZYJECHAC I KONIEC!
miki
-#Clansman
-#Clansman

teraz harrisowi się kręci łza w oku jak widzi napisane CAPSEM prośby ..
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

ech...gosciu jest Bogiem, ze wierzycie w kazde slowo ?
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Jugulator pisze:
Maiden Fans form East Europe are United, we Are the "fuckin" best Maiden maniacs on the whole world.
YEAH! That's true!!! :rocx :
I believe if we,fans form whole East Europe create a great petition to Maiden Management ,band must played somewhere in East Europe.
I've heard something about ONLINE PETITION project, maybe we shall try it? ofcourse, it will not help, but at least, if we can reach big attendence to this online petition - we will show Maiden's management that their decision was WRONG!!! Cos not only fans from my country will suffer it!! Ukrania, Latvia, Estonia... :?
Up the Irons and Up the Belarus!
Up Poland and all of You, comrades!!! :beer
jeżeli dobrze widze to wy też coś piszecie, piszcie piszcie , kurcze jeden koncert we Wschodniej Europie poprostu musi być ,musimy im pokazac ,jak bardzo tego pragniemy , nie wierze ,że oni są bez serca, na koncert do Niemiec czy Włoch nie każdego stać , nie wierze że ta rozpiska trasy jest nie do zmiany , nie chce czekac na Maiden do lata 2008 czy nawet 2007
ODPOWIEDZ