Pytania dotyczące bootlegów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pytania dotyczące bootlegów
Ja jednak obstawiam, że to cyfrówka. Zreszta to i tak nieważne, bo jakość jest lipna.
mam pytanie... skąd jest Man On The Edge na singlu Wicker Man? tzn z jakiego koncertu i czy jest dostępny zapis(przypuszczam że jest
) i jak się nazywa ten bootleg? no i czy ciężko go dostać?
Wiesz co, wydaje mi się że tak jak Wasted Years, Man On The Edge jest z Milanu. Mogę się mylić. Najlepiej będzie wiedział Mayer.
tzn na pewno info jest w drugiej częśći run to the hills ale mam ją w domu... ale bardziej mi chodzi o boota 
Faktycznie, nie pomyślałem o tym. Ale wziąłem teraz RTTH do ręki i tam jest napisane tylko "Nagrane podczas Ed Huntour 1999". Ja obstawiam Milan.
Z gory sorry za off topa ale mam takie pytanie. Jakie sa najlepsze ustawienia Turbo torrenta azeby to super zasysac pliki? Aha i jeszcze jedno mam versje 1.0.3 jest jakas nowsza i czy to ma jakies znaczenie?
How long on this longest day...
dawnload max, upload min 
Ale to nie fair. Takich to się nazywa leechers (pijawkamiMirdaroh pisze:dawnload max, upload min
Nie no ja akurat mam i to i to na maxa ustawione 
turbo torrent to wogóle lipny klient. azerus albo bitcomet polecam
Ale jak zmienie klienta czy dotychczasowy postep w sciaganiu plikow nie zmieni sie tzn. mam na przyklad Rock am Ring 2003 cd1 99,64% i czy jak zmienie klienta to tyle mi zostanie czy od nowa bede musial sciagac?? Aha i co do tego RAR kurcze dlaczego niecche sie to "dossac" do konca? juz od 2 tygodni mam 99,64% i nic dalej nie idzieMiKi pisze:turbo torrent to wogóle lipny klient. azerus albo bitcomet polecam
najwidoczniej wszyscy seederzy (osoby posiadajace ten plik w calosci) sobie poszli i nie chca wrocic... tez mi sie tak czasem zdarzalo. Wkurzajace to jest do nieprzytomnosci.--Mlody-- pisze:Ale jak zmienie klienta czy dotychczasowy postep w sciaganiu plikow nie zmieni sie tzn. mam na przyklad Rock am Ring 2003 cd1 99,64% i czy jak zmienie klienta to tyle mi zostanie czy od nowa bede musial sciagac?? Aha i co do tego RAR kurcze dlaczego niecche sie to "dossac" do konca? juz od 2 tygodni mam 99,64% i nic dalej nie idzie :evil:MiKi pisze:turbo torrent to wogóle lipny klient. azerus albo bitcomet polecam
Aha czyli to jest w miare normalne zjawisko
Bo ja juz myslalem ze mam cos z ustawieniami skopane
czy bootleg Come On Copenhagen 5 nov 1990 ma jakąś wartość? tzn wiadomo o co chodzi
czy ciężko taki zdobyć? pytam speców od tego 
Raczej nie
. BTW masz w mp3 czy lossless?
dzięki za info
mp3. jakby ktoś chciał na megaupload jakiś czy coś to mogę wysłać jak będę miał za dużo czasu
pytam bo ściągnąłem pare bootlegów ostatnio a tego raz że nie znam a dwa że mi się podoba (choć nie jest najlepszej jakości...).
-
obserwator
- -#Long distance runner

ja mam pytanie czy istnieje jakiś bootleg z trasy somewhere on tour, który ma jakość zbliżoną do np. big heat lub another live??
jesli jest taki i ktoś zna nazwe byłbym bardzo wdzięczny, bo te booty które posiadam z tej trasy mają jakość w skali od 1-5 gdzieś tak 4, czyli jest jakiś pogłos na wokalu itd.
jesli jest taki i ktoś zna nazwe byłbym bardzo wdzięczny, bo te booty które posiadam z tej trasy mają jakość w skali od 1-5 gdzieś tak 4, czyli jest jakiś pogłos na wokalu itd.
mtszły
Ze poglos to normalne, na tej trasie dodawali Bruce'owi poglos do wokalu.
A jesli chodzi o nagrania z soundboardu to polecam Chicago'87 lub Philadelphia'87
A jesli chodzi o nagrania z soundboardu to polecam Chicago'87 lub Philadelphia'87
-
obserwator
- -#Long distance runner

te booty to ja mam i szukam czegoś lepszego niż te jeśli chodzi o jakość, a propo pogłosu to wiem że bruce' owi nakładali pogłoś, ale mi chodzi o pogłos, który mozna spotkać przy bootach słabszej jakości, szukam bootlegu z somewhere on tour jakości na 5+ 
mtszły
-
obserwator
- -#Long distance runner

ściagam teraz bootleg offenbach(germany)11.20.86 i muszę przyznać że ma lepszą jakość niż chicago 87 tyle że kurde kawałki są cicho nagrane, trzeba podgłośnić dobrze sprzęt, aby było dobrze słychać i gdy podgłaśniam słychać lekki szum, ale i tak wszystko brzmi "tłusto", a że znam sie trochę na masteringu i tych sprawch jakość sobie jeszcze polepsze
pozdrawiam
pozdrawiam
mtszły