Spotkania forumowe w Katowicach
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Katowicach
wasze niedoczekanie
ja sie nie upijam. nigdy.
- real_alien
- -#Long distance runner

Ech, czyli tym razem nie będzie kogo pozbawić komórki i pieniędzy.
A ja miałem teorię, że choć raz każdy z nas wrócił kiedys pijany do domu...Kea pisze:nigdy.
Zdzich ma nowego koma, obczaiłem bazę w zeszłym tygodniu.real_alien pisze:Ech, czyli tym razem nie będzie kogo pozbawić komórki i pieniędzy.
KMFDM
- real_alien
- -#Long distance runner

Olraaajt.Greddo pisze:Zdzich ma nowego koma, obczaiłem bazę w zeszłym tygodniu.real_alien pisze:Ech, czyli tym razem nie będzie kogo pozbawić komórki i pieniędzy.
Co? Randka w ciemno?Mareq555 pisze:[swat mode on]mogę przyjechać odpowiednio wcześniej, gdyby ktoś już był na miejscu[swat mode off]Będe jak coś to o 11 w Katowicach ,bo inaczej sie nie da za bardzo
Podziekujecie kiedys tam w przyszłosci.
A wiecie, że Andzia się mnie pytała co i jak? Trzymajcie kciuki, może się "urwie" do nas
-
Deleted User 357
Ale za to z nie byle kim;]Lucy pisze:Co? Randka w ciemno?
Ja jestem w pełni świadoma sytuacji i skłonna nawet przyjechać o takiej porze, bo co ja będę do południa w domu robić?
O rety! Przebiegły i perfidny z każdej strony!

ironBIDDAF pisze:No Miki!! Juz na browara sie od paru miechów umawiamy!!
Greddo pisze:Skąd ja to znam.
no racja. teraz gg nie mam, więc gorzej. koma Bidd masz. dobra, będę. obiecuje tym razem. nie wiem jak i na ile, ale będę. jak chcecie.e.e.
O 1.45 mam autobus do Opola, i byłbym tam o 4, a autobus z Opola do Głubczyc jest o 6 rano,
więc ok. Zobacze sobie jeszcze pociągi , ale jakoś wole jechać w nocy autobusem niż piociągiem .
Powiedzmy ,że możemy sie spotkać pod Dworcem PKP o 15,będe tam czekał.
więc ok. Zobacze sobie jeszcze pociągi , ale jakoś wole jechać w nocy autobusem niż piociągiem .
Powiedzmy ,że możemy sie spotkać pod Dworcem PKP o 15,będe tam czekał.
- real_alien
- -#Long distance runner

Jasny gwint, czemu mam zajęcia do 2015. :/// Bądźcie w Gugalandrze, z uczelni dojdę do niego w 2 minuty. 
My możemy być w KAtowicach o (na Dworcu):
14:25
15:25
16:21
17:25
W zależności o któej kto będzie, bo szczerze to ja już nic nie kapie co Wyście tu powipisywali
Rycerz, Lucy o której będziecie?
Blaszka Tobie pasi w ogóle obojętnie?
W zależności o któej kto będzie, bo szczerze to ja już nic nie kapie co Wyście tu powipisywali
Ja najwcześniej mogę być ok. 17 z groszem, więc jeśli Andzia i Lucy przyjadą to poświęcę się i rusze dupsko. 
KMFDM
No to najlepiej bądźcie o 15:30 ,ja będe tam o 15, pod tym zegarem..........a jeszcze jedno ile w tym Gugu kosztuje piwo, i czy tam jest płatny wstęp?EvE pisze:My możemy być w KAtowicach o (na Dworcu):
To dam Ci znać na komórkę jeszcze ;]. Ale myśle że nie będzie problemuThunderBird pisze:No to najlepiej bądźcie o 15:30
Piwo w Guga jest po ok. 4 zeta z groszem... natomiast wstęp jest płatny 5 zł. od 20.oo (bo wtedy się zaczyna impreza), jeśli masz strój 'lata 70-te' to ponoć gratis. 
KMFDM
Widzę, że niezła ekipa się szykuje na zlocik
Ładnie...;]
No to ja tam siedze max do 20Greddo pisze:Piwo w Guga jest po ok. 4 zeta z groszem... natomiast wstęp jest płatny 5 zł. od 20.oo (bo wtedy się zaczyna impreza), jeśli masz strój 'lata 70-te' to ponoć gratis.
do guga to potem. wcześniej na dworze lepiej. guga drogo.