Spotkania forumowe w Katowicach
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Katowicach
to do mnie czy do EvE ?

-
Deleted User 357
Chyba jednak do Ciebie,nie chce sobie kłopotów u Fira robić;]
Żelazny pisze:Chyba jednak do Ciebie,nie chce sobie kłopotów u Fira robić;]
o wlasnie a Firrr Ty tam byles ? jak tak to powiedz ktory to Ty 
Żelazny -> to jak juz wsio wiadomo ide sobie zapodac jakiegos strzala coby klata sie zdazyla napompowac
Żelazny -> to jak juz wsio wiadomo ide sobie zapodac jakiegos strzala coby klata sie zdazyla napompowac
Byłem, byłem. Nawet "napoje" piłem i KROkiety spożywałem ;]kobi pisze:o wlasnie a Firrr Ty tam byles ? jak tak to powiedz ktory to Ty
Zaraz podam linka do zdjęcia na którym jestem ;]
a ja chyba wiem, który to 
który?:>
WS7 już istnieje, ale w stylizacji na Zdzicho bryn, udający brynakobi pisze:a Hasselhoff wymiata czekam z niecierpliwoscia na WS 7 w stylizacji na sloneczny patrol (ze Zdzichem udajacym Pamele )
http://s40.yousendit.com/d.aspx?id=3A3D ... IB30OVHP9G
a nie powiem :]
wogóle to wszytskich chyba rozpoznam
a nikogo na żywo nie widziałem 
wogóle to wszytskich chyba rozpoznam
Fajna jestem, nieWrathchild_88 pisze:wogóle to wszytskich chyba rozpoznam a nikogo na żywo nie widziałem
Zdzicho pisze:WS7 już istnieje,
Firrr -> Ty to taki wysoki koles co stal na klatce z Biddem i Rycerzem, a Gridd do kogos dzwonil ?
EvE latwo poznac, wystarczy szukac w okolicach Szymona
Ale przynajmniej jako pierwszy z forum, a tak poza tym to od wczoraj jest to na forum "Nasza Strefa" trzeba też tam zaglądaćkobi pisze: i ja sie dopiero teraz dowiaduje ?????
P.S.
Na klatce oprócz Rycerza i Bida nokogo nie było, potem jak Rycerz idzie siku to mija Mikiego.
Ostatnio zmieniony śr kwie 05, 2006 9:44 pm przez Zdzicho, łącznie zmieniany 2 razy.
wolę się nie odzywać bo mi Fir kuku zrobi :]Fajna jestem, nie
a WS7 wymiata
ok bede zagladal, obiecujeZdzicho pisze:Ale przynajmniej jako pierwszy z forum, a tak poza tym to od wczoraj jest to na forum "Nasza Strefa" trzeba też tam zaglądać
a to to MiKi bylNa klatce oprócz Rycerza i Bida nokogo nie było, potem jak Rycerz idzie siku to mija Mikiego.
http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 7570wr.jpg
;]
[ chyba ]
Buahaha! Wymiatam 
;]
Nie, to nie ja, ale tez jestem wysokikobi pisze:Firrr -> Ty to taki wysoki koles co stal na klatce z Biddem i Rycerzem, a Gridd do kogos dzwonil ?
kobi pisze:EvE latwo poznac, wystarczy szukac w okolicach Szymonajoke
Wrathchild_88 pisze:wolę się nie odzywać bo mi Fir kuku zrobi :]
aaa no i wszystko jasne 
tylko czemu Kro Ci sie przyglada z takim zagadkowym usmiechem ?
tylko czemu Kro Ci sie przyglada z takim zagadkowym usmiechem ?
kobi pisze:aaa no i wszystko jasne
No wiesz, wypił już Harnasia i w sumie dzieliła nas mała odległośćkobi pisze:czemu Kro Ci sie przyglada z takim zagadkowym usmiechem ?
hah wiedziałem że Fir to Fir :]
Ostatnio zmieniony śr kwie 05, 2006 10:22 pm przez Wrath, łącznie zmieniany 1 raz.
nie, ale jak masz siostre to moge z nia ponegocjowacFear pisze:I jak, może być ?:lol:
na pewno kontrolowales ? Kro ma druga raczke pod stolem, coz on tam kombinuje ten nasz urwis z RudyFear pisze:No wiesz, wypił już Harnasia i w sumie dzieliła nas mała odległośćAle naszczęście kontrolowałem sytuację
Ostatnio zmieniony śr kwie 05, 2006 10:39 pm przez kobi, łącznie zmieniany 1 raz.
A co to ja taki charakterystyczny?:P Po czym wiedziałeś?:>Wrathchild_88 pisze:hah wiedziałem że Fir to Fir :]
Jak to nie ?:( A siostre mam, ale raczej nie dla Ciebiekobi pisze:nie, ale jak masz siostre to moge z nia ponegocjowac![]()
Trudno było, ale nie dawałem.....kobi pisze:na pewno kontrolowales ? Kro ma druga raczke pod stolem, coz on tam kombinuje ten nasz urwis z Rudy![]()
się!
P.S. I to napisałem ja a nie kobi [ patrz Twój 2 cytat;] ]