World Tour 2006 - wyjazdy na zagraniczne koncerty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: World Tour 2006 - wyjazdy na zagraniczne koncerty
a wlasnie jaka inna niemiecka strona moze prowadzic sprzedaz?? Oficjalna podaje tylko eventim.de , ale oficjalna to zawsze daje dupy 
Dziwne ze nie tu Wicker oglosil ale w innym poscie Wicker zbiera chetnych na bilety do Dortmund !!! Tylko nadal niewiadomo co z przejazdem bo myslalem ze bardziej to fanklub bedzie organizowal niz kazdy sam na wlasna reke
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Przejazd ma organizować Shortcut, ale szczegóły nie są jeszcze znane (powinny być lada dzień). Na razie założyłem oddzielny temat, aby ludzie, którzy chcą na własną rękę jechać do Dortmundu mogli zapisać się wstępnie na bilety.
http://www.soldouteventtickets.com/buy/ ... n%20Maiden
Dla tych co się na wyspy wybierają - bilety i cennik
90 funtów
Dla tych co się na wyspy wybierają - bilety i cennik
90 funtów
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
Ja sie raczej wybieram do Paryża
Jazda 16 godzin autobusme mi sie ie usmiecha.Wyjazd do Paryża wcale pewnie drozszy nie bedzie jak do Niemiec mi sie wydaje
.
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
http://www.globalticketservice.com/even ... n%20Maiden
a i na tej stronce są bilety nawet do Sztokholmu !
Ale cenyy.. :guns
a i na tej stronce są bilety nawet do Sztokholmu !
Ale cenyy.. :guns
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To strony koników więc nic dziwnego, że mają takie ceny. 
e to jakas sciema jest - bo niby do Niemiec mialyby byc po 200 Ojro
Jak to strony koników to i może tak być szczególnie po tym jaki był popyt na bilety w skandynawi
-
Deleted User 804
A kto by się pisał na ewentualny wypad do Paryża jakimiś tanimi liniami lotniczymi i pytanie dla tych co byli tam na ostatniej trasie : ile mniej więcej kosztował ten wypad bo jeśli niewiele więcej by kosztował niż niemcy wolałbym chyba jednak francje
Ja sie pisze na wyjazd do Niemiec na 100%(bilet+przejazd). Jutro bede po południu więc oficjalnie mowie ze jade (zeby nie braklo dla mnie biletu)(jestem w FC)
UP THE IRONS ! ! !
a jak bedzie z okncertem w Paryzu bo znaloazlem takie coś....
http://img519.imageshack.us/img519/7866 ... 5hm8cu.jpg
czy ta data jest prawdziwa czy ta z oficjalnej
Straszny balagan sie robi. Wicker to ja mam takie pytanie czy jak teraz zamowie bilet do Dortmund to potem juz tylko EWENTUALNIE na wyjazd busem sie bede musial wpisac jak bedzie. Czy jak teraz kupie bilet z dojazdem na wlasna reke to potem juz nie bede mogl skorzystac z tego wyjazdu busem bo naprawde lekko zaczynam sie gubic. Liczylem prawde mowiac na jakis zorganizowany wyjazd fanklubu. tak czy siak potwierdzam swoja chec zamowienia biletu dla siebie bo czekajac w koncu wszystkie przejda mi kolo nosa 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No właśnie trochę to dziwne, bo promotor podaje datę 30 listopada, podczas, gdy IronMaiden.com informuje o 28.11...Michcio pisze:a jak bedzie z okncertem w Paryzu bo znaloazlem takie coś....
http://www.nousproductions.com/artistes ... brique=102
Słuchaj, na razie nikt nie zamawia biletów. Prosimy Was tylko o wstępne zadeklarowanie się ile osób jest nimi zainteresowanych, żeby Shortcut wiedział ile ich sprowadzić!Budziol pisze:Straszny balagan sie robi. Wicker to ja mam takie pytanie czy jak teraz zamowie bilet do Dortmund to potem juz tylko EWENTUALNIE na wyjazd busem sie bede musial wpisac jak bedzie. Czy jak teraz kupie bilet z dojazdem na wlasna reke to potem juz nie bede mogl skorzystac z tego wyjazdu busem bo naprawde lekko zaczynam sie gubic. Liczylem prawde mowiac na jakis zorganizowany wyjazd fanklubu. tak czy siak potwierdzam swoja chec zamowienia biletu dla siebie bo czekajac w koncu wszystkie przejda mi kolo nosa
Co do wyjazdu to Shortcut nad tym pracuje i mamy nadzieję, że priorytet rezerwacji będą mieli Klubowicze. Jutro postaram się zdobyć więcej info.
ja i jedna osoba to chcemy jechać.. ale grupą. nie na własną rękę to nie wiem. gupi jestem. wiadomo o co chodzi ..
Skoro ma to być orientacyjnie, to ja też się pisze.
UP THE IRONS !!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

UWAGA!
Co do przejazdu to najprawdopodobniej pojedziemy z Shortcutem z Poznania do Dortmundu lub/i ewentualnie z Wrocławia do Sztutgartu.
Ceny itp. będą znane w przyszłym tygodniu.
Klubowicze będą najprawdopodobniej mogli dokonać rezerwacji z 10-dniowym wyprzedzeniem i z 10% rabatem.
Więcej szczegółów wkrótce!
Co do przejazdu to najprawdopodobniej pojedziemy z Shortcutem z Poznania do Dortmundu lub/i ewentualnie z Wrocławia do Sztutgartu.
Ceny itp. będą znane w przyszłym tygodniu.
Klubowicze będą najprawdopodobniej mogli dokonać rezerwacji z 10-dniowym wyprzedzeniem i z 10% rabatem.
Więcej szczegółów wkrótce!
a moge sie jeszcze zapisac do fc aby uzyskac te przywileje ?
ja + jedna osoba
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Pytaj Mayer'a, ale raczej tak.Dziku pisze:a moge sie jeszcze zapisac do fc aby uzyskac te przywileje ?
Info na temat przywilejów w przyszłym tygodniu.