Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Lada moment ruszy rezerwacja dla Fan Klubu - szczegóły na forum Fan Klubowym. Reszta musi poczekać - rezerwację dla wszystkich, bez zniżek rozpoczniemy prawdopodobnie w poniedziałek-wtorek.
UPDATE!!!
Rezerwacja biletów dla Klubowiczów:
TUTAJ!
UPDATE!!!
Rezerwacja biletów dla Klubowiczów:
TUTAJ!
Zamówione.
Do zobaczenia w Dortmundzie. :beer :rocx
Ok czekam tylko na maila zwrotnego, jutro przelewam kase...aby tylko zdazyc zamowic ten bilet...wogole jak szybko moga sie rozejsc te bilety jak bylo w poprzednich latach? sorry ze tak smece ale na serio mi zalezy 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mamy przyznany pakiet 40 miejsc w autokarze + bilety bez przejazdu... Spokojnie, dla Klubowiczów raczej wystarczy.Dziku pisze:Ok czekam tylko na maila zwrotnego, jutro przelewam kase...aby tylko zdazyc zamowic ten bilet...wogole jak szybko moga sie rozejsc te bilety jak bylo w poprzednich latach? sorry ze tak smece ale na serio mi zalezy
Shortcut na zamówienia złożone dzisiaj powinien odpisać Wam jutro do południa...
heh... no tak ale ja kase wysylam dopiero jutro..wiec pewnie troche potrwa zanim bede na liscie FC...czy procedure da sie jakos przyspieszyc? podalem przeciez dane osobiste wiec nikogo nie wkrece...
/ tak wiem jestem upierdliwy
/ tak wiem jestem upierdliwy
Ja tez juz zamowionko zlozylem czekam na maila od shortcuta 
zamówionko złożone!!! :rocx
Właśnie złożyłam zamówienie na pakiet
, wielkie dzięki za zorganizowanie wyjazdu .
jeżeli jestem w fan-klubie i nie mogę się zalogować odmowa dostępu brak upoważnienia jak mogę zamówić bilet ?
nie masz odblokowanego dostępu, bo pewnie nikomu nie dąłes znać o swoim nicku na forum.
Zajrzyj do ostatniego newslettera i czytaj uwaznie wszystko. Tam jest napisane co robic w takiej sytuacjiededi pisze:jeżeli jestem w fan-klubie i nie mogę się zalogować odmowa dostępu brak upoważnienia jak mogę zamówić bilet ?
W pakiecie z transportem czy transport we własnym zakresie??Da5id pisze:Zamówione.
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
pomocy!!!! nie mam odblokowanego dojscia do zamówienia! a jestem ponad rok w fanclubie! moze to przez to ze mam inny nick na forum?? moj oficjalny nick fanklubowy to DOMEL! prosze o odblokowanie!!
W pakiecie z transportem, a czemu pytasz?ironpacy pisze:W pakiecie z transportem czy transport we własnym zakresie??Da5id pisze:Zamówione.
[quote="Dziku"]heh... no tak ale ja kase wysylam dopiero jutro..wiec pewnie troche potrwa zanim bede na liscie FC...czy procedure da sie jakos przyspieszyc? podalem przeciez dane osobiste wiec nikogo nie wkrece...
JA WYSŁAŁEM KASĘ DZISIAJ I TEŻ PRZYJDZIE MI POCZEKAĆ
JA WYSŁAŁEM KASĘ DZISIAJ I TEŻ PRZYJDZIE MI POCZEKAĆ
Zamówione 2 bileciki... <radocha>
Też się na ten pakiet piszę więc będzie nieźle jak się trafi pare osób które mają już za sobą jakiś wspólny wyjazd ( np. Paryż w zeszłym roku).Da5id pisze:W pakiecie z transportem, a czemu pytasz?ironpacy pisze:W pakiecie z transportem czy transport we własnym zakresie??Da5id pisze:Zamówione.
Będzie można powspominać :beer
Ano, dokładnie! :beerironpacy pisze:Też się na ten pakiet piszę więc będzie nieźle jak się trafi pare osób które mają już za sobą jakiś wspólny wyjazd ( np. Paryż w zeszłym roku).Da5id pisze:W pakiecie z transportem, a czemu pytasz?ironpacy pisze: W pakiecie z transportem czy transport we własnym zakresie??
Będzie można powspominać :beer
Poza mną i Tobą będzie jeszcze kilka osób które były w Paryżu... A na samym koncercie jeszcze więcej - choćby Natalia, ASFA i Negrita.
HELP! opwie ktos jak mam odblokowac dostep do zamowienia biletu>?
Już się normalnie nie mogę doczekać :beerDa5id pisze:ironpacy pisze:Ano, dokładnie! :beerDa5id pisze: W pakiecie z transportem, a czemu pytasz?
Poza mną i Tobą będzie jeszcze kilka osób które były w Paryżu... A na samym koncercie jeszcze więcej - choćby Natalia, ASFA i Negrita.
A Natalia, ASFA i Negrita fanki gitarzystów znów będą polować na ich kostki albo na ich samych