02-03/12/2006 - Mediolan, ITA @ DatchForum
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Żołnierz Północy
- -#Prodigal son

Re: 02-03/12/2006 - Mediolan, ITA @ DatchForum
Kurde, moze i ja bym sie wybral na ten gig.... 
Dla mnie jest to jedyny termin na który mogę sobie pozwolić więc jak ktoś jest zdecydowany to się chętnie przyłączę.
PS . Szymon - samochód jakby co to jest
PS . Szymon - samochód jakby co to jest
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
Jade na 100% - z kim sie spotkam?
Planuje ktos z Was wypad do Wloch ?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Być może ze mną, ale będę wiedział za kilka miesięcy.MaYeR pisze:Jade na 100% - z kim sie spotkam?![]()
Na razie wybrałem Dortmund .
Ale jak kasa pozwoli to może i Mediolan wypali ale to też za kilka miesięcy( chyba że biletów już nie będzie bo są chyba w Mediolanie najtańsze na tej trasie - niecałe 40 Euro jeśli dobrze pamiętam)
Ale jak kasa pozwoli to może i Mediolan wypali ale to też za kilka miesięcy( chyba że biletów już nie będzie bo są chyba w Mediolanie najtańsze na tej trasie - niecałe 40 Euro jeśli dobrze pamiętam)
Ja sie caly czas zastanawiam, moze sie spotkamy 
A do Barcy juz nie jedziesz??
A do Barcy juz nie jedziesz??
dokaldnie to € 36,80 plus koszt przesylki czyli 40ironpacy pisze:Na razie wybrałem Dortmund .
Jezeli bylby organizowany wyjazd z sanktuarium to jest duza szansa, ze mnie tam spotkacieMaYeR pisze:Jade na 100% - z kim sie spotkam?![]()
<ONS3
Z tymi kosztami przesyłki to trochę przesadziłeś : żeby doszło do nas kasują 22.99 E ( te 1,77 E to coś innego - może wysyłka na terenie Włoch?). Mnie wyszło coś takiego:Michcio pisze:dokaldnie to € 36,80 plus koszt przesylki czyli 40ironpacy pisze:Na razie wybrałem Dortmund .
Ale jak kasa pozwoli to może i Mediolan wypali ale to też za kilka miesięcy( chyba że biletów już nie będzie bo są chyba w Mediolanie najtańsze na tej trasie - niecałe 40 Euro jeśli dobrze pamiętam), kurcze tez nad tym myslalem ale juz jade do neimiec wiec kasy nie ma
zreszta na niemcy tez nie bylo
moi "sponsorzy" dopisali :beer
Your Order
Product Delivery Options. Price Qta Tot.
Iron Maiden - Posto Unico Intero
Iron Maiden - 02/12/200620:00 - DatchForum (ex Forum) - Assago
36,80 € 1 36,80 €
Charge List Charge Price
Iron Maiden 1,77 €
Shipping List
Corriere Espresso 22,99 €
Amount 61,56 €
Max qta 1
--------------------------------------------------------------------------------
Chociarz jest jeszcze jedna opcja :
Pick-up at the Venue Box Office
Collection is possible only on the day of the event, normally from ONE hour before until the beginning of the event. In order to collect the tickets you need to show the TicketOne confirmation email, proof of identity and the credit card used for the purchase.
wydaje mi się że jest to coś na wzór biletów lotniczych: składasz wcześniej zamówienie i płacisz kartą za to dostajesz elektronicznie ( meilem) potwierdzenie z numerem rezerwacji i dopiero przed odlotem ( tutaj godzinę przed koncertem) w hali odbierasz bilet na podstawie elektronicznej rezerwacji ( tutaj chyba jeszcze będzie potrzebny dowód zapłaty kartą kredytową)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wg. naszych informacji ze względu na rewelacyjną sprzedaż Iron Maiden zagrają drugi koncert w Mediolanie!
03/12/2006 (Nie) - Mediolan, ITA @ DatchForum
Bilety (w tej samej cenie co na poprzedni koncert) będą w sprzedaży od jutra (4 kwietnia), od 10.00.
www.ticketone.it
IronMaiden.com powinna oficjalnie potwierdzić nową datę w najbliższym czasie.
03/12/2006 (Nie) - Mediolan, ITA @ DatchForum
Bilety (w tej samej cenie co na poprzedni koncert) będą w sprzedaży od jutra (4 kwietnia), od 10.00.
www.ticketone.it
IronMaiden.com powinna oficjalnie potwierdzić nową datę w najbliższym czasie.
Takim to dobrze ;]
potwierdzone 
Jezeli ktos leci do Mediolanu to w tym momencie kupując bilety na SKY EUROPE za 206 zł < ze wszystkim> dolecicie tam i z powrotem!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja jednak raczej nie wybieram się na gigi do Milano... Szwedzi lecący Bruce Air'em będą mieli wstęp przed innymi do hali więc ciężko będzie zdobyć barierki. Podobno Włosi także robią straszne bydło pod sceną. A 2 koncerty pod rząd na trybunach mi się nie uśmiechają...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To kto z Was leci do Mediolanu na oba koncerty? 
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Moze sie zdecyduje, jesli finanse pozwola i jesli beda nadal bilety (w perspektywie najblizszych trzech miesiecy), ale raczej tylko na jeden. Fajnie by bylo poleciec tam na weekendzik wienczac go koncertem;) Zobaczymy...WICKER MAN pisze:To kto z Was leci do Mediolanu na oba koncerty?
Wybieram sie na jeden, sa jeszcze w ogole bilety?
Can The End Be At Hand?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tylko na drugi koncert. Pierwszy jest sold out.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

To jak ? Ja juz jestem zdecydowany, takze w tym tygodniu wszystko rezerwuje, kto jedzie jeszcze oprocz Mayera ? Poza tym jest maly problem, bo zamowienia przez intenet sa juz niedostepne..., co radzicie w tej sytuacji ? Ja z wloskim niestety na bakier jestem...
Żałosny jesteś ...JBJ pisze:Po tym jak Rydzyk i Kaczynski nie zezwolili na koncert satanistow z Iron Maiden
Ps. Wicker- podobmo nie można pisac jednego postu pod drugim . i jak z tym jest ?