No do domu poszedłem zaraz po Was, ale pamiętam, że wężykiem szedłemGreddo pisze:Bidd - następnym razem pobalujemy, w tą sobotę już nie mieliśmy sił (jak było widac) ... Ty chyba już prawie tez![]()
Spotkania forumowe w Katowicach
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Re: Spotkania forumowe w Katowicach
No przy nas chyba ustałeś tylko dlatego, że opierałeś się o stół.
Wogóle żeś się żegnać chciał po 3 razy chyba.
Wogóle żeś się żegnać chciał po 3 razy chyba.
KMFDM
bo Bidd dostał zatrute piwo
z jakąś pigułą gwałtu czy czymś :Lol:
Ja się tam nie śmieję, bo te 5 zeta w guga to zapłaciliśmy ze Zdzichem chyba tylko po to by się wyspać na stoliku.
... przespaliśmy wszelkie dojazdy i było nam czekać z bezdomnymi na pkp na pierwszego busa o 3.oo. 
KMFDM
- ironBIDDAF
- -#Trooper

A ja tam przyszedłem aby sie z Wami przywitac i zaraz pożegnać, no i zgubic 5 złGreddo pisze:Ja się tam nie śmieję, bo te 5 zeta w guga to zapłaciliśmy ze Zdzichem chyba tylko po to by się wyspać na stoliku.... przespaliśmy wszelkie dojazdy i było nam czekać z bezdomnymi na pkp na pierwszego busa o 3.oo.
Zasrane wejściówki.
Trzeba by rączek nie myć przez 2 tygodnie by mieć pieczątkę na następny raz.
Trzeba by rączek nie myć przez 2 tygodnie by mieć pieczątkę na następny raz.
KMFDM
Gridowi się teraz nie chce w to babrać to ja sięzajmę 
W sobote pierszego kwietnia będzie kolejne spotkanie. Koło godziny 18stej chyba ale to się uzgodni. Na bank będzie Greddo i Zdzich. Zamierzamy jeszcze z Fear'em przyjechać.
Żelazny też być może będzie, Szymek też
.
Zmobilizujcie się i też wpadnijcie!
Kto chętny
? Alien, Kro, Kea?
W sobote pierszego kwietnia będzie kolejne spotkanie. Koło godziny 18stej chyba ale to się uzgodni. Na bank będzie Greddo i Zdzich. Zamierzamy jeszcze z Fear'em przyjechać.
Żelazny też być może będzie, Szymek też
Zmobilizujcie się i też wpadnijcie!
Kto chętny
hum, w sumie to mogę chyba wpaść. a bardzo chcecie?? 
To już będzie 1 kwiecień?:shock: Masz ci los...EvE pisze:W sobote pierszego kwietnia będzie kolejne spotkanie
No pewnieKea pisze:hum, w sumie to mogę chyba wpaść. a bardzo chcecie??
-
Deleted User 622
Moze bede, o ile nie nawiedzi mnie silna ekipa z Poznania i Krakowa 
bez Ciebie kochanie to już nie będzie to samoKea pisze:hum, w sumie to mogę chyba wpaść. a bardzo chcecie??
poza tym mobilizować się bo musicie zobaczyć człowieka z obciętymi kudłami
KMFDM
Właśnie ;]Greddo pisze:bez Ciebie kochanie to już nie będzie to samo
To teżGreddo pisze:poza tym mobilizować się bo musicie zobaczyć człowieka z obciętymi kudłami
Jak ja lubie, jak ktos za mnie planuje co bede robil za tydzienEvE pisze:elazny też być może będzie, Szymek też .
Bardzo bym chciał przyjechać i myśle ,że tym razem mi sie uda.
Gdzie sie zbieracie, bo ja tak nie bardzo znam Katowice, do której macie zamiar siedzieć ,bliżej 24 czy 5 rano?
Gdzie sie zbieracie, bo ja tak nie bardzo znam Katowice, do której macie zamiar siedzieć ,bliżej 24 czy 5 rano?
-
Deleted User 357
Ja będę,jeśli tylko to cholerne przeziębienie wylecze.
Chyba pod zegarem na dworcu PKPGdzie sie zbieracie,
Się zobaczy jeszczeThunderBird pisze:do której macie zamiar siedzieć ,bliżej 24 czy 5 rano
O to fajnie, bo tam kazdy trafi, ja jeszcze sie musze dowiedzieć jak z autobusami .
Może ,napiszcie w temacie date ,żeby jak najwiecej ludzi wiedziało.
Zrobie sobie tego dnia, dzień zlotów, jeszcze sie musze z ludźmi z DOTFa spotkać.
:beer
Może ,napiszcie w temacie date ,żeby jak najwiecej ludzi wiedziało.
Zrobie sobie tego dnia, dzień zlotów, jeszcze sie musze z ludźmi z DOTFa spotkać.
Ooosz w morde
To ja tam musze byc 
Kea kobieto, chcialas sie ze mna na piwo umówić to zapraszam prze-serdecznie.
TB stań na glowie ale przyjedź do nas
A do której? My pewnie nie będziemy dłużej jak 22-23 podejrzewam. Zalezy o której będzie autobus/pociag powrotny. A pewni wrócimy z Kro, żeby go nie napadły złe dresy.
. Pozatym założe się że nie ma osoby, która by Cię tam nie chciała.
TB stań na glowie ale przyjedź do nas
A do której? My pewnie nie będziemy dłużej jak 22-23 podejrzewam. Zalezy o której będzie autobus/pociag powrotny. A pewni wrócimy z Kro, żeby go nie napadły złe dresy.
Ale nie irytuj się :\. Jak Ty sam nie umiesz se zaplanować to ktoś Ci musi pomócSzymon pisze:Jak ja lubie, jak ktos za mnie planuje co bede robil za tydzien
-
Deleted User 357
Grido pewnie wtedy bedzie jakis akademik mial wiec sie bedzie mozna do niego pewno wbić;]EvE pisze:My pewnie nie będziemy dłużej jak 22-23 podejrzewam.