Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
mam pytanko, autobus podjezdza pod sam obiekt w dortmund ? bedziemy tam odpowiednio wczesnie przed koncertem ?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeszcze dokładnie nie wiemy (dowiem się w najbliższym czasie), ale wydaje mi się, że autokar wyjedzie dzień wcześniej wieczorem więc będziecie pod halą odpowiednio wcześnie.Dziku pisze:mam pytanko, autobus podjezdza pod sam obiekt w dortmund ? bedziemy tam odpowiednio wczesnie przed koncertem ?
Ostatnio zmieniony pn mar 27, 2006 4:35 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli jednak z nami pojedziesz ?WICKER MAN pisze:Jeszcze dokładnie nie wiemy (dowiem się w najbliższym czasie), ale wydaje mi się, że wyjedziemy dzień wcześniej wieczorem i będziemy pod halą odpowiednio wcześnie
To ile sie jedzie do dortmund ? wydaje mi sie ze jakies 10h od granicy, to bylibysmy tam dosc rano, lub przed poludniem. To bysmy campowali pod westfallenhalle ?
No to ze pod scene idziemy to nie ma najniejszych watpliowsci chyba?!
Dostalem wlasnie potwierdzenie. Teraz tylko wplata 440zl i czekamy do grudnia!
Swoja droga to chyba trzeba cala kwote wplacic na raz, przynajmniej tak wynika z maila od shortcuta.
Swoja droga to chyba trzeba cala kwote wplacic na raz, przynajmniej tak wynika z maila od shortcuta.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej nie.Dziku pisze:Czyli jednak z nami pojedziesz ?![]()
To ile sie jedzie do dortmund ? wydaje mi sie ze jakies 10h od granicy, to bylibysmy tam dosc rano, lub przed poludniem. To bysmy campowali pod westfallenhalle ?moze zalapiemy sie nawet do sektora pod scene, jesli beda opaski albo cos w tym typie
Sektora pod sceną nie będzie - jedynie 60 szczęśliwych członków oficjalnego FC będzie wpuszczanych do hali przed resztą.
Jeśli chcesz możesz płacić w dwóch ratach: najpierw za bilet, który będzie sobie bezpiecznie czekał w Shortcucie do czasu zapłacenia za przejazd. Kontaktuj się z nimi indywidualnie.Budziol pisze:No to ze pod scene idziemy to nie ma najniejszych watpliowsci chyba?!
Czyli skoro sektora pod scena nie ma to kto ma mocniejsze lokcie ten blizej sceny ? 
albo wmieszamy sie w tlum 60 czlonkow oficjalnego FC 
pod sama scene bardzo ciezko (niemożliwe) bedzie zapewne sie dostac! ale 7-8 rząd? byloby rewelacyjnie
A w ogole zostaly jeszcze jakies bilety? Z tego co slyszalem to podobno nasi klubowicze wykupili wszystkie 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli zostały to tylko garstka... Więc osobom spoza FC radzimy się spieszyć!
Jednak warto być w Fan Klubie - ma się pewność wyjazdu + zniżki będące w zasadzie wielkości wpisowego.
:rocx
Jednak warto być w Fan Klubie - ma się pewność wyjazdu + zniżki będące w zasadzie wielkości wpisowego.
Maniacy :rocx
juz widze ta walke o ta reszte biletow!
a ja o miejsca z Niemacami jak najblizej sceny
:rocx
hehehe, najwazniejsze ze udalo sie dostac bilety no i ze jest ten przejazdBudziol pisze:a ja o miejsca z Niemacami jak najblizej sceny
Trzeba się będzie gdzieś umówić z tymi co nie jadą z Shortcut-em, czyli z
moją ekipą
i całem Sanktuarium uderzy pod scene
Proponuje wziąć
jak najwiecej flag Polski. Niech Ironi wiedzą, że nie da sią nas tak łatwo wykiwać
z koncertu
moją ekipą
jak najwiecej flag Polski. Niech Ironi wiedzą, że nie da sią nas tak łatwo wykiwać
z koncertu
tak, FLAGA NASZA MUSI BYC! nawet kilka
Ja flage biore na bank !!! :solo
Ja też flage biore!!! :rocx
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niemcy za bardzo nie walczą o miejsca pod sceną,ale jak pojedzie tak liczna ekipa z samego Sanktuarium to żadnego Niemca nie będzie pod sceną.Tylko znajome gęby z forum.Budziol pisze:a ja o miejsca z Niemacami jak najblizej sceny:rocx