Na Overkillu właśnie szukam też wątku o Dublinie.. Do Berlina oczywiście masy uderzają
20/12/2006 - Dublin, IRE @ The Point
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 20/12/2006 - Dublin, IRE @ The Point
Ok, dzięki Wicker, najlepiej dowiem się u znajomej, niech pójdzie się dowiedzieć i dam znać.
Na Overkillu właśnie szukam też wątku o Dublinie.. Do Berlina oczywiście masy uderzają
Ale już biletów nie ma.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chyba do Tallinna są tanie bilety... Autokarem z Wawy ok. 18 godzin.Sabi pisze:Ok, dzięki Wicker, najlepiej dowiem się u znajomej, niech pójdzie się dowiedzieć i dam znać.
Na Overkillu właśnie szukam też wątku o Dublinie.. Do Berlina oczywiście masy uderzająAle już biletów nie ma.
Koniec off-topa.
-
Żołnierz Północy
- -#Prodigal son

Tak z ciekawosci, to ile razem podroz moze kosztowac? Taka 'ogolna' cena - minimum...?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zależy od ceny biletów lotniczych... Jeśli będzie się je rezerwowało odpowiednio wcześnie to przelot może wynieść około 250 zł.Żołnierz Północy pisze:Tak z ciekawosci, to ile razem podroz moze kosztowac? Taka 'ogolna' cena - minimum...?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Będę miał jeden wolny bilet do Dublina na płytę - ktoś z Was jest chętny?? 
Nieaktualne 
Ma ktos pomysl na tani powrot z Dublina 21 grudnia lub pozniej??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jak ktos potrzebuje biletu na plyte to prosze o kontakt na priv.
Jak tak dalej pojdzie to tez bede mial wolny bilet 
Najlepiej byłoby przeczekać chyba święta w Irlandii i wrócić bezposrednio po nich. Ale wiadomo, ze to niewykonalne.
Albo szukać połączeń do Berlina i stamtąd pociągiem. Ceny lotów nie sa tak zabójcze, bo Niemc nie latają do Irlandii do pracy.
Albo szukać połączeń do Berlina i stamtąd pociągiem. Ceny lotów nie sa tak zabójcze, bo Niemc nie latają do Irlandii do pracy.
Wlasnie obadalem powrot przez Frankfurt i nie jest tak zle wychodzi 400 zeta z hakiem. Do dublina mozna za 100 doleciec, wiec w 500 moze sie uda zamknac. Tylko pytanie czy jeszcze wolne bede mial :/
Ktos chce bilet na koncert do Dublina, bo w przyplywie zlosci mam ochote sie go pozbyc.
Cena za jaka sprzedam od reki to 250 zlotych (do negocjacji). Radze sie spieszyc bo w kazdej chwili moze mi wrocic ochota na ten koncert
Cena za jaka sprzedam od reki to 250 zlotych (do negocjacji). Radze sie spieszyc bo w kazdej chwili moze mi wrocic ochota na ten koncert
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kto chce bilet do Dublina (na płytę) po okazyjnej cenie proszony jest o kontakt na priv! 
No i nieaktualne, ochota mi wrocilaSzymon pisze:Cena za jaka sprzedam od reki to 250 zlotych (do negocjacji). Radze sie spieszyc bo w kazdej chwili moze mi wrocic ochota na ten koncert
... wbij sie do tego hotelu co IRON MAIDEN

-
dublinerka
- -#Prowler

Myslalam ze znowu wybiore sie na koncert sama ale widze ze chetnych na przyjazd sporo
Mieszkam w Dublinie 1,5 roku i jakos czuje sie osamotniona w swojej milosci do IM.
Kochani fani rodacy spotkajmy sie w grudniu w Point. Tesknie bardzo za koncertami w Polsce bo wiadomo ze to najcudowniejsza publicznosc. Pokazmy Irolom jaka jest polska publika :rocx
Pozdrawiam was kochani polscy fani :beer
Kochani fani rodacy spotkajmy sie w grudniu w Point. Tesknie bardzo za koncertami w Polsce bo wiadomo ze to najcudowniejsza publicznosc. Pokazmy Irolom jaka jest polska publika :rocx
Pozdrawiam was kochani polscy fani :beer
Przemyślałem i doszedłem do wniosku, że jednak nie pojadę na ten koncert. Po pierwsze jest to tuż przd świętami a po 2 to będzie tam taka zima, ża uuuuuuuuuuuu 
zaloze sie ze nie zostana na noc w dublinie, a tak w ogole to o czym my mowimy - chyba moglbym wbic sie do tego hotelu ale na zmywak pracowacjesper pisze:... wbij sie do tego hotelu co IRON MAIDEN
akurat zimy tam za specjalnie nie powinno byc. Jak sie dobrze trafi to i z 15 stopni moze byc.Borys1978 pisze:a po 2 to będzie tam taka zima, ża uuuuuuuuuuuu
Nie ma problemu, mozemy sie nawet spotkac wczesniej. Przylatujemy 19go grudnia.dublinerka pisze:Kochani fani rodacy spotkajmy sie w grudniu w Point.
-
dublinerka
- -#Prowler

Zima w Irlandii??? w zeszlym roku przez caly grudzien bylo 13-15 stopni. Jedna uwaga - tu leeeeeeje
. No i dobrze bo jestem z krainy dreszczowcow
Zapraszam przed i po koncercie na imprezke :beer .
Pozdrowka :rocx
Zapraszam przed i po koncercie na imprezke :beer .
Pozdrowka :rocx
no o to mi chodublinerka pisze: Jedna uwaga - tu leeeeeeje
no leja dlatego pisałem ta ich zima uuuuuuuuuuuuuu
Znaczy do siebie? Czemu niedublinerka pisze:Zapraszam przed i po koncercie na imprezke
KMFDM