no i wszystko jasneWICKER MAN pisze:Nie ma szans na żadne zmiany w grafiku trasy
Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
ej, nie wiecie czy plakat tej trasy (np. w sygnaturce Wickera) to fragment nowej okładki jest?
bardzo bardzo watpie, wlasciwie napewno nie 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie, to przerobiony Edek z RiR. 
Maideni dopiero zaczynają dyskutować nad nową okładką.
Maideni dopiero zaczynają dyskutować nad nową okładką.
Heh, to niech dyskutują, bo nad okładką DoD chyba zbyt długo nie myśleli, chociaż w biografii któryś tam z członków zespołu nawijał, że okładka DoD jest fantastyczna, ekstra i w ogóle najlepszaWICKER MAN pisze:Maideni dopiero zaczynają dyskutować nad nową okładką.
maiden z roku na rok glupieje 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

A mi tam okladka DoD sie podobala...
:rocx :rocx
:rocx :rocx
taaa tak samo fantastyczna jak całe DoDsyzygy pisze:Heh, to niech dyskutują, bo nad okładką DoD chyba zbyt długo nie myśleli, chociaż w biografii któryś tam z członków zespołu nawijał, że okładka DoD jest fantastyczna, ekstra i w ogóle najlepszaWICKER MAN pisze:Maideni dopiero zaczynają dyskutować nad nową okładką.
DoD bardzo mi się podobaBonzo pisze:taaa tak samo fantastyczna jak całe DoD
No nie jest wcale takie złesyzygy pisze:DoD bardzo mi się podoba
A moim zdaniem okładka DoD mówiła to, co miała mówić... 
A moim zdaniem nie ma sensu offtopować 
... to jest WORLD TOUR z prawdziwego zdarzenia
:beer dziadki z DEEP PURPLE zagrają [a własciwie już są w jej trakcie] światową trasę ,,Rapture of the Deep Tour" która potrwa dwa lata i i obejmie przeszło 40 krajów ... m.in 10 koncertów w Australii, 6 na Ukrainie, 9 w Rosji ... cienkie bolki z IRON MAIDEN przy tych starych prykach ze swym objazdowym cyrkiem Eddie'go są wręcz "delikatnie" mówiąc żałośni ... jestem cholernie ciekaw czy "syn fiuta"
i spółka sa jeszcze skłonni grać takie gigi z ponad 2 godzinnym SHOW w 2007 roku ... poczekamy , zobaczymy ... no chyba że dopadnie ich "przypadkowa" katastrofa lotnicza, atak terrorystyczny lub poczciwa ptasia grypa podczas zimowego tourne po europie 
-
Deleted User 1499
jesper pisze:"syn fiuta"
a coz to za kapela?
nie kracz, nie kracz
... może Bruce Dickinson z IRON MAIDEN ... he,he,he ... eeeeeeeeech ... to tylko mój sarkazm w ten poniedziałkowy smętny wieczorsekcjazwlok pisze:jesper pisze:"syn fiuta"
a coz to za kapela?
Kilka dni temu leciał "Nie lubię poniedziałku"jesper pisze:... może Bruce Dickinson z IRON MAIDEN ... he,he,he ... eeeeeeeeech ... to tylko mój sarkazm w ten poniedziałkowy smętny wieczorsekcjazwlok pisze:jesper pisze:"syn fiuta"
a coz to za kapela?
Mam nadzieję, że Ironi zrewanżują się nam w 2007 roku. Oby pozytywnie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mimo wszystko trzeba przyznać, że koncerty Deep Purple nie są tak energetyczne jak Maiden.
Panowie z DP nie biegają po scenie przez te 2 godziny. A poza tym w przypadku Maiden dochodzą też obowiązki związane z rodziną - Panowie chcą być przy tym jak dorastają ich dzieci, a nie koncertować bez przerwy przez 2 lata.
Niektóre zespoły jak DP czy Judas Priest mimo swojego wieku lubią życie w trasie, Maiden wolą domowe zacisze. 
-
Deleted User 804
Oj nie jestem pewien czy brak koncertu u nas jest aż tak bardzo energetycznyWICKER MAN pisze:Mimo wszystko trzeba przyznać, że koncerty Deep Purple nie są tak energetyczne jak Maiden.![]()
ja tam lubie jak Halford wykrzykuje Painkillera lezac na telepromter'ze (zwlaszcza bedac w pierwszym rzedzie naprzeciwko) wiec Bruce tez moze sobie "poodpoczywac" w ten sposobWICKER MAN pisze:Mimo wszystko trzeba przyznać, że koncerty Deep Purple nie są tak energetyczne jak Maiden. Panowie z DP nie biegają po scenie przez te 2 godziny