Może trochę przystopuj.danko pisze:bo kreshenia ogniom to zajebista płyta a DOD to chujnia
Aria
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Aria
To podaj mi lyte Iron maiden z Brucem gorszą od DOD . A płyta Ariji ma zywiołości , dobrz brzmienie swietne kompozycje. Na DOd srednie kompozycje kończą sie na tytułowym kawałku . a taki journeyman to do przeminęlo z wiatrem a nie na płyte Ironów . Porównaj sobie jak brzmi kreshenie a jak DOD . Co chyba że uważasz ze choc ironmaiden nagrywa złe płyty to jakas tam Arija nigdy nie nagra nic lepszego bo kopiuje on nich .M@ti pisze:Może trochę przystopuj.danko pisze:bo kreshenia ogniom to zajebista płyta a DOD to chujnia
No Prayer For The Dying choćby.danko pisze:To podaj mi lyte Iron maiden z Brucem gorszą od DOD
A czy ja mówiłem że nie madanko pisze:A płyta Ariji ma zywiołości , dobrz brzmienie swietne kompozycje.
U mnie brzmienie nie jest najważniejsze, a poza tym NIE uważam, że Aria nie może wydać lepszego albumu od Maiden, bo już to kilka razy potwierdziła, wydając np. Igra s Ognem albo Gieroja.danko pisze:Porównaj sobie jak brzmi kreshenie a jak DOD . Co chyba że uważasz ze choc ironmaiden nagrywa złe płyty to jakas tam Arija nigdy nie nagra nic lepszego bo kopiuje on nich .
co Do NPFTD to jednak na DOD brakuje takich numerów ja Bring my your daughter czy np holy smoke . oczywiscie taki rain maker przebije Maother Russia czy Assasin ale po co tyle tej symfoni tego zrozumiec jie moge tyle co Brave New World wystrczyło . przciez o IM a nie therion .
-
Iron Guardian
- -#Prowler

Nowy kawąłek sygnalizuje nam że nowa płyta bedzie bardzo dobra. Jakiś miesiąc temu był filmik ze studia, który pokazywał fragment innego utworu. Chłopacy są zmobilizowani bo Valery nagrał genialny album, a Ci nie chcą zostac w tyle.
Ależ ja się nie czepiam tylko poprawiam błąd.danko pisze:Nie czepiej sie oczywuiście ze Bring me your daughter
A czy ja coś mówię?danko pisze:co sie kuz pomylic w pisaniu nie można
- Metalophil
- -#Moonchild

na http://www.mastersland.com są udostępnione 3 kawałki z nowej płyty nagrane na koncercie, a do tego 2 videa z nowymi numerami - jakość nagrań dobra :rocx
I jak je oceniasz?Metalophil pisze:na www.mastersland.com są udostępnione 3 kawałki z nowej płyty nagrane na koncercie, a do tego 2 videa z nowymi numerami - jakość nagrań dobra