Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

--Mlody--
-#Prisoner
-#Prisoner

Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour

Post autor: --Mlody-- »

Dobrze prawi przedmowca :)
How long on this longest day...
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Post autor: amaZona »

ThunderBird pisze:
Jugulator pisze:
Maiden Fans form East Europe are United, we Are the "fuckin" best Maiden maniacs on the whole world.
YEAH! That's true!!! :rocx :
I believe if we,fans form whole East Europe create a great petition to Maiden Management ,band must played somewhere in East Europe.
I've heard something about ONLINE PETITION project, maybe we shall try it? ofcourse, it will not help, but at least, if we can reach big attendence to this online petition - we will show Maiden's management that their decision was WRONG!!! Cos not only fans from my country will suffer it!! Ukrania, Latvia, Estonia... :?
Up the Irons and Up the Belarus!
Up Poland and all of You, comrades!!! :beer
jeżeli dobrze widze to wy też coś piszecie, piszcie piszcie , kurcze jeden koncert we Wschodniej Europie poprostu musi być ,musimy im pokazac ,jak bardzo tego pragniemy , nie wierze ,że oni są bez serca, na koncert do Niemiec czy Włoch nie każdego stać , nie wierze że ta rozpiska trasy jest nie do zmiany , nie chce czekac na Maiden do lata 2008 czy nawet 2007
;) Hehe, wyluzuj już, człowieku ;) Napisałam list, jeśli dobrze pójdzie to dotrze zarówno do Roda, jak i Steve'a. Raczej wątpię, żebyśmy dostali koncert na tej trasie, ale przynajmniej wyraziłam "rozczarowanie" większości polskich fanów. Na kolejną trasę na pewno przyjadą.
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

no tak tak. przemówmy im do duszy. niech płaczą!
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

MiKi pisze:no tak tak. przemówmy im do duszy. niech płaczą!
:roll:
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Tak tak, a oni teraz sobie siedza wygodnie w fotelach i mysla - Chca nas Polaczki zobaczyc na tej trasie to niech płacą :P :lol:
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Szymon pisze:Tak tak, a oni teraz sobie siedza wygodnie w fotelach i mysla - Chca nas Polaczki zobaczyc na tej trasie to niech płacą :P :lol:
Przecież zawsze płacimy ;)
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

niech słono płacą... ;)

Faktycznie dla wielu osob koszt wyjazdu na koncert za granice to jest bariera, ale czy nie do przeskoczenia?? Taki koncert w Polsce tez trzeba liczyc w sumie okolo 200-250 zeta, a za granica mysle z 500-600. Jak komus naprawdy by zalezalo to chyba za 10 miesiecy da sie taka sume uzbierac? Wystarczy policzyc ile sie wydaje miesiecznie na piwo/papierosy/internet/gazety z golymi babami/i inne pierdoly - zrezygnowac z tego i moze sie uzbiera. Polak kombinator potrafi ;)
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Szymon pisze:niech słono płacą... ;)

Faktycznie dla wielu osob koszt wyjazdu na koncert za granice to jest bariera, ale czy nie do przeskoczenia?? Taki koncert w Polsce tez trzeba liczyc w sumie okolo 200-250 zeta, a za granica mysle z 500-600. Jak komus naprawdy by zalezalo to chyba za 10 miesiecy da sie taka sume uzbierac? Wystarczy policzyc ile sie wydaje miesiecznie na piwo/papierosy/internet/gazety z golymi babami/i inne pierdoly - zrezygnowac z tego i moze sie uzbiera. Polak kombinator potrafi ;)
Nom, z jednej strony masz rację. Z drugiej to jednak nie jest takie proste - zależy czy się pracuje, czy nie, itd... Wiadomo, że od nastawienia bardzo wiele zależy. Problem myślę też tkwi w tym, że bilety trzeba kupić już teraz, a nie za 10 miesięcy, i już teraz praktycznie trzeba oszacować czy się uda, czy nie.

PS Ja liczę na gig w Polsce tylko 100zł ;)
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

Vlad Tepes pisze:Po takim numerze, kiedy to pokazali jak głęboko w dupie mają Polskę wolałbym piwo, internet i gołe baby(fajek nie jaram) od uganiania się za nimi po Europie. Choćby ze zwykłego poczucia urażonego honoru.
Na szczęście ja nie mam dylematów w stylu "jechać czy nie jechać?". 8)
dokładnie. po dłuższym przemyśleniu sprawy też doszedłem do takiego wniosku. moze nie tyle ze względuna honor. nie chcą dla nas grac to nie. wystarczy mi płyta i jakiś bootleg ewentualnie. wolę już pojechać na jakiś inny koncert, zobaczyć coś nowego.
Awatar użytkownika
jeżyk
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: jeżyk »

Szymon pisze:Faktycznie dla wielu osob koszt wyjazdu na koncert za granice to jest bariera, ale czy nie do przeskoczenia?? Taki koncert w Polsce tez trzeba liczyc w sumie okolo 200-250 zeta, a za granica mysle z 500-600. Jak komus naprawdy by zalezalo to chyba za 10 miesiecy da sie taka sume uzbierac? Wystarczy policzyc ile sie wydaje miesiecznie na piwo/papierosy/internet/gazety z golymi babami/i inne pierdoly - zrezygnowac z tego i moze sie uzbiera. Polak kombinator potrafi ;)
Nie palę, piwa nie piję :D, za internet płaci rodzic, gazet z gołymi babami nie kupuję, kupuje właściwie tylko płyty i chodze po górach co wydatkiem wielkim nie jest. I co? I też nie pojadę bo 500 (conjamniej) zeta to kupa forsy dla mnie. I nie dlatego że kase przewalam, ale że jej nie zarabiam. To więcej jak połóowa tego co przez 1 rok przez moją kieszeń przechodzi. Ale jasne, w sumie mógłbym się zatrudnić na 3 miechy do układania kostki brukowej, żeby pojechać na jeden dzień do Dortmundu..... A gig w Polsce to 150 zeta maks.
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

amaZona pisze: Na kolejną trasę na pewno przyjadą.
ja myśle teraz tylko o tej trasie ...
SebastianArcheo
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: SebastianArcheo »

wskoczcie na ten link: www.smnnews.com

znowu sie zaczyna niedlugo OZZFEST 2006...szum medialny czas zaczac!
bo gwiazdy w tym roku watpliwe...maly atak na MAIDEN i DIO zawsze sie przyda!hehe
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

SebastianArcheo pisze:maly atak na MAIDEN i DIO zawsze sie przyda!hehe
wg mnie to nie jest śmieszne...ej a może Ty z jakiejś bojówki ojca R. jesteś?
SebastianArcheo
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: SebastianArcheo »

Wrathchild_88 pisze:wg mnie to nie jest śmieszne...ej a może Ty z jakiejś bojówki ojca R. jesteś?
ale Ty "niekumaty" jestes...rece mi opadly...
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Vlad Tepes pisze:Na szczęście ja nie mam dylematów w stylu "jechać czy nie jechać?".
tez nie mam takiego dylematu ;) Mam inny - dokad jechacc?? ;)
jeżyk pisze:Nie palę, piwa nie piję , za internet płaci rodzic, gazet z gołymi babami nie kupuję, kupuje właściwie tylko płyty i chodze po górach co wydatkiem wielkim nie jest. I co? I też nie pojadę bo 500 (conjamniej) zeta to kupa forsy dla mnie. I nie dlatego że kase przewalam, ale że jej nie zarabiam. To więcej jak połóowa tego co przez 1 rok przez moją kieszeń przechodzi.
pozostaje kwestia racjonalnosci, priorytetow itp - co kto woli ;)
A tak pozatym coz moge rzec: Zycie nie bajka....nie glaszcze nas po jajkach :)
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

sory mój błąd...ide spać, bo jakiś dzisiaj nie dzisiejszy jestem....ale w sumie Ozzfest nie jest taki zły...tylko "fani" przegieli ostatnio...:/
Vansyk
-#Invader
-#Invader

Post autor: Vansyk »

Jak juz wspomnialem w innym temacie.. koncowka trasy jest w fatalnym momencie.. tak zeby sie przesunelo o 2-3 dni wstecz.
Wicker pogadaj z chlopakami, niech przesuna trase o pare dni, mysle ze dadza sie namowic :P
Pijesz? Nie pisz.
Awatar użytkownika
Deep
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Deep »

zrozumcie- w tym roku nie zagraja u nas!
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

Nastepny sie obudzil :wink:
Can The End Be At Hand?
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Vansyk pisze:Jak juz wspomnialem w innym temacie.. koncowka trasy jest w fatalnym momencie.. tak zeby sie przesunelo o 2-3 dni wstecz.
Wicker pogadaj z chlopakami, niech przesuna trase o pare dni, mysle ze dadza sie namowic :P
Tak, jasne - już pędzę. :P ;)

Nie ma szans na żadne zmiany w grafiku trasy - dodanie kolejnych występów (poza Earls Court 23 grudnia) i innych zmianach.
ODPOWIEDZ