Wyjazd do Dortmundu - FAQ

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ

Post autor: Budziol »

Swoja droga shortcut wlasnie mi odpowiedzial ze trzeba cala kwote na raz zaplacic i nie mozna wpierw za bilet potem za przejazd. Wiec budzet nadwyrezony, ale szczesliwy jestem bo widze ze zainteresowanie olbrzymie, wiec ciesze sie ze zdazylem :) Do zobaczenia w grudniu. Teraz tylko juz czekam az w kwietniu przysla bilet!
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

A więc tak: osoby, które zarezerwowały pakiet przejazd+bilet, a chcą płacić w ratach proszone są o kontakt z Shortcut'em (odpowiedzcie na maila z potwierdzeniem rezerwacji). Dostaniecie numer podrezerwacji i termin drugiej wpłaty. W tym przypadku najpierw płacicie za bilet, który czeka sobie bezpiecznie w Shortcucie do czasu opłacenia przejazdu. Mam nadzieję, że wszystko jasne. :)

Jeszcze jedno - nie wysyłajcie Shortcutowi po kilka maili - odpowiedzą na wszystkie, ale po prostu mają masę roboty, bo zainteresowanie wyjazdem jest olbrzymie.

Kontynuujemy przedsprzedaż - ale śpieszcie się, bo zostało dosłownie kilka sztuk (dotyczy to zarówno pakietu jak i samych biletów)! :!:
ironpacy
-#Invader
-#Invader

Post autor: ironpacy »

WICKER MAN pisze:
Budziol pisze:Swoja droga shortcut wlasnie mi odpowiedzial ze trzeba cala kwote na raz zaplacic i nie mozna wpierw za bilet potem za przejazd. Wiec budzet nadwyrezony, ale szczesliwy jestem bo widze ze zainteresowanie olbrzymie, wiec ciesze sie ze zdazylem :) Do zobaczenia w grudniu. Teraz tylko juz czekam az w kwietniu przysla bilet!
Ja dostałem inne informacje - w przypadku rezerwowania przejazdu można płacić w ratach! Jeszcze się z nimi skontaktuję i dam Wam znać!

Przedsprzedaż wstrzymana! :!: Więcej info wkrótce.
Mnie też przysłali żeby całą kwotę ( 438 pln ) wpłacić do 1 kwietnia ale poprosiłem o odroczenie do 10 kwietnia i nie robili problemów.
O możliwości wpłaty najpierw za bilet a później za przejazd nic nie wspominali , a też się pytałem.
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Wiem, zaszło nieporozumienie - osoba zajmująca się obsługą rezerwacji nie wiedziała o takim przywileju. ;) W tej chwili wszystko jest już wyjaśnione więc jeśli nie chcecie płacić od razu za cały pakiet to kontaktujcie się jeszcze raz z Shortcutem. :!:

Jeszcze jedno - nie wysyłajcie Shortcutowi po kilka maili. Zainteresowanie wyjazdem jest ogromne i mają mnóstwo pracy więc może się zdarzyć, że nie dostaniecie od razu potwierdzenia. Prosimy jednak o cierpliwość! :)
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

A ja mam zamówiony pakiet, a zapłaciłem tylko za bilet i go otrzymałem... Ciekawe co teraz będzie... Jak nie będzie innej opcji to będzie trzeba zapłacić do soboty resztę...
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Madril pisze:A ja mam zamówiony pakiet, a zapłaciłem tylko za bilet i go otrzymałem... Ciekawe co teraz będzie... Jak nie będzie innej opcji to będzie trzeba zapłacić do soboty resztę...
Już pisałem - napisz jeszcze raz do nich i powiedz, że chcesz płacić w ratach. Dostaniesz numer podrezerwacji i termin wpłaty za przejazd.
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

WICKER MAN pisze:Już pisałem - napisz jeszcze raz do nich i powiedz, że chcesz płacić w ratach. Dostaniesz numer podrezerwacji i termin wpłaty za przejazd.
Tak też uczyniłem, ale pewnie odpowiedź dostanę dopiero jutro... Za przejazd pewnie też będę na miejscu płacił... :P W bankach są kolejki :P
Awatar użytkownika
Mr.Hankey
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Mr.Hankey »

Mam pytanko. Długo trzeba czekać na odpowiedz SHOUTCUT'a? Minęło już 8 godzin od kąd złożyłem zamówienie a jeszcze nie dostałem odpowiedzi. Nie bardzo wiem co robić, więc napiszczie ile Wy czekaliście na odpowiedz.
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Ascot »

Kondej, nie pękaj tylko skorzystaj z porad Lewego :]
A poza tym pewnie i tak już się bilety skończyły i nie będę Cię musiał znosić jeszcze w autokarze jakby na zajęciach dość nie było...
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Kratos pisze:Mam pytanko. Długo trzeba czekać na odpowiedz SHOUTCUT'a? Minęło już 8 godzin od kąd złożyłem zamówienie a jeszcze nie dostałem odpowiedzi. Nie bardzo wiem co robić, więc napiszczie ile Wy czekaliście na odpowiedz.
Zazwyczaj odpowiadaja nastepnego dnia kolo 15.
Awatar użytkownika
Mr.Hankey
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Mr.Hankey »

Ascot pisze:Kondej, nie pękaj tylko skorzystaj z porad Lewego :]
A poza tym pewnie i tak już się bilety skończyły i nie będę Cię musiał znosić jeszcze w autokarze jakby na zajęciach dość nie było...
Bardzo śmieszne :evil:
Jeśli rzeczywiście nie ma już biletów to chyba Cię zabije :twisted:
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Ascot »

Kratos pisze:
Ascot pisze:Kondej, nie pękaj tylko skorzystaj z porad Lewego :]
Bardzo śmieszne :evil:
Jeśli rzeczywiście nie ma już biletów to chyba Cię zabije :twisted:
A co to moja wina, żeś lama i nie w fan-klubie? Tak byś miał pewność a tak trzęś portkami...
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

W mailu na pytanie czy można płacić w ratach dostałem pytanie kiedy najpóźniej moge zapłacić. Więc chyba jeszcze nie do końca są "ogarnięci" z tą wpłata na raty :wink:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Piwowarus pisze:W mailu na pytanie czy można płacić w ratach dostałem pytanie kiedy najpóźniej moge zapłacić. Więc chyba jeszcze nie do końca są "ogarnięci" z tą wpłata na raty :wink:
No to dogadajcie się z nimi indywidualnie. :)
Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Mirdaroh »

Ja zaproponowałem druga rate 15 kwietnia i się zgodzili, ale jednak wpłacam całość jutro z rana :)
Awatar użytkownika
7th_son
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: 7th_son »

WICKER MAN pisze:Wiem, zaszło nieporozumienie - osoba zajmująca się obsługą rezerwacji nie wiedziała o takim przywileju. ;) W tej chwili wszystko jest już wyjaśnione więc jeśli nie chcecie płacić od razu za cały pakiet to kontaktujcie się jeszcze raz z Shortcutem. :!:

Jeszcze jedno - nie wysyłajcie Shortcutowi po kilka maili. Zainteresowanie wyjazdem jest ogromne i mają mnóstwo pracy więc może się zdarzyć, że nie dostaniecie od razu potwierdzenia. Prosimy jednak o cierpliwość! :)
wyslalem Shortcutowi maila z rezerwacja 2006-03-27 22:52. Do dzisiaj nie otrzymalem potwierdzenia. Ktos z Was tez tak dlugo czeka?
He has the power to heal, He has the gift of the second sight, He is the chosen one...
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

7th_son pisze:wyslalem Shortcutowi maila z rezerwacja 2006-03-27 22:52. Do dzisiaj nie otrzymalem potwierdzenia. Ktos z Was tez tak dlugo czeka?
Jak teraz nie dostaniesz to skontaktuj się z nimi telefonicznie lub mailowo.
Awatar użytkownika
Deep
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Deep »

7th_son pisze:wyslalem Shortcutowi maila z rezerwacja 2006-03-27 22:52. Do dzisiaj nie otrzymalem potwierdzenia. Ktos z Was tez tak dlugo czeka?
ja im napisalem 4 razy i tyle razy dostalem od nich odpowiedz, wiec tak jak mowi Wicker- skontaktuj sie najlepiej z nimi telefonicznie
Awatar użytkownika
7th_son
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: 7th_son »

WICKER MAN pisze:
Jak teraz nie dostaniesz to skontaktuj się z nimi telefonicznie lub mailowo.
ufff, juz wszystko odkrecone, do zobaczenia w grudniu :rocx
He has the power to heal, He has the gift of the second sight, He is the chosen one...
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Deep pisze:ja im napisalem 4 razy i tyle razy dostalem od nich odpowiedz, wiec tak jak mowi Wicker- skontaktuj sie najlepiej z nimi telefonicznie
Prosiliśmy, żeby nie pisać do nich po kilka razy... :roll: :P
Zablokowany